Te virgjera apo....?

woooooow

Primus registratum
Re: Te virgjera apo....?

MLK tha:

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shoqja doktorresh, me vizitoni mua te parin sa ti dal turpi ketij /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Vallaj si fjale "burri" na u duken keto /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jan për t'ngatarru dynjon ato mi. MLK o lesbike po s'o deklaru akoma /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un hyna me menien me pa nai sherr dhe meta shum i zhgënjym kshuqë tashti jom tu e provoku /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Yyy sherr... MLK dhe Gloria ne vaske me lluce? Sa jane koeficientet e basteve? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ndeshja eshte e trukuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

MLK tha:

Shoqja doktorresh, me vizitoni mua te parin sa ti dal turpi ketij /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Vallaj si fjale "burri" na u duken keto /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Kjo esht batute filmi "Kapedani" e ska lidhje me gjinine /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Sa per sherrin nuk shquhem per te zime prej flokesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

MLK ...ti vetem ki guximin te zihesh, se te japim floke borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po as grusht nuk po themi ne. Ti kapu diku, pak rëndêsi ka se ku /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Salut Fante /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Guest

Salut Kondra /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Po ne c´duam te kjo teme njehere...
Shpejt perjashta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un po munohem me i dhon kurajo brezave të rinj si MLK, Gloria, Missi, Pink etj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Vje edhe ti me m'dhon i dor?

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti ishe akoma tu menu ça brekësh me vesh kur Fanta jepte msim /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Guest

Kondre, kur ta kam prish qejfin une ty, qe ta prish sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Delir, une sa do rroj do mesoj (se mohoj) /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Un po munohem me i dhon kurajo brezave të rinj si MLK, Gloria, Missi, Pink etj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]
Kondre , me ka ngel hatri. Si re me fute te brezat e vjeter?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

mos u merzit mozaik i qelqte /pf/images/graemlins/laugh.gif ktu spo merret vesh kush jan femra e kush meshkuj /pf/images/graemlins/laugh.gif e jo me... kush eshte i ri dhe kush i vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Uaa as une nuk zihem! Fusni missin ne vendin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre kurajo per cfare po na jep mo?