Telefoni i prish...

gjekec

Primus registratum
Re: Telefoni i prish...

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]pergjigja e protos:

po te kesh nje vajze si ty nuk ka si te ndodhe ndryshe (aty eshte celsi i gjithckaje tek pasardhesit qe le mbrapa..)[/qb]
ca lloj qershish jan kto, komposto apo jelly /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]mazalla se kujtoheni per proton e vockel :rolleyes: [/qb]
Ne gjithe ato tema qe shkruajtem dhe hapem ti nuk u duke fare,te pritem aq shume sa dhe gjumi lart ne tastjer me zuri dhe kur ngrihem nemengjes,cte shoh,toruren qe hoqa mbreme na shperblen me kete shkrim.

Guest

me rafte pika mua lol cte bej una kam pasur shuem pune halle probleme etj etjjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja po te puc njecike ke faqja se kushedi sherohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Tani jame ne regull por,here tjeter me aktive,se jo per gje po na mere dhe malli po mos te te shikoj ndonje shlrimin tend ketu ne komp,dhe na ben merak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ktu Gjethi marrje si me degjon Proto ??'[/qb]
I ka fajet dimri Tedi /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjethi eshte vyshkur bie linja /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Ju me te vertet e keni te prishur ate te uruar,bete nga nje postim para disa ditesh dhe me ne fund bete dhe nga nje tani,por ajo qe eshte e cuditshme,sikur e beni me llafe,kaq shume duheni /pf/images/graemlins/laugh.gif qe jeni te pandarene poste :tipsy:

Guest

po po fol fol se te degjoj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o marso mraft pikaaaa mu per ty a te puc cik ke balli me kshuja :smash: hahahahhaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
po po fol fol se te degjoj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o marso mraft pikaaaa mu per ty a te puc cik ke balli me kshuja :smash: hahahahhaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ishalla nuk me puth mua keshtu ...

LEA

Primus registratum

ka mundesi te dilni ne nje vend ku kap vala se nuk ju degjoj fare.

a rrofshi!

mars

Primus registratum

[qb][QUOTE

o marso mraft pikaaaa mu per ty a te puc cik ke balli me kshuja :smash: hahahahhaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa e keqe qe behesh,pse me cte kam bere une ty,biles jam nga te vetmit qe ne gjithe shkrimet e mija te kujtoj.
Megjithate nuk ka problem si shpirt gjer qe jam te ti fal te gjitha ty une.

Qershi me te vertet ashtu eshte nuk kapet fare dhe pastaj ankohet se ne nuk e kujtojme,dhe jo per gje por po e mendoja seriozisht qe te beja ndonje xhiro nga Kanadaja :tipsy: por me kete puthje qe me dha,me mire te ngelet ne komp dhe jo ne realitet.
help.gif

Guest

hahahahahahaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

o ari po ti hajde njeehere se si dihet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

mars

Primus registratum

Posi hajde thua ti dhe cte bej une pastaj po hengra ndonje une dhe nuk di se ku eshte cuni xhaxhait aty se po ta dija do kisha nje mbeshtetje,po te haja ndonje kokes po keshtu me mire jame kete se sa ne ndonje hendek nga Kanadaja. :confused:

Guest

/pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif
:smash:
help.gif

o ari ari mos ki merak se jam e bute una /pf/images/graemlins/smile.gif loool

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mars:
[qb] une dhe nuk di se ku eshte cuni xhaxhait aty ... :confused: [/qb]
proto lene marsin ne hidhju cunit t`xhajes , i shpi i familje jan , i gjak c`pune te prishi ty qe osht marsi apo cuni i xhajes s`marsit ( a e kane marsin mrena te dy kto personat...pune pa qeder ene qelibar..)

mars

Primus registratum

LOL Qershi po e di ti sa eshte ai cuni xhajes qe thua ti ha ha ha po e desh Prota le te veje se tel e kam,por jo per te per cunin e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qershi Qershi:smash: po e shikoj une se po me heq kafshaten nga goja por nejse meqe eshte kushua im hallall ti behet dhe Protos dhe atij :mad: :tipsy:

qershia

Primus registratum

ajo le te shkoje per te dy mars
te pakten kshu mendoj une
derisa jane ate bir, njesoj jane, zere se ka shkuar me njerin..

p.s proto marsi me shtyn ne keto llumra qe them
mami te do fort ty...

mars

Primus registratum

Shiko shiko tani do qe te ma hedh mua fajin,Proto ti shiko dhe bej,nese nuk te pelqejne ata rezerven e ke,une mund te te pres ne mos ne kete jete ne ate tjetren.Do beja cdo sakrifice per ty :eek: (une i thash keto fjale)