Fillimisht postuar nga anadoktoresha:
[qb]
Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]
Fillimisht postuar nga anadoktoresha:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lion_of_DeSert:
[QB [/qb]
. [/qb]
e di qe te besh keq eshte shume me e kollajte se te besh mire....mirepo nese ajo e dashuron lion of dessert...dhe nese ky e do vertet te dy do jene te lumtur me pas...me mire keshtu se sa ajo dhe ky te vuajne larg njeri tjetrit...dhe po keshtu i dashuri i asaj vajzes te ndjehet keq per nje kohe te gjate....
me mire nje fund me dhimbje se sa nje dhimbje pa fund apo jo???....kjo per te tre personat e involvuar ne kete ndjenje/ histori....
mendoj se ata nuk duhen aq shume...te dy si lion dhe ajo vajza....ose me qarte nuk jane te sigurt...sa per te tronditur jeten dhe te lidhen...kur e do nje njeri nuk pyet me per asgje...pse te pakte jane ata qe kane lene ...grate ...burrat ...femijet...dhe nuk jane bere pishman?...cudia me e madhe tre dite zgjat....por eshte veshtire sa te vendosesh ta besh te ndodhe ate cudi...nejse duhet te perqendrohem per ta kristalizuar si mendim...
tani sjam ne mood
[/qb]
ana e kisha ne sensi qe ai per ti ndare me 88/100 i ndan por pune eshte pra si do veje historia.
dhe lon na ka thene aq sa di edhe vete per kete histori(por nuk mjafton)une i kerkova lion te na tregoje si dos hskoje takimi i pare.pas mes atij djalit(pa emer)dhe vajzes(pa emer)mund te kete vjtem nje pasion sexual,perzier pak edhe me interesat banale te jetes(si pershembull"te mos jesh vetem"
cudia me e madhe eshte e vertet qe zgjat vetem tre dit(por pasojat edhe me vite)ajo mund te jete dashuria e jetes se tij.ashtu sic mune te jete zhgenjimi i jetes se tij(une e njoh mire nje lloj sentiminti,dhe e njof nga afer)ne rastin per te cilin flas une.djali heq dor.nuk pranon as shoqerine e saj(megjithse e di qe mund ta kete)por nuk e di nese do mund ta beje te lumtur.kuptohet cdo histori ka njerezit dhe perzonazhet e tij.rrethanat ...e shume te tjera qe mund ta bej ta ndryshojne historine.por ajo qe i them lionit,ne asnje menyre shoqeri me te.nese mendon se mund ta kesh (pra te te dashuroje,dhe sebashku te gjeni lumturine)atehere lufto per ndjenjen tende.e meriton ajo te vleresohet nga ty"lion"
me respekt per vajzen .pera tea djalin qe nuk ja di as emrin.por me teper per lion.qe na dha kete ekuacion per te zgjidhur.