Te Zihesh Per Te Paguar !!

olololol

Primus registratum
Te Zihesh Per Te Paguar !!

Zakoni i Shqipetareve " Qe Zihen kush te paguaj"

1- Respekt ?
2- Mendjemadhesi me tregu qe kane leke ?

Kur vjen puna me pagu te jesh kamarieri degjon lloj-lloj nderesh qe i kane bere njeri-tjetrit si e si qe ta lere te paguaj.

Shpesh kjo lloj "Zenie me pagu" ka degjeneruar dhe ne sherr , kapje per krahu , terheqje etj.

Me pelqen serish si zakon .

Si ndodh ne vendet ku ju jetoni ?
Ju pelqen juve kjo gje ?

Tregoni ndonje Histori per kete gje.

Dolores

Primus registratum
Re: Te Zihesh Per Te Paguar !!

Vendasit ktu ku jam une ven te gjithe dutch por shqiptaret s heqin dore nga zakoni i zenjes per te paguar....arsyet qe jan vendosur me lart jan mese te verteta...por gjithmone eshte deshire te paguash per miqte e tu kur e ke mundesine eshte respekt dashuri...kenaqesi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MLK

Primus registratum

Personalisht jam kundra dhunes ne te zenit , aq me teper me fizikun qe kam, doktorri ma ka ndalu sherrin se nuk me bo mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Keshtu qe per vete nuk zihem me njeri per ket pune.

Ps. Zoti i shtofte inatin do thoja biles /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Princesha

Primus registratum

Jo skena pse me u ngaterru, tham ma mire asht me e ba me rradhe, here ai e here ai.

abs

nuk e di...

Rozi e paska zgjidh problemin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ktu ku jetoj un' shoqnija asht shoqni, e kuleta asht kulet, s'ka zenje ne ket'rast.

Po dole me shoqni, lajmerohesh perpara "je i/e ftuar", perndryshe simbas rregullit; zoti per te tan' e portofoli per vedi.

Ne kohe t'monos ne Tirane s'te linte njeri me prek xhepin me dor' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif lavdi shoqnis se asaj kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

me duket se athere kan ken "zenjet" ndryshe...megjithse nuk flas dot me siguri ngaqe koht e sotme nuk i njoh mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MLK

Primus registratum

N'koh t'monos robt majshin patallona pa xhepa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

Shfrytzoj rastin e them me za t' nalt: lavdi asaj kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

eh c'me zgjuat nje nostalgji /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

MLK, me duket te ka prish demokracia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

MLK nuk e di pse po te perfytyroj icik si Met Bega... me ate qe ke thene me larte !

tushi

Valoris scriptorum

Ne fakt kjo qi thote hapesi i temes asht shume e vertete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

njihere me nji shoqe sa e kisha njofte u kapem se kush me pagu

po ajo qelloi ma kryeforte se une e s'nigjoi ne asnji menyre

ju luta sa ju luta, kur mbaroi edhe durimi ja futa grusht e lamsh pertoke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

nejse mbrapa nuk pata edhe aq sukses me ate vajzen po gjithsesi ju porosis te mos grindeni se kush pagun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tushi</div><div class="ubbcode-body">njihere me nji shoqe sa e kisha njofte u kapem se kush me pagu</div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

U clirova tani...nuk qekam ekzemplar i vecante /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum

kush te tha se s'je moj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

per mire gjithmone e kam fjale

ps ... a i re me grusht apo me shishe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

olololol

Primus registratum

Nje here punoja ne nje lokal banakier , dhe me thote kamarieri ke me more 7 mije lek jashte, dy redbull, se po iki ne banjo une.

Pas pak me kerkojne ata , ishin dy veta donin te paguanin.
Ju shkoj gjithe miresjellje une po i them 700 lek te reja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Tak nxjerr njeri leket , kur ai tjetri ja heq nga xhepi ,- Mbaj ktu cuno.
Ai tjetri , - O Dash po nuk bohet fjale se te ftova une ktu.
- PO jo mer Cen , sa here ma ke bo ti mu sot i jap une.
- Po rri pra mo tashi se lam nome po na shef bota .

- pardje me qerase ,ne Durres me dhe dreke , prit tashi here o Dash se ska lezet kshu
- Po per qef ishim mer Cen , ci ve re kto gjona , maj ktu cuno.

Merr kenej , jep anej me iku zari .

Lale se mu dogj cinarj amrena mu do e ndani ju ket pune apo tjua ndaj une ?

Mire thane merrja kujt te dush , nderkohe Ceni ma bojte me sy muuu lol

njoni kishte 7-te fiks , tjteri 8-te ne une i them
po ti mor ty qe ke 8 se ek bakshish

gagagagagagaggagaa , Pse une ste lej kujto ti ee tak nxorri ne 1 mijshe Ceni.
Rrofsh i them une tashi me ja la ne ti nerin ik fute ke naj ven me qofte pini naj birre ne paguj ti.

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">Shfrytzoj rastin e them me za t' nalt: lavdi asaj kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

eh c'me zgjuat nje nostalgji /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

MLK, me duket te ka prish demokracia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

Jo jo se kom pas qen i ^prish kur u njofta me Demokracine, ajo ishte e paprishme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. Demokracia vje ka latinishtja, ne n'lagje i kena pas thirr Lirije /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif)

abs

nuk e di...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

rrugaca si puna jote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif kerkonte lirija /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Sa e veshtire ka qen me i mush mendjen Lirise se /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif, ashtu Demokracise me ardh mes nesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

eh ato kohna, griseshin kpuc tuj i shku mrapa me ja mush menjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif lavdi kambngulsave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

MLK

Primus registratum

Ne n'Tirone kena pas autobuza /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kena pas ne karroca me kala ne u varshim ka mrapa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

MLK, ça biçiklete ke pas, kineze apo MIFA?

policia

Forumium maestatis

po te vesh re neper bare 1 ne 2 tavolina krijojne skena te tilla, njeri nxjerr leket kendej tjetri ben sikur iken ne banjo dhe shkon te banaku paguan, tjetri kercenon kamarierin se po i preku leket e tjetrit e hengri...
edhe mua shpesh me rastis te zihem, cfare te bej eshte ceshtje sedre nuk lejoj qe te me qerasi me shume se 2 here nje person...
nje dite kur shkuam si gjithmone per te pire kafen e mengjesit, per te paguar nuk po i lenim rradhe njeri tjetrit...
erdhi kamarieri edhe tha mos u zini tha se sot do ti paguaj kjo ketu dhe beri me gisht nga shoqa ime, se kjo vazhdoi ai ka 3 dite qe nuk paguan...

MLK

Primus registratum

Ty kur te rastis te zihesh e nxjerr koburen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif apo vetem per flokesh zihesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Jo per gjo po ta dim te pakten te veshim jelek kundra plumit apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ajo qe te bn pershtypje kur paguan ne Shqipri apo ndermjet shqiptarsh ne pergjithesi eshte fakti se thuajse t gjithe te thone po ç'pate, pse e pagove, me ngeli hatri e s'te thot njeri falemnderit qe pagove /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif