Te zgjedhim Presidentin e AF!

GRiZhLa

Primus registratum
Re: Qeveria e AF-se

Mea, se kupton ti qe ka gati nje adrese tjeter me t'tregu ne vend te asaj po e gjete? /pf/images/graemlins/wink.gif

GRiZhLa

Primus registratum

*shef Tedin dhe e pyt*

-Mos t'ka shku mendja per komposto ty? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sa merak e paske dhe ti?! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

E NJof Prej KOhesh Skom ... Pranej ja Du t MIren ...

Grizhle UN jom Pa Adrese Sme GJe dot ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

UN dhe kur morin n Tel ne Shpi jo n Cel Se Ngrej per Vdekje ta di qe t jete rast Ekstrem se ngrej kurre NR e Shpise ...

GRiZhLa

Primus registratum

Sa keq...

Une thashe po ta bej i vizite /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Por ksaj i delka rruges per Elbasan, te kthesa nga ushtari i panjohur sa merr kthesen per spital /pf/images/graemlins/lol.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum
Re: Te zgjedhim Presidentin e AF!

Meqe jam kandidature e vetme per president ju ftoj te votoni per mua per kete post si personazhin me popullor te AF.Ju votoni njehere po fitoren e kam te sigurte.Si te doni beni.
Sistemi do jete amerikan pa kryeminister.

Sekretare shteti do jete Simply_me meqe e kam edhe si opozite. (jam demokrat /pf/images/graemlins/smile.gif )
Sekretare personle do kem Mea

minister i Brendshem Xhaxhi_Eli.(gjynah qe ska qene pasardhesi i Enverit)

Minister i jashtem Mandi (mashtrues i lindur.) /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ministre per çeshtjet sociale ne fushen e trurit Geshtenjeza (ka tru shume ) /pf/images/graemlins/smash.gif

Zedhenese e qeverise Anablue (flet paster dhjedhshem e bukur.) /pf/images/graemlins/smile.gif

Laracroft avokati i popullit.

Minister i arsimit e kultures Blendi (I gjithanshem) /pf/images/graemlins/wink.gif

Minister mbrojtje Tonce . ( e ka ne gjak te mbroj veten /pf/images/graemlins/smile.gif

Emerimet e tjera do i vazhdoj ne baze te ofertave e CV qe do me dergoni.
Me respekt nga presidenti i ri Prof .Dr HaRaP Abramoviç

[/ QUOTE ]

e mo mire ti..po me paske harruar mua /pf/images/graemlins/angel.gif....Zevendesuesja UNE /pf/images/graemlins/laugh.gif..edhe dua shofer une...lumuzine..si shofer marr Adamin por perpara ai duhet te mbushi ca formulare:p /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest
Rikthehet Presidenti

Meqenese pasardhesit e mi nuk na ndricuan po rikthehem perseri.
Vetem goca do kete qeveria.

BabyLiCiOsS

Primus registratum
Re: Rikthehet Presidenti

Dmth une jam zv jote? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

vdekt motla per ty..mi dreq sa e zgjut qe me je...well une isha e para ne rradhe ti rri ke rreshti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mea

Primus registratum

A vdeksh ishalla mi motla.... /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe me hap rradhen mua /pf/images/graemlins/wink.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum

A vdeksh ishalla mi motla.... /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe me hap rradhen mua /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

iiiiiii sa e keqe kjo..ske faj jo..power ca ste bo te bo dhe si xhaxhi Hitler...qe ramet past shpirti i tij lool /pf/images/graemlins/laugh.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum

Meqenese pasardhesit e mi nuk na ndricuan po rikthehem perseri.
Vetem goca do kete qeveria.

[/ QUOTE ]

Yep...righttt vetem goca qeveria me mua ne krye!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mea

Primus registratum

Po rritu icik mi motla se ta lej une kuroren pas nje viti /pf/images/graemlins/wink.gif sa te mesosh hilet e zanatit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum

Po rritu icik mi motla se ta lej une kuroren pas nje viti /pf/images/graemlins/wink.gif sa te mesosh hilet e zanatit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

... e moj mire bohemi si Stalini&amp;Hitleri lol vetem neve jemi femra edhe motra /pf/images/graemlins/laugh.gif...ti nje pjes te forumit une nje pjes he si thua?! /pf/images/graemlins/laugh.gif...ahahaha masanej qe e logel me ke mesu ti me PLAY DIRTY /pf/images/graemlins/goofy.gif