Telefonata me e gjate qe keni bere ndonjehere!

eM

Paper Moon
Re: Telefonata me e gjate qe keni bere ndonjehere!

te them te drejten ashtu e kam, sinqerisht!

se kishte fajin kompjuteri ne fakt, ishte interneti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ekris

Primus registratum

PaperMooN:

te them te drejten ashtu e kam, sinqerisht!

se kishte fajin kompjuteri ne fakt, ishte interneti! /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: :angel:

Don't forget to make the phone call /pf/images/graemlins/wink.gif
- because I forgot the number /pf/images/graemlins/tongue.gif

b.k.

Primus registratum

45 minuta, shume eshte per mua, sjam llafazane /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Ne fakt une merrem vesh shume mire edhe vetem me zile... /pf/images/graemlins/laugh.gif kam kriju nje kod me ata qe me njohin dhe kuptohemi... :devil:

bolonjezja

Primus registratum

kam kaluar dhe dy orshin....kur isha ne Shqiperi,isha tere diten ne telefon,por zakonisht jam njera qe telefonin e perdor shume.... /pf/images/graemlins/frown.gif

Leandra

Primus registratum

Me kutojhet mire...Isha futur ne Closet (dollap) meqe ketu ne USA eshte i madh, mbylla deren sa fjeten prinderit, mora nje jastek dhe nje batanije, nje pako Clenex shami qe te fshija lotet dhe qyrrat, dhe ia fillova nga ora 11 e mbremjes dhe deri ne mengjes andej nga ora 5 me duket, dicka keshtu....
Rrekordin mbaj besoj... :thumbsup:

darma

Primus registratum

Ooo..fare thjesht mund te them 8 oreshin vdessss per telefon sa mbaj edhe dy celulare nje per familjaret nje per shoqeri dhe biznes :rockband:

aspahiual

Primus registratum

Telefonata me e gjate?:))eeehhh..me kujtohet para dy muajve kur kompania (bee line kshu quhet)kishte nje defekt,6 ore te mira kam folur me Shqiperine:)kur i bera llogarite kisha folur rreth 940$ dhe nje jave me frike kam ndenjur me pas nga frika se do e merrnin vesh dhe do ma sillnin faturen ne konvikt.
Sa keq qe nuk ka defekt perseri:-(

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po nja 2-3 ore naten kur u prishen kompjuterat e Telias(celefoni)
nji tmar shoqet n'shqipri ene u knoqa tuj fol gratis /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti moj dreqe si e ke dit qe u jan prish kompjuterat, jo qe ta msojm edhe ne /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ti naqim kta firmat telefonike njiher se e meritojn, Hajnat.

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Neo Ehnaton:
[qb] ....Per mua ka qene 11 minuta e disa sekonda. :shrug:

:cool: [/qb]
uiiiiiiiiii sa kohe paske shpenzuar! ku jeton ti me la ne mars? hajde hajde
nejse tel me e gjate ka qene gjithe naten vetem se me moren, nuk i mora une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

5- 6 minuta....s'para flas gjate as per se gjalli jo me ne tel!

propaganda

olti

Neo

M'ngjake mu! /pf/images/graemlins/tongue.gif Ose un' ty; dicka e tille dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

5 ore,por me kane telefonuar s'i kam telefonuar te miat maksimumi mund te jene 15 min

helibak mucogllava

Primus registratum

we ku di une po shum nja dy ore sa binte bateria e celuklarit mos me shum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princi i Bardhe

Primus registratum

une per veten time kam fol 2:30 ..theva rekordin e zakonshem qe e kisha 2 ore:)))) tani dua ta thyej edhe kete te 2:30 tes nga inati:)))))

Princi i Bardhe

Primus registratum

se harrova te thoja se nuk them asnjehere mirupafshim kur flas ne tel...sme mjaftoje asnjehere kartat ....sa do qe flas min 30 min ne dite nuk me mjkaftojne ...relativiteti ..e kuptoni vete ju:))))

MICHELLE

Primus registratum

TELEFONATA ME E GJATE KA QENE 5 ORE ME DIKE QE KISHA NJE HISTORI DHE SHUME KOHE PA FOL , KU I ZBRAZEM TE GJITHA !!!!!! :devil:

alinos

Forumium maestatis

2 ore e 50 minuta. Me robin qe kam dash ma shume ne bote...