terminatori i trete...

illyricus

Primus registratum
Re: terminatori i trete...

Unë nuk e di pse njerëzit po e bajnë punën aq t'madhe se ngjarja e filmit osht' n'vazhdimësi me dy t'parët! :confused: Për mu ajo osht' ma e mirë se sa mi pasë veç nji vazhdim t'filmit po me krejt ngjarje tjetër e me karaktere tjera. Pajtohna me atë që tha se osht T3 shumë ma i mirë se 'Matrix reloaded'.

Edhe nji herë po e thom: ky film e jep atë që e premton, e për atë osht' argëtim i mirë edhe i ka hak paret.

moerb1915

Primus registratum

Kur dihej qe ky film nuk ka per te sjelle sadisfaksion (sikur te afert)tek shikuesit si dy te paret pse me harxhu leke me bere treshin? Ketu u genjeva une. Ajo dihej qe s'do kishte te njejtin impakt, por prape mendova se perderisa e kane marre mudimin me bere 3-shin mbas kaq shume vjetesh, do kishin futur dicka interesante ne histori.

Kaq!

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
..i kam pare dy te paret...
kur i ke pa, n'cilin vit? edhe, ai ke pa n'kinema apo n'tv? [/qb]
I kam pa ne TV lal se kam qene ne shqiperi ne ate kohe dhe ti e di qe s'kemi pase kinema per te tille filma.Po meqe se kam pase mundesine ti shoh dy te paret ne kinema po shof te tretin.Edhe sikur te dali Rambo IV do shkoj ne kinema lal.Eshte si te thuash nje nostalgji e filmave te femijerise.