Te zgjedhim Presidentin e AF!

Mea

Primus registratum
Re: Te zgjedhim Presidentin e AF!

Booh
Lerini llafet, po verjuni punes /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Sorrin

Forumium praecox

Ja nje vajze konkrete,tani le te filloje... njohja /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

gjej tjeter per tu njohur.Ska Mea per ju.

Daniel H

Primus registratum

Me silikon i ka Mea keto? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif O Harap ti je blu mor byrazerr, Mea qenka e kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif, qenka trajnuar 8 vjet ne pushtet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Keshtu qarkullojne llafet korridoreve te PS-se /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mea

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Terhiqe terhiqe, por kujdes me silikonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

U bere xheloz ti??? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Daniel H

Primus registratum

Jo moj ju kujtova te lexoni manualin e perdorimit para se te filloni punen /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Mea, po vithet me silikon i ke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mea

Primus registratum

Se mos e ke per ndonje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif
Ketu te mua flitet vetem per ushqim BIO /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Daniel H

Primus registratum

Ti je OMGJ e gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lufter Xhuveli prandaj levizi nga krahu juaj politik se hyre ti ne Parti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mea

Primus registratum

Ne fakt kur jam fut une ne Parti ju nuk ishit ndare akoma nga Genc Pollo /pf/images/graemlins/tonguee.gif Keshtu qe mati fjalet qe thua se je duke fol percart. /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Ne fakt ti Mea je e persekutume familjarisht, se babait tend ne kohen e monizmit i ra tesera Partise ne hale (shkoi ne hale u ul e ra, se i atille ishte vendi per tu ul /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ndaj dhe ke keto prirje e bindje politike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Scorpion le ta leme te qete Mean. Pak po ua merr shpirtin Sala, por dhe kete kusur ne AF kane manget /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mea

Primus registratum

E ke shume gabim se im ate ka qene ne tregti te jashtme ne ate kohe dhe nuk kishte nevoje per teser Partie, se ka qene shtresa me e ngritur /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per bindjet jane personale dhe une nuk erdha ti diskutoj ketu me ty apo me ca te tjere! Me duket se nuk kam permend nje gje te tille...

S

Scorpion

Guest

E pra Sala ua ka bere reformen, Ti Mea do pergjysmohesh silikonisht si i thone, s'ke ce do gjithe ate tul, jepi pak Moiras /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E ke shume gabim se im ate ka qene ne tregti te jashtme ne ate kohe dhe nuk kishte nevoje per teser Partie, se ka qene shtresa me e ngritur /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per bindjet jane personale dhe une nuk erdha ti diskutoj ketu me ty apo me ca te tjere! Me duket se nuk kam permend nje gje te tille...

[/ QUOTE ]

Aha, te ngaterrova me nje tjeter familje komuniste, por ti pranoje qe dy dele te xhaxhait tend kaluan gardhin dhe e hengret nja 2 vjet ne Burrel per axhitaxion e propagande /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

E mire de mire mos u nxeh.
Mea ti per ke e hedh voton per president te AF-se?