Telefoni i prish...

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Telefoni i prish...

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] alo...me degjon...???Mbreme......piiiipppp...Alo...eshte e vertete...Ai...pipppp...dhe une....pipppp...Alo...,alo,jam vertet e lumtur qe fola me ty... !! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moire harrove me Shtu Piiiiiiiiiiiiiippppppppppppp... dhe Hajduti i Celit ose mo mir 141 ka pas kte mesazh ... Voi non Avete Nesunno Kokerr Leku sul Vostro LLogari ... [/qb]
:lol:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Alo,alo,nese me degjon ...nuk ka rendesi...ai ...ishte tel i komshiut.......pip,pip,pip...... :tipsy:

Alo,jam perseri une ,po ecja rruges dhe mu kujtove ti :wub:
Alo...alo.... :shrug: nuk punon...
varja me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alo...po sot jam e qete ,mund te flas me ty gjere e gjate ,mund te kthej minutat ne ore ,mund te qaj ,te qesh,te bej te plas personin qe po pret afer gabines tel...
Alo...alo...ti mos u merzit me mua ,here dua te jem e heshtur ,here - here dua te flas aq shume ....
Alo...nuk e di ne je ne anen tjeter te tel ...tek e fundit une e di /pf/images/graemlins/laugh.gif Ky tel nuk punon.. :kiss:

rosela

Primus registratum

aha eshte prish telefoni :eek: :eek: prandaj nuk po me mer ne tel :confused: :confused: ??? mahhhh kushedi....

Shqiptarja

Primus registratum

Akoma se keni dergu tek servisi per ta rregullu kete telefon?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ja se e regulloj une kete pune:
-Alo,tekniku..?? Telefoni yne nuk degjon nga veshet... :confused: :devil:

/pf/images/graemlins/tongue.gif e une thashe ku iku tekniku..... :smash: Zeqo,mos i ngatarro njerezit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alo..alo...u lidha perseri ,sot nuk me pelqen te flas ,me pelqen vetem te mbaj receptorin ne dore.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Alo..alo...u lidha perseri ,sot nuk me pelqen te flas ,me pelqen vetem te mbaj receptorin ne dore.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil: [/qb]
avash se mos e kafshon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alo...sa do te doja te degjoja zerin tend .Ne keta minuta ,ku lidhja vazhon te nderpritet ,jam me nje ankth mbytes...Alo,jo eshte e pamundur...... :mad: idiot,ke aktivizuar sekterarine telefonike.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

tash po ta blej un i telefon :smash: kot s'kan than gjaja lir shet shpin(koprace) /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Alo...sa do te doja te degjoja zerin tend .Ne keta minuta ,ku lidhja vazhon te nderpritet ,jam me nje ankth mbytes...Alo,jo eshte e pamundur...... :mad: idiot,ke aktivizuar sekterarine telefonike.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Allo Allo m degjon me . Podil moj nga Pubi qe je Fut se nuk kap Vale aty .Se un jom n Maj t molit ... Alooooooooooooooooooooooooooooooooo . A t Pjerdha n vesh e Telekomo ne ty Amcije ne Vdofinon ...

eltanina

Primus registratum

Per mua telefoni me shume prish pune! P.sh ku je?cfar po ben?pse su pergjigje?etj.........Me mire ti thyesh keto celularat ne 400 copash...