Te rinjte shqiptar qe ndihen "inferior" ndajt kulturave evropjane.

lola

Primus registratum
Re: Te rinjte shqiptar qe ndihen "inferior" ndajt kulturave evropjane.

PER DIJENINE TENDE, UNE JETOJ ME GJAKUN E BARDHIT DHE JETOJ SHUME MIRE. NUK E KUPTOJ PSE TI VJEN NE ALBFORUM KUR PASKE KAQ MENDIM TE ULET PER SHQIPTARET. Turp te te vije qe fyen njerezit qe jetojne ne shqiperi keshtu.

xhoni

Primus registratum

O lola sipas mendimit tim ,zog nuk i shan shqipetaret,por i kritikon.Lexo mire se c'thote pastaj revoltohu.Dhe mos ofendo kot me kot

lola

Primus registratum

Une e fyeva ate????? Pse i thashe ti vije turp qe ka fyer shqiptaret? Me fal lali por me duket se ti nuk e ke lexuar mire cfare ka shkruajtur zoti Zog.

zog

Primus registratum

o lola mos u merzit se nuk me fyn. po ashtu nuk me kupton ku e kisha fjalen.

ta kam fjalen gjeja me e keqe e shqiptarit eshte humbja e DINJITETIT. ku duket kjo. tek emigracioni masiv. shqiptareve po tu hapesh kufite ikin te gjithe megjithese asnje si do, as i thret per mik. a kupton.

ata qe ikin per te vjedh tu heqesh kapelen, me mire me vjedh komshine (me i pasur) se shtepine, apo jo ti ben te kunderten si Nano. /pf/images/graemlins/laugh.gif

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

Lere se eshte njeri i mire mos i bjere. :lol: Pasta per shqipetaret flitet keq kush tha: Edhe nje angles flet keq per nje frances apo gjerman,apo nje italian per nje amerikan etj.Pastaj NQS ty te ofendon njeri ne sy per vendin eshte e qarte se te ka share personalisht dhe jo (shqiperin)sic e mendojn ca???

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] kujt mo lal po ja bejne demin. apo s'po merr dot asistence.
hehe ktheu lal ne shqiperi po te jete ashtu, se kane fillu me dhone atje. [/qb]
po zogu po
6 faqe diskutim dhe akoma nuk ke kuptuar - jo te gjithe shqipetaret jane pa dinjitet
ata qe jane te tille i bejne dem edhe te tjereve
nqs ti amplifikon bemat e tyre (duke i tregaur si ngjarje te zakonshme tek te huajt) na ben dem te gjitheve (psene e kam sqaruar teper - nqs ke patur durim te lexosh)

une nuk ndihem inferior dhe nuk kam nevoje te shaj shqipetaret e tjere per te treguar se JAM NDRYSHE nga ata

nuk thashe se nuk ka asgje te vetete ne historite e degjenerimit te shqiperise
thashe qe, te pakten ne, nuk duhet te amplifikojme kete degjenerim.

nese nuk gjen argumenta te tjere diskutimi me te huajt pervec perrallave nga jeta shqiptare, shko hap ndonje liber nga historia e tyre (te huajve) dhe do te shohesh se do te kesh shume me teper sukses me ATO perralla sesa me shqipetaret

po nuk pate kohe
futi nje tas dhalle e shko mbaj rradhen tek asistenca (meqenese e njihke mire argumentin /pf/images/graemlins/wink.gif )

edhe dicka tjeter -
Persa kohe diskuton me mua, kritiko shqipetaret sa te mundesh. Kur te jesh me te huaj, bej pak kujdes se vetes do ia fusesh /pf/images/graemlins/wink.gif (edhe shqipetareve te tjere bashke me ty - qe pastaj do gjejne nje menyre te te kthejne borxhin)

zog

Primus registratum

o gene mos bertit pa ze (shkruj shume pa thone gjo) se ke me ngel pa martu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

sa e vrasin menjen disa :eek:
un njof njenen n zyrih qe ne nje mledhje me Vipsa e ka prezantu vedin kshtu: ich bin eine rrebelin albaneze...e diskutimi a sjell rreth ksaj teme me nje sens pozitiv... :cool:

zog

Primus registratum

duhet te ket qene gru me personalitet me duket se e njoh njonen atje. :cool:

abs

nuk e di...

ashtu me flatra si kenke, s asht cudi.
lexova disa postime tujat,ti nuk u dukshe hic rrebel /pf/images/graemlins/laugh.gif a ke ba dhe ti pervoja te ktilla a? :idea:

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] o gene mos bertit pa ze (shkruj shume pa thone gjo) se ke me ngel pa martu. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eksperienca?
e ke provu te rradha asistences?

korcari12

Primus registratum

Ok qe kemi nam te keq ne SHQIPETARET kjo gje dihet,po me vjen keq se per ca PISA {qelbesira* njers qe e bejne kete nga pa dituria nga injoranca dhe nga ekonomia e dobet qe ka qene ne Shqiperi,te vjen turp te takohesh me nje te huaje se te vjen zor ti thuash qe jam Shqipetar,se kane idera te keqija per ne ne pergjithesi.

samanta

Primus registratum

Kur te huajve ju jepet mundesia per te te njohur dhe nuk i zhgenjen s'ka arsye per inferioritet.Komplekset e inferioritetit vine si rrjedhoje e mungesave apo divergjencave kulturore.Ai qe eshte i zoti dhe i sfidon s'ka pse te jete inferior."Pyll pa derra s'ka :rolleyes: "

xhoni

Primus registratum

Bravo Samanta......congratulations.Jam krejtesisht dakort me ty.

ilirjan

Primus registratum

Kush nuk ka para eshte INFERIOR
Po pata pare i teheq nga hundet gjithe evropianet, po cti besh kur te eshte futur miu ne xhep

samanta

Primus registratum

S'mjaftojne vetem parate duhet dhe kultura,se nese s'e ke behesh qesharak ne syte e te tjereve.Me pak fjale duhet KLAS. :kiss:

ilirjan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] S'mjaftojne vetem parate duhet dhe kultura,se nese s'e ke behesh qesharak ne syte e te tjereve.Me pak fjale duhet KLAS. :kiss: [/qb]
Ku jeton ti?
E di ti cfare bejne PARIZIANET kur marrin vesh se ka ardh ndonje SHEIK arab ne Paris?
E njof mire KLASIN e tyre

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LIR111:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] S'mjaftojne vetem parate duhet dhe kultura,se nese s'e ke behesh qesharak ne syte e te tjereve.Me pak fjale duhet KLAS. :kiss: [/qb]
Ku jeton ti?
E di ti cfare bejne PARIZIANET kur marrin vesh se ka ardh ndonje SHEIK arab ne Paris?
E njof mire KLASIN e tyre [/qb]
mos i fut te gjithe ne nje thes :eek: