Te ra llotaria prej 1,000,000 cdo besh......

MLK

Primus registratum
Re: Te ra llotaria prej 1,000,000 cdo besh......

183 milion evro shkoj kjo shejtan lloto ketu, dhe kesaj jave se kapi njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani sja ma mo njeriut me e fitu se po te te pysin ça do besh po e fitove, pergjigjia eshte: Budalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

roly_alb

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk duhet me u menduar shume as nuk eshte per tu eksituar 1.000.000 nuk jane shume ne koherat e sotme

[/ QUOTE ]
Akoma me lekun , llogarite sot behen vetem ne $US /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pippo

Primus registratum

Edhe ne enderre njerez razional, une per vete do i vija verdall botes per nje 10 vjet rresht, sa gjona te bukura ka neper bote

Nostradamus22

Primus registratum

Te gjitha parate do ti beja bamiresi (per veten time ) /pf/images/graemlins/grin.gif

Flori_Tivari

Primus registratum

hmmm.... mi jepni i her 1 mil dollar pastaj ju tregoj un me saktesi ca do kisha bo..:p me siguri do kisha vazhdu shkollen ne USA' pastaj do shofja e do boja...

i_own_u

Primus registratum

un... bamirsi 800.000 do bleja tritol e 200.000 te tjerat njeriut qe do e hudhte ne er selin e PD-s me sekretar e çkan aty... te binim rahat te gjith si popull... mendimi im ky

Nostradamus22

Primus registratum

un... bamirsi 800.000 do bleja tritol e 200.000 te tjerat njeriut qe do e hudhte ne er selin e PD-s me sekretar e çkan aty... te binim rahat te gjith si popull... mendimi im ky

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Per ca behet fjale Dollar apo Lek se Tani me nje milion Lek nuk kujt ja tregon /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Gjithsesi nqs do ishin Dollar do ti shpenzoja te Gjitha Duke ndertuar NJe BIG MALL ne Tirane, afersisht ku jane Pishinat tani... ose tek parku rinia.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do ishte fantastike plus qe do te punsonte shume te papune ne shqiperi... (Tirane me sakte por mqs me shume se gjysma e shqiperise eshte ne tirane eshte teper me profit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Mendimi im ky.. /pf/images/graemlins/laugh.gif SIRJANI

TEDI

Valoris scriptorum

I Tum o Rendsi ka t Jet i MIlion ...

hells_kitchen

Forumium praecox

Tedo sta mora vesh ket funit....

Per cin e kishe.. ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

1 Milion mer? Kaq pak, po hajd se po i fal une llotarise 2 milione /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Scorpion po me cudit aq i pasur ti mer djal.... Prandaj rri gjith diten kot neper kafene dhe internet kafe apo e ke pc me interrnet edhe ne shtepi tani.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Bravo te keshilloj te besh investim ato lek i dashur.. /pf/images/graemlins/smile.gif dhe i nderuar do te beje shume mire... /pf/images/graemlins/smile.gif

Agon

Primus registratum

Kisha vdek prej gezimit. Skisha mujt me i harxhu

Jimena

Primus registratum

Do ikja ne vendet me te bukura te botes dhe cte me mbeteshin do i haxhoja per qejfin tim, shkurt do i beja te gjitha rrush e kumbulla.

KoDoShi

Primus registratum

asigjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
do mkishin ra fiket e do kisha vdek nven /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Kodoshi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Une per vete s'do e besoja gjalle ne bote /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe qe do i numuroja nja 100 here kjo eshte e vdekur /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

KoDoShi

Primus registratum

nev /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
sa ti numroshe qind here ti lal ato do kishe ardh afer meje dmth ke vorri im /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

nev spaske ardh akoma ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif