Te zgjedhim Presidentin e AF!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Qeveria e AF-se

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe po ishte, behet gje?!
Prap brenda per brenda ngel: I SHENJTE /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

PO me PO ...

Po ke Barsaleta NQs e Di

Varet Cfare Lan qe te Lash Mekatet se Ke Pusi i shenjte lan Mekatet ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mea

Primus registratum

Po ate pjese te trupit qe ka lare ajo, aty besoj se ka mekatuar /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mea

Primus registratum

Po si i behet hallit qe ti falet mekati? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mea

Primus registratum

Tedo, pse te paska prit edhe ty prifti me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mea

Primus registratum

Pas teje /pf/images/graemlins/wink.gif
Une te pakten nuk ngjaj si fytyre e inkriminuar /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

ti eee.aman direkt dyshohet tek ty.Kurse une kam fytyre engjellore jo si ty /pf/images/graemlins/smile.gif

Mea

Primus registratum

Kur ja ben qejfin vetes edhe ti aman, aman!
Ti ngele duke me thene qe jam shume e mire, cne qe dola dyshuese tani? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mea

Primus registratum

Nuk eshte nevoja! Une ndjehem e lumtur edhe pa ma thene ti /pf/images/graemlins/winkwink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Tedo, pse te paska prit edhe ty prifti me duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

U Ndrrova un me PRiftin U Bona un PRift sa t lajshin Mekatet nja 2 Vasha qe kishin Bo Gabime ...

NJera Bile hyri ke Festa qe organizoi Kapterri ne Ishte Vesh SI Eva PAra mekatit Vetem me NJe Gjethe ...Sa fryu pak era dhe Kur doli ajo ishte Eva pas 7 Mekateve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

[/ QUOTE ]
tedin jo se e ka prit prifti
po tedi si cun capken qe eshte
ruan rastin kur prifti ka takime intime
shkon i jep nje dopio valium priftit
dhe pastaj shkon te heqe mekatet e vashava te pa fajshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

gentushja

Primus registratum

<font color="green">bobob akoma me muhabetin e lasht keta po se kuptoni qe harapi ju rre te gjithve mee...se do me gjet ne ai nje way me formu parlamentin /pf/images/graemlins/tongue.gif Zevendesuesja UNE -&gt; edhe sic e dini harapi po plaket /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe me `vdekjen` e ti kurora me tako mua /pf/images/graemlins/tongue.gifju te tjeret futuni ne rradhe...masanej e merr mea...e me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif</font>