Te puthesh me sy hapur........

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Te puthesh me sy hapur........

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Ju dy te fundit ju rre menja per gangstere. Me vjen tju gjuj me djath kur boni sikur ja keni pire lengun jetes...
Bebusha! [/qb]
Ke puth noiher me sy hap ti Muno ?

ps. Me sy hap thash' - jo kom' hap /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

olti

Neo

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb] Pse me , cfare ka? :confused: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hic, hic :rolleyes:

olti

Neo

Petra nqs e ke vertet parasysh, gjate pozicionin e puthjes nuk ke mundesi te shohesh syte nese jane hapur apo jo /pf/images/graemlins/tongue.gif Pastaj ku e mban mendjen ti tek syte apo tek puthja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Bir nona Bir per skenarin tend mo Homers.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nina..., un i keshill dhash!, ne tmir tshokve dhe shoqeve, tprekur nga puthjet keq`dashese!,
po ti ,si shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif , po se pate me qellim demtues ate tgoditmen me gju :mad: ,veje i dore bejsbolli ke gjuri( me anen kapse nga siper /pf/images/graemlins/wink.gif ) dhe ske per ti demtu topet fare, pra ti hakmirresh pa shkaktu demtime, qe prishin muhabetin mir`dashes t`krevatit.
,nejse, ti e di!, per tmir e kam :cool: ...
un per vete kam vu helmet, se su ze bes dorezave tbejsbollit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Petra nqs e ke vertet parasysh, gjate pozicionin e puthjes nuk ke mundesi te shohesh syte nese jane hapur apo jo /pf/images/graemlins/tongue.gif Pastaj ku e mban mendjen ti tek syte apo tek puthja? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse neo si thu ti qe kur puthet ajo se shef me ke eshte aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Dhelper, kam frike se Neo yne paska qene viktime e atij fenomeni dhe po ma ben si sugjerim se mos me ngjet e njejta gje...

olti

Neo

PO e anashkaloni diskutimin. Si duket s'ia keni idene /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

youdeserveeveryone.gif

Me sy hap o me sy myll, mjafton me u puth.

Petroninsja

Primus registratum

Diavolessa ja vure vulen me kete te fundit... /pf/images/graemlins/smile.gif

Klinton

Primus registratum

Une kam nje stil te dyfishte puthjeje
Mua me dalin syte perjashta si fenere makine gjate momentit te puthjes.

mostro

Putraku

VALLAI SI KANE ARDH KOHET DUHET ME I HAP SYTE ENE ME I BO 4-Tç,SE TA RREMEJN ENE TE LENE ME SYTE MYLL ENE ME GISHTIN NE GOJE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Klinton lind pyetja, kur ka qene hera e fundit qe ke puthur dike ? :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

BRONX

Primus registratum

Sa mire te puthesh me sy hapur!!!!
- Ehhhh kohe te shkuara ...

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Te puthesh me sy hapur?
E çfare kuptimi do te kishte qe ai duke me puthur mua syte i çon anej e gjithanej??Jo me thene te drejten nuk kam kap ndo1 me sy hapur dhe nese do ndodhte do merzitesha shume....(te mos flas per veten...une jo rralle kam puthur me sy hapur dhe e kam qortu veten per kete gje pasi skutherisht kam dashur ta kap robin me sy hapur(mat me pak fjale)...dhe kur kam puth me sy hapur nuk e kam ndjere as1here puthjen.....

hot

Hotgirl

sputh dot me sy myll se se si me duket...du me i pa te gjitha ca ndodh rrotull meje..jam gjithmon gatitu..kur myll syte mduket sikur do mvrasin!!

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sputh dot me sy myll se se si me duket...du me i pa te gjitha ca ndodh rrotull meje..jam gjithmon gatitu..kur myll syte mduket sikur do mvrasin!! [/qb]
Qeke frikacake modhe ti! :eek:
Deri sa te me kesh mua mos ki frike zene se je pa gjo hyç. :lol:

genti1

Primus registratum

Ne momente kulminante te puthesh me sy hapur eshte njelloj si te besh seks duke pire cigare...

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sputh dot me sy myll se se si me duket...du me i pa te gjitha ca ndodh rrotull meje..jam gjithmon gatitu..kur myll syte mduket sikur do mvrasin!! [/qb]
po besimin te partneri ku e ke lene?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj ajo eshte e bukura, qe te dy mbyllin syte dhe i besohen njeri-tjetrit. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

vallai e di qe osht gabim po ene ke partneri nuk besoj dot 100%..sado ta genjej veten po prap e di qe nuk e ul vigjilencen /pf/images/graemlins/laugh.gif