Te pranoj apo jo?

Leandra

Primus registratum
Re: Te pranoj apo jo?

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Goce jepi nji shans se ndryshe <span style="font-weight: bold">&quot;he'll always be in your heart&quot; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; </span> dhe shif se bo vaki t'ka zon' ven shume dhe nuk te le me u marr me 'mobilimin' total te shpirtit dhe jetes tende... [/qb]
Sikur thashe me perpara ajo FIRMA qe kam vene me poshte, YOU WILL ALWAYS BE IN MY HEART eshte per nje person tjeter........

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga RosyBoa:
[qb]
Fillimisht postuar nga eM:
[qb] Sezben... [/qb]
Kuptohet per te kenaqur kuriozitetin tim; nga c'gjuhe eshte adaptuar kjo fjala me siper?

Faleminderit. [/qb]
mos u tall me shqipen time
rolleyes.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...

kam 10 vjet qe sjetoj ne shqiperi, por ne fund te fundit ky nuk eshte tamam shpjegim... eh kam harruar ca gjera
smash.gif

migena

Primus registratum

Per mendimin tim duhet te largohesh nga ky djale,arsya e pare eshte ai djale eshte i martuar dhe ka femi,si mendon ti te futet nje femer ne familjen tende dhe te shkaterroj jeten dhe te marrin te dashurin,vere veten nje cik ne poziten e asaj cfare do i beje? Une te rekomandoj qe kjo eshte ide teper e keqe te lidhedh me kete djale,
atehere po femija,te rritesh djalin e tjeter vajze,mendo pak me thelle goce sepse eshte e lehte te biesh ne dashuri por eshte dhe e lehte te prishesh nje familje,une po te jem ne vendin tend i largohem menjehere.
Shiko per nje beqar sepse eshte me mire leri te martuarit,une e kuptoj qe te ndjen zemra dhe te pelqen por mundou dhe largou sepse nuk eshte per ty per mendimin tim,do besh mekat nese ti do prishesh nje harmoni familjare,eshte e sigurte qe ai do lidhet perseri me te sepse e ben femija te lidhet familja,prandaj ki kujdes mos i ver njolle vetes kur ke djem sa te duash.
PO te flas me shume sinqeritet,megjithate fat te mbare ti ke mendjen tende dhe din vete se si do besh.Good luck!
thumbsup.gif

Petroninsja

Primus registratum

Leandra,
eshte nje udhekryq shume i veshtire ky i joti dhe sdi sec rruge te marresh. Ketu do te jene shume mendime qe ne fund te fundit me shume do te konfuzojne sesa do te drejtojne. Je ti e zonja e punes dhe ti ke per ta marr kete vendim por nese do nje opinion me shume, do ta jap dhe une mendimin tim.
I divorcuar ne moshe te re aq me shume me nje femij eshte pjesa ku cdo njeri tulatet dhe sdo vazhdoj me gjate,edhe une te isha sdo ta mirrja mundimin se fundja fundit si kam ngel sime meje ne dere dhe aq me shume nje femij, nje barre me shume ne kurriz. Por nga ana tjeter ai djale te eshte treguar i sinqerte qe ne fillim, gje qe duhet ta vleresosh shume, se se ka per gje te te marri neper kembe sic bejne disa, por me duket djale i pjekur dhe i hidheruar nga jeta. Duhet ta marresh ne konsiderate kete kerkese aq me shume qe e pelqen dhe me ty sillet shume kavalier e te mban afer. Jepi nje shans, si dihet, ne jete duhet te marresh guximin per shume gjera, rendesi ka qe spo shkaterron nje familje dhe je duke ndjekur zemren tende. Per femine do kesh probleme fillimisht , per tu adoptuar me situaten si ti dhe ai, pastaj nena e femise eshte problemi tjeter, ctip eshte , c'qendrim mban me ish burrin e saj...
Jane gjera qe sheshohen me kohe, por nese e ndjen qe eshte djale i mbrekullueshem mos e humb, sje as e para as e fundit, jane fenomene qe kane ndodhur...
Simply and clearly go for it...
Good luck!!

moonlight

Primus registratum

Mund te te tingelloje njecik si 'no brainer' kjo qe do te te shkruaj; por, sinqerisht, ky njeri qe t'i e ke perzemer mbase nuk do ishte kaq i deshirueshem prej teje si person nese nuk do te kishte qene i martuar me pare e te mos kishte femije si rrjedhoje. Menjellaf, ai eshte i tille fal eksperiencave te jetes se tij.
Lidhja apo jo me ate djal (per mendimin tim) nuk ka te beje aq shume me poziten e tij sesa ka te beje me karakterin tend; p.sh. a je ti vete e rrahur nga jeta apo e zonja te perballosh nje situate te tille; a je ti ne gjendje te mos ta shohesh femine si pengese por si te pafajshem e madje bekim ne jeten tende, etj.
Eshte shume heret te thuash 'po sikur keshtu' e 'po sikur ashtu', se thjesht muhabeti, ti nuk qenkerke aq sa duhet ne brendesi te jetes se tij; ka shume 'mbase', por vec nje situate qe e coi ate ne martese e vec nje qe e coi ne ndarje.
Ne vendin tend, une do i jepja nje shanc te arrija ta njihja ca me mire (do ta nisja muhabetin me teper shoqeror, leji pak kohe romances).
Nuk ke per te gjetur kurre nje formule eksakte e te jetuarit te jetes; bej ate qe ty te vjen me natyrshem per aq kohe sa nuk lendon veten e ata perrreth.
Pac fat! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Megi_lovely_girl:
[qb] Per mendimin tim duhet te largohesh nga ky djale,arsya e pare eshte ai djale eshte i martuar dhe ka femi,si mendon ti te futet nje femer ne familjen tende dhe te shkaterroj jeten dhe te marrin te dashurin,vere veten nje cik ne poziten e asaj cfare do i beje? Une te rekomandoj qe kjo eshte ide teper e keqe te lidhedh me kete djale,
atehere po femija,te rritesh djalin e tjeter vajze,mendo pak me thelle goce sepse eshte e lehte te biesh ne dashuri por eshte dhe e lehte te prishesh nje familje,une po te jem ne vendin tend i largohem menjehere.
Shiko per nje beqar sepse eshte me mire leri te martuarit,une e kuptoj qe te ndjen zemra dhe te pelqen por mundou dhe largou sepse nuk eshte per ty per mendimin tim,do besh mekat nese ti do prishesh nje harmoni familjare,eshte e sigurte qe ai do lidhet perseri me te sepse e ben femija te lidhet familja,prandaj ki kujdes mos i ver njolle vetes kur ke djem sa te duash.
PO te flas me shume sinqeritet,megjithate fat te mbare ti ke mendjen tende dhe din vete se si do besh.Good luck!
thumbsup.gif
[/qb]
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; kjo se paska kap muabetin &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ec aty

Primus registratum

o leandra futja mi i te pranume te shkretit nqs se e do se kush do ja mbaje fmine pastaj e...appapap si boni edhe ju femrat shqiptare per icik kalamo ste pranoni mer

chocolate

Primus registratum

leandra...gjerat ne jete jane shkruar pa ndodhin. asgje s'eshte e parashikuar ose e planifikuar. edhe ti se kishe planifikuar. per keto gjera ska receta..pasi cdo histori ka vecantite e veta. te njihesh apo jo me nje djale te ndare?? e pse jo?? ai ne keto momente s'eshte i martuar. c'te keqe ka. ti fillimisht mbaje afer si shok. nese e sheh qe gjerat jane me te thella dhe serioze ( nese te pelqen edhe ty nese ta ndjen ) mund te lidhesh me ate. ai paska edhe femije. kjo pike eshte pak e veshtire..mgjth nese ti do ta duash vertet te atin e tij besoj se edhe femijen do ta duash. per mendimin tim ti duhet te beje nje gje.. te merrje vesh pse ai eshte divorcuar??? se kushedi.. keto te sotmit ne pamje te pare te marrin me qafe te gjithe....kush e ka pasur fajin?? keto gjera kane rendesi qe edhe ti te mos kesh frike per veten tende...
pastaj kaq shume ta ndjen ty per ate??? edhe vete e the--djem te lire ka plot ///mgjth zemra ka ca aresye qe aresyeja si njeh..

eshte e veshtire per ty...por gjithcka mendoje dhe vendose per te miren tende ne rradhe te pare
ciao

ermaliurnick

Primus registratum

gjendia ne cilen ndodhesh eshte vertet e veshtire...nese eshte divorcuar me te normalisht qe do kete patur nje shkak..dhe pyete kush ka qene shkaku..dhe nese eshte divorcuar nga ajo nuk do te thote qe do beje te njejeten gje me ty...dhe sa per femijen eshte dicka normale..femijet gjithnje dine te bejne per vete..keshtu qe mos e ki shume prob..ku i dihet te pelqen...nejse me mire se ne cdo vend pergjigjet mund ti gjesh ne zemren tende...nese ndjenja qe ke per te eshte e forte ateher jepi nje shanc ...thjeshte per ta ditur se si eshte...ok te uroj fat...ishalla e zgjidh sa me shpejt dilemen..

Leandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Mund te te tingelloje njecik si 'no brainer' kjo qe do te te shkruaj; por, sinqerisht, ky njeri qe t'i e ke perzemer mbase nuk do ishte kaq i deshirueshem prej teje si person nese nuk do te kishte qene i martuar me pare e te mos kishte femije si rrjedhoje. Menjellaf, ai eshte i tille fal eksperiencave te jetes se tij.
Lidhja apo jo me ate djal (per mendimin tim) nuk ka te beje aq shume me poziten e tij sesa ka te beje me karakterin tend; p.sh. a je ti vete e rrahur nga jeta apo e zonja te perballosh nje situate te tille; a je ti ne gjendje te mos ta shohesh femine si pengese por si te pafajshem e madje bekim ne jeten tende, etj.
Eshte shume heret te thuash 'po sikur keshtu' e 'po sikur ashtu', se thjesht muhabeti, ti nuk qenkerke aq sa duhet ne brendesi te jetes se tij; ka shume 'mbase', por vec nje situate qe e coi ate ne martese e vec nje qe e coi ne ndarje.
Ne vendin tend, une do i jepja nje shanc te arrija ta njihja ca me mire (do ta nisja muhabetin me teper shoqeror, leji pak kohe romances).
Nuk ke per te gjetur kurre nje formule eksakte e te jetuarit te jetes; bej ate qe ty te vjen me natyrshem per aq kohe sa nuk lendon veten e ata perrreth.
Pac fat! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Kjo eshte pergjigje e bukur thanx.
Por sidoqofte une tashem dhe pse nuk desha ia preva shkurt muhabetin me jo dhe mundohem te rri se ma larg tij qe te mos kem kontakte me te se kur flas me te nderro mendja nganjhere...

SweetAngel

Primus registratum

Po qe se ti e sheh veten si &quot; njerke&quot; e jo si mama ateher eshte e kote qe te lidhesh me ate. Pse?? Sepse po te dush nje person ,do te duash cdo gje qe ai ka, perfshi te keqijat, dhe femijen ne rastin tend.

Ta pranosh apo jo?? Ai nuk te ka propozuar akoma me sa kuptova une. Dil njeher me te dhe takohu me femijen e tij, dhe shiko se si shkon, pastaj vendos per gjera me te medha. Te pakten keshtu do te veproja une. Do te shpenzoja me shume kohe per ta njohur ate dhe femijen e tij, dhe per te pare nese femija e tij me pranon ( varet dhe nga mosha). Pastaj me te pare dhe me te bere.

ZENEL-M

Primus registratum

SweetAngel; Mos i jepni ndonje medim nga pervoja juaj.Apo po i jepni pune si educatore.
Bona nga sa ke shkruajtur me le te kuptoj qe s'te ben pershtypje(me thoni sa keni,dhe ndonjeri te paguan ,apo rine e mblethin bishta cigares,beju me e senqerte me problemet e te tjereve).Qesh mire kush qesh i fundit.
Te pranoj apo jo?Kjo teme ka vetem nje rugezgjithje,largohu sa sje vone,se do te pendohesh me vone,nuk po shkruaj sa probleme do te kesh(so............many).Mos u bej victim e dyte. DONT TAKE LEFTOVERS YOU WILL REGRET IT!
BECAUSE YOU LOSE BETTER CHANCES LATER ON IN LIFE
rolleyes.gif
:rockband:

Belinea

Primus registratum

Ca njerez i hapin telashe vetes kot... Rri o goc cte ha kurrizi ty....

Sa vjec je ti ihere?
Jeta eshte e gjate .... merre shtruar te thot beli.
Kaq !