Re: Te rinjte shqiptar qe ndihen "inferior" ndajt kulturave evropjane.
he me te lumte pushka, e mos e ul koken e xhongluar nga plisat e dheut /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Keq eshte te shash vendin tend.Ama kame pare dhe ca dhi te zgjebosura me bisht pepjete,qe hapen bythesh me tregime prej nji fantazie te semure,se si shqiperia eshte parajsa dhe vendet e tjera qekan plera,dhe se ato vetem i shfrytezojne per nje cope diplome.Katnaria asht tu na myt.krenaria pre qorrash na ka verberuar.
Para ca ditesh ne nje ristorant u festua festa e pavarsis,4 SHQIPETAR JANE QELLUAR ME THIKA,KU BEHET FJALE QE NERI PREJ TYRE KA VDEKURDHE NUK ESHTE HERA E PARE
....DHE ISHTE NJE FESTE...
Une per vete as e mohoj as kam per ta mohuar ndonjehere.anzi diten e flamurit u vesha kuq e zi i teri.Por kam shume deshire dhe shume humor kur tregoj ndonje idiotllik nga vendi yne,qe per ne eshte me se normale dhe per keta eshte me se e cuditshme....fundja te flasim per rinine dhe per te pimet,nuk ma do mendja se keta nuk i njohin llojet e defrimeve apo te interesave qe cdo i ri mund te kete....duan te dine se c'eshte ne te vertet shqiperia.... dhe shqiperia eshte vendi me gallat qe mund te egzistoj.Nostalgjite tona lidhen me lojrat e luftes,me sherret neper ambiente,me abuzime shkollore dhe jo shkollore,me trenin qe hyn ne tynel dhe te gjithe mbrohen se mos hane ndonje grusht.....bari eshte i mire,por jo aq i mire sac e ngreme ne ne qiell,super skank ja fut dhjet here me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prandaj le te jemi krenar per ate qe jemi...as me shume as me pak.....
te rroje atdheu qe na ka dhene jete,drite,shprese shkolle,shoke,miq,dashnor/e...e plot ahengje te tjera...
la-la /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]