qeverin e tashme ,
une dhe TEDI do e bejme pestil,
te gjitheve ministrave do i vejme nga dy kanace ne bi...
dhe do i shetisim neper Tiron.
ne gjoks do i shkruajme ja shihni ministrat e vete zgjedhur /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po mua me keni harruar?
[/ QUOTE ]
Harrapo kesaj m'i gjej nje vend te mire me pozite, sepse me ka ndejtur prane ne ditet me te keqia, kur opozita e sotme na e jepte buken me sfurk /pf/images/graemlins/kiss.gif.
QEveria eshte e konsolidume, dhe ato qe ishin kundra, tani i kemi aleate. Kemi koalicion me baze te gjere ne. /pf/images/graemlins/cool.gif
O ruro, po sa karrieriste paske qene mi. Ca kishe frike se mos te haja. PO dihet qe Ujku nuk e ka ngrene Kesulkuqen ndonjehere. /pf/images/graemlins/wink.gif
Tashi na kan mbet Legjioni dhe ndoj tjeter. Duhet me saju ndonje ministri se nuk ka mo vende. Une them Legjionin dhe Tedin ti bojm njonin minister sporti (ate qe esht me i fort n'tavell e n'gur nentsh) dhe tjetrin minister qejfi (ate qe eshte me i forte ne te pire). Kurse Nevi nuk na duhet se s'ka gjo m'dor. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kujdes Simply po na devijon.. te shpallet grup armiqesor /pf/images/graemlins/smash.gif(me 1 person. s'ka nevoje per me shume).
po mua me keni harruar?
[/ QUOTE ]
Harrapo kesaj m'i gjej nje vend te mire me pozite, sepse me ka ndejtur prane ne ditet me te keqia, kur opozita e sotme na e jepte buken me sfurk /pf/images/graemlins/kiss.gif.
[/ QUOTE ]
krytare e gjykates kushtetuese ça do me shume.Po te ka ndejt prane ty po ja ti e cove me leje lindje /pf/images/graemlins/smile.gif
po mua me keni harruar?
[/ QUOTE ]
[/ QUOTE ]
ku do mbytesha po mos te kisha ty une /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
Legjioni, si e ke hallin ti ? Do te te bejme kryetar te pergjithshem te Bankes se Shqiperise!
[/ QUOTE ]
Ne shqip i thne guvernator mor mik, por kete vend mos ma zini ja kam premtuar dikujt, mgjse nuk ka qene aktive ne politike /pf/images/graemlins/shrug.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.