Te zgjedhim Presidentin e AF!

teab

Primus registratum
Re: Filloi Fushata Zgjedhore!!!

yyyy pikes i ke rene. /pf/images/graemlins/lol.gif

Kodra te ka dale emri. Ku je fut? /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

flet nga larg ai se ka frike bodyguardin /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

jo nga afer slej asnjeri te te afrohet.Po deshi te te flas ne telefon .Ska ketu ka rregulla sigurie /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gifKondreee me bej i cerre. Kam detyra te rendesishme per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

mos i jep shume sekrete se ato qe flasin shume se kane jeten e gjate /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

I fute friken Kondres se spo behet i gjalle! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

normal detyra ime te frikesoj robt, kuptohet pervec tejet /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Te zgjedhim Presidentin e AF!

Ho mre, çëri keni me mu. Llapën, desha me thon shpatën e kom t'prefme un gati për detyr /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Candy (Chance, whatever /pf/images/graemlins/tonguee.gif), gzur detyrn e re.

S'po thomi ma shum se na hy Harapi n'dajak /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Ashtu pra me gati tu per pune! Ec tani vene tellallin neper AF ene me bej icik reklame t'mire. E di vete ti!

PS: Ene ka Harapi mos kij frike er ti, se e maj une nen kontroll ate. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O malok ai mi. Ku ka gjo që e ma ate kur i hyp dalldia. I mungojn ca drrasa anej ka çatija atij /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Tellallin e ke t'garantume që do ta voj. E murra vesh un e ka mor vesh gjith dynjoja.

P.S. Dynjoja këtu simbolizon AF-në /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shefe, gjymsma e AF ka me e mor vesh p'riher që ti je zgjedh presidente. Gjymsës tjetër kom me i shku m'shpi se nuk futen mo ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Gjysmen e AF-se e kam ne dore vete, keshtu qe prit iher Kondre mos u ngut /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ore do ju hyj ne dru po ma ngacmut presidenten /pf/images/graemlins/smile.gif