Telefoni i prish...

Guest
Re: Telefoni i prish...

hahahahahhaaaaaaaa : ) : )

o marso menjen ke mu e man tere kohes /pf/images/graemlins/wink.gif e di une sa shuem qe me do mer jahu ene une mo /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

po pse kaq me kunja ti marso mos te shtyn ndonje goce qe me njef mua /pf/images/graemlins/wink.gif

kshu pra marso une se kam problem fare se ca moshe e ke kushurinin ti renci ka qe te jete mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif

o mami o mami ke filluar te humbesh besimin tek mua me duket /pf/images/graemlins/blush.gif

mars

Primus registratum

Po pse per te tille me ke ti mua te behem loder e te tjereve /pf/images/graemlins/frown.gif ,nejse i leshon llafet se une gjithmon te fal prandaj.
ti mos i merzit nese eshte pune mashkulli,atehere me mire mer cunin e tij duhet te jete dhe ai ne moshen tende,i papjekur mund te jete,por piqe ti.Tel ta jap une,mos u merzit. :tipsy:

Guest

lol
po cke mo aman qe gerricesh me mua te shkreten :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

degjo degjo sa per ate punen e cunit te atij po qe shum i vogel nuk e dua sepse si kam qef jane si puna endit /pf/images/graemlins/laugh.gif

o ari po mire mo kaq shuem sme do me ti mua sa do tme gjesh tjeter tashi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ta dish se sa shuem te kam dashur :eek: mir mir se me duaj kur te dua se do te vij nej dite qe do me duash po sdo te dua :tipsy:

mars

Primus registratum

Eh Proto nuk e kupton ti se ai qe te do shume te shane me shume.cte te them ja pyete pak maman tende te te shpjegoj.
Qershi je gati te shpjegosh pak cupen.

Guest

po cdi ajo di dhe une mo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Ashtu mendon ti Proto po i takon qe te dije me shume se ty dhe jo,me thua se di njesoj se ajo.

Guest

marso jan ca gjona qi si kupton ti /pf/images/graemlins/laugh.gif esh e kote te mundohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Ateher si njeri qe gjithmon perpiqe te mesoj po pres te ma shpjegosh,ne mos ketu ne privat. /pf/images/graemlins/wink.gif

qershia

Primus registratum

domate veni!

p.s marso nigjoje proton krejt i vemendshem.
syte te kryqezum tek shpirti i mamakes..

qershia

Primus registratum

ka dal i variant i ri n`mode tani mre unico!

nuk thone kot qe i zoti i shpise e merr vesh i funit ...

di gjo ti apo bon sikur s`di?

Guest

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]domate veni!

p.s marso nigjoje proton krejt i vemendshem.
syte te kryqezum tek shpirti i mamakes..[/qb]
hahahahahhahaa

jo une si them gjo o mam se mos na dali nei tip femre si puan asaj shanon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

sa te qut te ka mamaka ty moj gudurrja mamakes
sikur t`kam nxjerr prej hunesh ...

Guest

qershija /pf/images/graemlins/wink.gif scan kryt prot per ksoj cikrrimash se ka mamin e vet me men ne koke dhe si shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

muahhhhhhhhhh

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:

jo une si them gjo o mam se mos na dali nei tip femre si puan asaj shanon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Proto ti mos thuaj por ti je ajo qe humbet dhe jo une.nqs nuk mund te te kuptoj dhe nuk me shpjegon si do ti veje halli mardhenies tone?

qershia

Primus registratum

viktori (proto),
viktori tu befte nena dhe moj
opo vishi rrooo
vishi rrobat allefrenga(thongs)dhe moj
merr nje shport
merr nje shporte me moll t`embla dhe moj
t`ja japesh
t`ja japesh kujt te doj zemra (marsit)dhe moj..........

mars

Primus registratum

lol te faleminderit per mbeshtetjen e qorshie,po mushja pak mendjen mbushja.se tani kohet e fundit shume po e dreth

Guest

hahahahahahahahhaa ah mami mami te dashuroj /pf/images/graemlins/smile.gif

marso une e dredh po jo shume cik fareeee edhe kur e bej ama me vjen keq dhe pendohem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

mirmjes kalamja zgjohuni :smash: se ju kam ba nai kapucino /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif