Terrori cifut ne Palestine

Terrori cifut ne Palestine

Po behet me shume se gjysem shekulli qe cifutet po kryejne krime te papara ne Palestine. A do tu ndalet ndonjehere dora?
Ne vazhdim te ne teme te mbyllur (per devijim nga tema) po postoj dhe pergjigjen per Kondrapedalin dhe Isakun:
Fatkeqesisht (sic isha i sigurte) USA viri veton ne Keshillin e Sigurimit per te bllokuar nje Rezolute qe kerkonte ndalimin e krimeve cifute ne keto ore ne Gaza. Kjo eshte vetoja e 80 e amerikaneve dhe e 36 ne mbrojtje te padroneve te tyre judaike.
me vjen keq qe Gjermania nuk u bashkua ne Francen Rusine Kinen e shume te tjere dhe abstenoi. Sigurisht vendet nen okupim ushtarak amerikan nuk kane politike te tyre......
Per sa i perket asaj qe thote Isaku:
==============================

Kjo per te vetmen arsye se nuk mund te duronin qe ca te ardhur ne vendin e tyre, te ishin me te zot,me te zgjuar,me te pasur.

Papa Gjon Pali II kerkoi falje ndaj cifuteve, ne emer te kristianizmit.
============================================
Kjo eshte nje perralle e vjeter cifute qe ka akoma njerez qe e besojne.....Cifutet nuk jane me te zote se asnje nga organizmat (shtetet) ku parazitojne, ata vete mbahen me lemoshat e Amerikes dhe Gjermanise (3-4 miljard $ ne vit). Nese zotesi quhet te vrasesh me raketa njerez te pambrojtur atehere ndryshon puna.......
Me te zgjuar-ata jane te zgjuar ceshte e verteta po kjo lloj zgjuarsie eshte me teper dinakeri per tja hedhur tjetrit se sa gjenilitet i mirefillte (shikoni se cilet jane filozofet kompozitoret matematicienet e fizikantet me te medhenj keto 500 vjetet e fundit). Mos me permendni Ajnshtajnin ketu se ai ishte thjesht nje vjedhes i punimeve te tjeterkujt (konkretisht m=ec2 eshte nxjerre nga nje italian pak i njohur).
Me te pasur - ketu ke shume te drejte: Sigurisht qe kjo skote e felliqur eshte e pasur se ja del me menyra dredharake te jetoje ne kurriz te viktimave (kur viktima e kupton atehere kemi perzenie apo progrome si ne Spanje, Gjermani, Angli, Poloni, Rusi e kudo ku shkon kjo fare e mallkuar). Ironia eshte qe kur ata me te drejte trajtoheshin per ate qe ishin e benin ne Europe vendet myslimane treguan nje tolerance te cuditeshme me ta dhe po shperblehen gjeresisht tani........
Papa vertet e ka bere nje gje te tille dhe shume gabim ka bere. Prandaj jane nje numer i madh katolikesh (LeFevristet) ne France, ca ne Amerike (midis tyre edhte dhe babai i Mel Gibsonit) qe jane ngritur kunder ketij gabimi te Papes por duke pasur parasysh strukturen, arkitekturen dhe historine e Kishes Katolike ata perseri nuk dalin teresisht hapur se kjo do te shkaktonte nje frakture te rrezikshme tek Katolicizmi.
Mos harrojme qe cifutet kete duan se i vetmi organizem i shendoshe qe i njeh mire per cjane dhe perben rrezik per planet e tyre djallezore eshte Kisha e Shenjte katolike. (Une vete jam kristian ortodoks po kam respektin maksimal per per katolicizmin).
Me Kinen veshtire se mund te bejne ate gje qe kane bere me Eurpen e Ameriken per nje sere arsyesh qe do ti postoj ne nje shkrim tjeter.......

109UV

Primus registratum
Re: Terrori cifut ne Palestine

o kondrapedal, po hajde ne amerike o njeri se ne kanada jo vetem qe te paguajne nje mut, po qeveria te merr gjysmen e mutit. Degjome, se i di keto gjera une /pf/images/graemlins/wink.gif mos kujto se je trim se ke marre permanent residence ne kanada, kush do e merr ate, nuk ka ndonje kualifikim lool.

dalin rrembythjet dhe bejne sikur kane ndonje kualifikim.... cheap labor negg@z

Kondrapedali

Kondrapedali

Kati 109. Unë jam student në vit të fundit, kam marrë nënshtetësinë kanadeze (ta japin për 'i herë këta, sa t'ia lypësh) dhe pasi të mbaroj shkollën me paret e shtetit kanadez, do vij të punoj në SH.B.A :tipsy: ! Or toç, hajde i herë e futi i xhiro n'Kanada se un e kom pa SH.B.A dhe më janë dhimbsur shqiptarët atje!

109UV

Primus registratum

po ik mer kaush se me plasi nocka per kanadane mua, une letrat kanadeze i kam, po as per te fshi sumen nuk jane se te gervishin..

hajde behu cun i mbare, futi nje dru me baseball bat atyre me callme ne koke - mos e rruaj se jane apo nuk jane sikh - dhe vrap ne amerike se amerika i ka qejf njerezit punetore. Oh, dhe kur te kalosh kufirin, beja - fok kanada! lool

Kondrapedali

Kondrapedali

E çar se, rrij harxhoj majat e gishtave kot. Mu thy edhe thoi pale /pf/images/graemlins/laugh.gif !

109UV

Primus registratum

ore kausha, juve nuk keni asnje gje interesante per te me thene mua. asnje gje te re....jeni thjesht si dy papagaj qe te cani trapin

109UV

Primus registratum

thjesht po ju them qe kam opcionet tuaja, dhe me shume /pf/images/graemlins/wink.gif prandaj mjaft na cate trapin me kanadane...pabuksa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

antares

Primus registratum

Ilegalet e tipit tend nuk kane te drejte te punojne aty, ti mor tutkall ben pune te zeze p.sh. lan pjata, lan halete ose shetit qente e macet e amerikaneve......

109UV

Primus registratum

eh mer sumc, ca me te thon ty. te eshte ngulur dicka ne koke dhe mazallah se degjon. koketrash.