Telefoni i prish...

disku

UNI
Re: Telefoni i prish...

eshte ajo o marso eshte AJO.. bile ka floket e verdha......
o proto si te kam me shnet???
marso te pershnes lale se na thu qe sta varim pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
qershia na ka bo dalje me duket....se as mjes as mroma sthote mo....
lea ka rreshkit(sikur thashe na nji gjo te re..lol..se mos ma merr seriozisht mi dreq)
tiku sna begenis fare knej....

U HAAAARROVAAAAAAAAAAAAAA KA ARDH AI
MARKOJA OJES /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ORE TI KU JE TI SE JE BO ME TE PUTH NE BUZE JE BO KALAMO GRINDAVEC

LEA

Primus registratum

unicorn, nuk kam marre asnje mesazh nga vizazhi jot.nise prape pyetjen.

dhelpra, shume u vonove dhe ti mo. vetem ate lediaan mos na i sill me vete se ju hyna ne dru te dyjave.

Guest

ore dembela /pf/images/graemlins/laugh.gif pse nuk coni me pytje ju re vetem una do ju nis pytje juve /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

he se jeni shuem te mire ju dua shume cdo beja uen pa ju e /pf/images/graemlins/smile.gif
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]
o proto si te kam me shnet???

[/qb]
shi shi erdhi ky gangsteri /pf/images/graemlins/laugh.gif o rrusho si kumull jam mos ma qaj hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ene kujdes cik me ato puthjet ke buza per markon /pf/images/graemlins/wink.gif se koqkuptojme na /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

disku

UNI

ia pullosa nji pytje leas...
o proto po un thsh qe marko o bo me u puth ne buze jo se e kam puth una...

LEA

Primus registratum

pergjigja per unicorn:

sepse ne dime te shijojme cdo gje me mire se ju. pse jo ose mbi te gjitha dhe ate. edhe ne na ka lezet ajo, ju sikur pellisni.

po i nis nje pyetje marsit dhe protos.

disku

UNI

avash ti avash se na preke telat... /pf/images/graemlins/blush.gif :smash:

mars

Primus registratum

Ok beje autokritike per dhelpren.
Me cpo shoh uniko po na iken dhe ajo qe kishim mijra e mijra vjete nga gjahtar po krthehemi ne pre.

pergjigja per LEAN:

nuk kam shkuar,po po te me jepej rasti,njyra e perzier do te me pelqente(bardh e zi dmth po me me shume nuanca te bardha.) Cdo gje eshte e imagjinushme dhe e realizueshme.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Ok beje autokritike per dhelpren.
Me cpo shoh uniko po na iken dhe ajo qe kishim mijra e mijra vjete nga gjahtar po krthehemi ne pre.[/qb]
cjane keto fjale te medha o kapedan????se na trembe........

mars

Primus registratum

Po mire mo ti nuk e pe postimin e saj qe thoshte se po del per gjah dhe ketej,ti cfare kupton me kete /pf/images/graemlins/wink.gif

nisa nje per LEAN

dhelpra

Primus registratum

dhelpra, shume u vonove dhe ti mo. vetem ate lediaan mos na i sill me vete se ju hyna ne dru te dyjave.[/QB]
haaaaaaaaaaaaaaa me duket se e pashe edhe ate,po zemra spaska gjah te mire ketu tgjith e paskan ndru lekuren.

proto jam dhelper femer e me leshra tverdha.lol

LEA

Primus registratum

pergjigja per mars:

seriozisht, ka nja dy vjet qe nuk i marr me se e di qe koha e zgjatjes maksimale eshte 6-9 muaj. nuk i duket permirsim ne horizont, ketij muhabeti, joooooo

po nis nje per qershine

disku

UNI

pergjigjja e qershis
kur kam qen i vogel luaja futboll dhembaja nr 7..me pas me vune 21 dhe me ngeli 21....ska numer me te mire se 21..lol :thumbsup:

Guest

pergjigja per lean

majmuni hirko te te haje m... ty /pf/images/graemlins/laugh.gif hahahahaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

LEA

Primus registratum

hiiiiiiiii, o prot, tani e dh**** fare. tani po qe nuk kam me asnje lloj shansi une. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

lea vazhdo fantazo rrush boje si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]lea vazhdo fantazo rrush boje si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
ti do dru 24/7 ate do ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

spaced si esh puna se spo mor vesh gjo una /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif