Te virgjera apo....?

Dolores

Primus registratum
Re: Te virgjera apo....?

Kondre tu mbarofte peshtyma...se ngele duke puthur gjith miletin pa dallim /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

quqja, vej i çik krem goce se po na digjesh me ket lekur kaq te bardhe qe ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ene ky vit te iku pa plazh e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kondre tu mbarofte peshtyma...se ngele duke puthur gjith miletin pa dallim /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Eh, që se je zhdukur ti, puthjet i kam me shumicë /pf/images/graemlins/cry.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

epo sic te mberthen ti duhen marr ca pushime ne vit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Herës tjetër nuk të lë të më hikësh pa marrë vesh se ku do shkosh /pf/images/graemlins/devil.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

quqja, vej i çik krem goce se po na digjesh me ket lekur kaq te bardhe qe ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ene ky vit te iku pa plazh e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jo mo jo bera plazh po me doli ngjyra shpejt /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif
Tani me duket e skuqmja direkt /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

iii jo se e kam fytyren e paster se ngatrroj me ashtu pislliqesh akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

iii jo se e kam fytyren e paster se ngatrroj me ashtu pislliqesh akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Afrohu, afrohu se ti e di qe une spara degjoj mire nga veshet /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

per mire apo per keq dolores???

apo dipende dai punti di vista? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Nuk mendon se ndryshoni ju ne emigracion Dolores? /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Po pra shyqyr zotit....do me kishte ikur jeta lakuriq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

E mire mire, pyetje e pafajshme ishte kjo e imja, pyetje e virgjer /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Bravo Lips. Paske shpëtu nga ndikimi i modës shqiptare /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

Moda per mua eshte natyraliteti dhe me pelqen ta vleresoj deri ne maksimumin qe me jepet nga natyra dhe koha.Kur te vi koha e duhur do i ve dhe une vetes ndonje puder tek tuk /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Afrohu, afrohu se ti e di qe une spara degjoj mire nga veshet /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Te kam thene te kesh kujdes me veshet e me syte se nje dite do ja shofesh qarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Te kam thene te kesh kujdes me veshet e me syte se nje dite do ja shofesh carin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ca ti shof mij? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

qarin mi qarin,pse manipulon ti eee,apo tpelqeeeu ajo qe do shifje /pf/images/graemlins/laugh.gif