Telefoni i prish...

Sorbonieri

Primus registratum
Re: Telefoni i prish...

Ik mi beqareshk e staxhonuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po kujtoja cik kto theniet neper komedit shqiptare...hajd pra e kam te drejten se telefoni prish eshte /pf/images/graemlins/wink.gif
:angel:

Mua me thua ti keshtu... :smash: Kur une martohesha me burrin e dyte ,ti i bije maces me luge... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Splash...!!! e mbylla /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ik mi anonime /pf/images/graemlins/laugh.gif ,...mos na bertit me ,me te medhaja :tipsy:
sekretaria telefonike u aktivizua... :sleep:

shtriga

Primus registratum

sekretaria telefonike lajmeron se tel do punoj mbas ores 5.............

po ku je une jam aty............

Te pashe dhe me erdhi turp per ty.... :eek: po putheshe me komshiun tim :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

U NGATROVE NUK ISHA UNE.
JO PER GJE PO AI ESHTE SHEMTIR.
ERDHA ERDHA NJE SEC SE FLAS ME NUSEN..........

vertet qe ai ishte shemtire dhe une nuk e kuptoj ,c'ne ti me kete gosto :confused:
Shpirt nuk te ngateroj ty une jo,se te kam pare dhe here te tjera duke u puthur rrugeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

kur mo flori ate dite qe po rrokeshe ti me ate shokun e punes?
une jam e fejuar shpirto dhe puthem vetem me ate.

alo...alo...askush nuk pergjigjet
Sapo u zgjova dhe mendja me shkoi tek Zeqo /pf/images/graemlins/frown.gif
Shtriga mos ka ardhur nga shtepia ai.. :shrug: ,pyet njehere mos ka fjetur tek komshijte.. :confused:
aloooo ...bah...centrali ju lutem me lidhni pak me 00900900900 /pf/images/graemlins/laugh.gif