Telefoni i prish...

qershia

Primus registratum
Re: Telefoni i prish...

shi ky do ne ca osht sailor moon tashi

ik mer se nuk ke kohe me pa kuklla ti...(burri bi paret ne shpi , qefin e bon gruja..)

mars

Primus registratum

lol e kam pare dhe une ate po kur isha ne fillim dhe mesoja greqishten se fillimisht keshtu e kam mesuar,me kukllat /pf/images/graemlins/laugh.gif po ketu jan te dubluar dhe degjohet Sheilor /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

CA BOHET KNEJ MER AMON????
o proto ku e gjete at avatar amon?????
o qershie po ti do ishe e para ne liste po ajo mistrecja ste vuni..edhe un bona radhitjen e mallit qe mu propozu kaq

mars

Primus registratum

Miq e mi po ju le per sot te vete te beje ndonje leng se me sharoi uria ju uroj tja kaloni mire.

dhe te fala LEAS.Sot na e thau syrin.

Guest

pergjigja e pytjes se qershise ...

kam nja dy kshu sa per qef /pf/images/graemlins/laugh.gif sa kohe ? tere kohes /pf/images/graemlins/smile.gif lol

marko rrofsh per pm /pf/images/graemlins/smile.gif je cum i mile /pf/images/graemlins/laugh.gif

po kjo lea osh tu nrof vezet me duket ca bon kjo drec kshu lol

unicorno po ti ka bahesh mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

mirmjes milet!!!!
kom qen i cik e zonme, na falni per mungesat. mars, te falat e tua smi boni njeri mu. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

po nis nje pyetje per unicorn dhe nje per qershine

disku

UNI

SJAN PJEKT FIQTE O GJINO...... /pf/images/graemlins/laugh.gif
CA PYTJESH ME TFUTME QE BO NE TI MI DREQ...SPO DIM NGA TE GJEJME PERGJIGJET

LEA

Primus registratum

hahahahaha, te rafte pika.

ej, po ketu te ne jane pjekur fiqte mo. apo i do fiq puertorikane ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhelpra

Primus registratum

o lea 22 o rrushi e shikon qe ste ndahet dhelpra kudo qe te shkosh te puciiii une ty njehere
blondi yt

disku

UNI

Fillimisht postuar nga dhelpra:
[qb]o lea 22 o rrushi e shikon qe ste ndahet dhelpra kudo qe te shkosh te puciiii une ty njehere
blondi yt[/qb]
E GJETE EDHE TI RRUGEN PER KNEJ??

Guest

pergjigja e marsit dredharakut /pf/images/graemlins/wink.gif eshte ... une do martohem ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif

mami thnx per pm je si shpirt si yll si zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

dhelpra

Primus registratum

[ [qb]o lea 22 o rrushi e shikon qe ste ndahet blondi yt[/qb][/QUOTE]E GJETE EDHE TI RRUGEN PER KNEJ??[/QB][/QUOTE]

e kam gjetur me kohe e tani thashe te gjuaj gjahun e mire pra po ti car ben ktu mo

mars

Primus registratum

O Proto kam frike se nuk eshte mi por mo,se zakonisht meshkujt mbahen gjahtare(megjithese keto kohet e fundit kane ndryshuar gjerat)

Dhe kush esht dredharak e pash nga pergjigja jote,me dredhat qe bere as plumbi nuk te ze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

faleminderit lulja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif