Teme Konkursi ...

Al-Punk

Still here
Teme Konkursi ...

Ne nje dite me shi dhe te zymte...
nje student shkon te takoje nje shoqen e tij te kursit tek dhoma e saj...
pasi diskutojne per nja gjysem ore per shkollen, leksionet, detyrat e kursit e ku e di une...
Studenti me gjysem zeri duke pare nga dritarja, thote:
-Çfarë mund të bëhet në një ditë të zymtë si kjo?
Studentja i thote:
- Nëm nje monedhe? Nese bie koke... do bejme ate qe do ti, nese bie pil do bejme ate qe dua une.
-Ok- thote Studenti
Ok atehere - studentja- ti hidh monedhen, une po rregulloj krevatin!

Ema

Goddes
Re: Teme Konkursi ...

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]Ne nje dite me shi dhe te zymte...
nje student shkon te takoje nje shoqen e tij te kursit tek dhoma e saj...
pasi diskutojne per nja gjysem ore per shkollen, leksionet, detyrat e kursit e ku e di une...
Studenti me gjysem zeri duke pare nga dritarja, thote:
-Çfarë mund të bëhet në një ditë të zymtë si kjo?
Studentja i thote:
- Nëm nje monedhe? Nese bie koke... do bejme ate qe do ti, nese bie pil do bejme ate qe dua une.
-Ok- thote Studenti
Ok atehere - studentja- ti hidh monedhen, une po rregulloj krevatin![/qb]
I sa kot:)

BISHA

Primus registratum

Nje vajze 3 vjec i thote shokut te saj 4 vjec:
- E more vesh? Ne taracen e pallatit tone u gjet nje condom.
- C'fare dmth tarace? - pyet djali.

bella

Primus registratum

Nje djale 5 vjec i afrohet gjyshes qe punonte me shtiza dhe i thote : "O gjyshe o gjyshe,si behen kalamajte???" Gjyshja e mbetur keq i tregon shtizat vogelushit dhe i thote "Ja keshtu sic punoj une me shtiza, keshtu punojne ehde zanat tere naten, krijojne kalamanin, ia japin lejlekut dhe pastak lejleku ia sjell mamit."
pasi largohet nipi gjyshes i afrohet mbesa 6 vjecare dhe i ben te njejten pyetje.Perseri gjyshja fillon historine qe kishtr stisur per te nipin dhe mbasu mbaron i thote mbeses te shkoje te gjeje edhe te vellane qe te luanin bashke.Cupeza largohet dhe kur i del perpara i vellai i thote "Vellacko hajde i tregojme kesaj gjyshes si behen kalamajte qe te mos ngeli injorante tere jetes" /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillon klasa e pare,Fillon mesuasja te njihet me nxenesit.Si e ke emrin ti te keqen mesuesja?-Petrit mesuese:-ca ke honger sot per mjes ti Petrit;_i thote mesuesja.-Mish mesuese i pergjigjet Petriti.E keshtu me rralle te gjithe ate mengjes kishin henger mish,der sa vjen rralla e Besimit.Besimi kur e pyet mesuesja se cfare kishte ngrene ne mengjes pergjigjet:-Kos mesuese.
te gjithe klasa qeshin dhe Besimit i vjen shume turp.Iken ne shtepi dhe i tregon te jemes per episodin qe i kishte ndodhur.E jema e porosit qe te nesermen kur ti pyeste prape mesuesja te mos pergjigjej me kos por te genjente si femijet e tjere te thoshte edhe ai mish dhe besimi keshtu ben.Te nesermen e njejta skene te gjithe nxenesit kishin ngrene mish per mengjes dhe kur i vjen rralla Besimit dhe ai genjen si te tjeret:-Mish mesuese
Mesuesja:-po ke ngrene ndopak o Besim?
Besimi:-Plot 2 gota mesuese.
i Shkreti Besim nuk dinte te genjente

Reziii

Primus registratum

per ke di greqisht
ti BISHE je ok ,gjithashtu dhe ti BRIIIGI :

-giagia ekanes kalo sex me ton papu?
-axx nai pedi mou!
-pisokolito?
-ox nai!
-othomaniko?
-nai!
-to 69 to exete kani?
-oxi pedi mou giati o papus pethane to 68

tani per perkthim nuk isha shume i sigurt prandaj ja le bishes qe eshte me i durimshem dhe ka nje fjalor te pasur,dhe mund te beje perkthimin me te pershtatshem per ne shqip

STAY HEAVY AND ROCK ON ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

:cool: