Te ndryshme

tirana

Primus registratum
Re: Te ndryshme

LR tek orendreqesi:
- Te lutem ma vej çerek ore mbrapa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

LR dhe nji miku vet, te dy gay.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ( ta shpifa, e di)

LR- e di qe po ta besh me goca te ze kanceri..?
- Vertet!!!!! :eek:
- /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo me joooo, por po hap namin se nuk i dihet si shkojn punet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nazho e ke vu n'kandar :confused: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

RRuga 97 vjec ke doktori /pf/images/graemlins/laugh.gif !!

Rruga: - Doktor, kam nje siklet. Jam 97 vjec dhe vazhdoj ju gjemoj femrave me bindje !!!
Doktori: - E cte keqe ka !! Ju duhet te jeni i lumtur qe ne kete moshe keni kete fare energjie...
Rruga: - Jo me jo dakort jam un'. Vec i gjemoj... por harroj se pse i gjemoj !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Ndersa Kordja shijonte nje goxha darke me burrin ne restorant nje bjonde 2 metroshe qetesisht i afrohet te shoqit dhe e puth. Korjda cuditet, terbohet dhe uleret /pf/images/graemlins/laugh.gif !!

Kordja: - Uaaaaaaaaa... c'ishte kjo ?
Burri qetesisht: - Eshte e dashura ime. Ke ndonje problem ?
Korjda: - Maskara, do te te ndaj. Ti nuk me meriton mua !!!
Burri edhe me qetesisht: - Dakort, vec mbaj mend se pasi te me ndash nuk do te kete me darka restoranteve, pelice te shtrenjta, qejfe e me the e te thash...
Kordja e nxefme duke pertyp buzen... sheh nderkohe nje goxha femer tjeter qe shkon dhe puth nje mikun e ngushte te burrit te saj.
Kordja: - Iiiiiiiiiiiiiiii po ajo qe puthi Lafen kush osht ?
Burri: - Dashnorja e Lafes /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kordja: - E di qe kjo e 'jona' osht me e mire...

Isabelle

Valoris scriptorum

Muni i pire takon Rrugen ke cepi shallvareve /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Muni: - None sa i shemtut qeke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!
Rruga: - Une i shemtut ... por ti ama je i pire !!!
Muni: - Vallaj ska gjo ... se te pakten mu neser kjo me kalo...

ps. Rruga xhan xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Kordelja martohet, por dhe me dashnorin vazhdonte te shkonte.
Nje here harron condot, dhe me bo safe-sex ai e meshtjell me nje gazete.
N'darke kur e heq burri gjen nje cope gazet-proletare te te gjithe vendeve bashkohuni!
Ja tregon kordeles dhe i thote:
shkerdhatat e Hysni Milloshit ktu e gjeten me bo mbledhje.

Kordelja

Valoris scriptorum

Muni me 'noren shkojne ne nje bar te dy bashke afrohen ke banaku dhe marrin nga nje gote martini me nga nje kokerr ullini mren /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Aty ke banaku ishte ul njoni qe po pite dhe qe ishte rrumullu mire fare.E shef ky femnen e Munit dhe gati sa s'po e hante te gjalle...pas pak le stolin e tij dhe i afrohet dhe po i mshonte me sy kesaj.Muni nxefet dhe turret e i bertet:

-Zgjebs ca dreqin ke qe shef..
-Jo po-thote pijaneci po ta kisha une ket femnen do e pija kupe pas kupe.
-Ouuuuuuuuu-nxefet Muni, dhe turret me i ra.
Ngrehet norja Munit dhe i thote:
-C'ke mer robi zotit qe kapesh me i pijanec, leje tashi se nuk ia vlen.E len Muni....Pas pak prape pijaneci cohet dhe i thote:
-Ta kisha une kete femnen tate do e zhvishja lakuriq do ia mbushja barkun me birre dhe do e lepija derisa ta thaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Ouuuuuuuuuuuuuuu -uleret Muni,-si keshtu-dhe turret e ia fut thonjte ne fyt ....boh ngrehet 'norja dhe i thote Munit:
-Cuno t'pimit dhe budallait hapi rruge thone t'vjetrit....ia hap rrugen Muni...
Mas icike prape pijaneci cohet dhe i thote Munit:
-Or toc, ta kisha una ket kingen do e kisha kthy me kome perpjete do e kisha mush me maretini dhe do e pija me gllenjka te vogla gjithe qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
-Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-sokellin Muni dhe ia rras i berdafe ketij pijanecit /pf/images/graemlins/laugh.gif ...turret 'norja prape:
-Rri mer burre se na prishe mromjen leje te llapi sa te kete qejf....s'bo burri kshu...
-Or ti-nxefet Muni, ta bosha une ate qe thu ti do deheshe ti me alkol per nje jave rresht e bashke me ty gjithe mahalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Rruga i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif i flet Munit t'vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Rruga vogel : - E di ti ca eshte orgazma ?
Muni i shastis /pf/images/graemlins/laugh.gif : - Ncuq...
Rruga: - Kot po them se as une se di jo... po me siguri them se eshte noi gjo qe ka te beje me vrapin... /pf/images/graemlins/laugh.gif . U bene disa here qe degjoj mamin qe i thote babit " nuk te arris dot kurre..."

Kordelja

Valoris scriptorum

Muni ishte pijanec klasi dhe kishte gjet karar ne nje pijetore ku pinte perdite vere te kuqe, i shijonte qamet.Kur bohej tape ia merrte i sy gjume permys ke kodrat e liqenit m'freskllik per shtate pale qejfe.Nje dite rrugac ped-ja kishte dale me bo vrapin e pasdites dhe e shef ket qyqarin permbys, e shkund iher, ky hic, e shkund dy here ky prape hic.Thote me vete: "Po ia mallar iher se s'merrka vesh gjo ky" /pf/images/graemlins/laugh.gif ...maro pune Rrugaci dhe si rob i ndershem qe ishte i le nji 10mije leksh ke koka si shperblim.I del gjumi Munit dhe shef 10mije lekeshin ke koka.Shko ke pijetorja gjithe qejf dhe blen vere te kuqe dhe i fut nje te pime se nuk dinte mavria ca bohej.Te nesermen prape tape Muni, prape ke Kodrat e liqenit per gjume, prape kalo Rrugaci andej...prape....ia len 10mije lekeshin ke koka, prape cohet Muni prape merr paret qe ia kish cu perendia dhe prape bohet tape, prape shko me fljet ke Liqeni ........e keshtu 3 dite rresht.
Diten e katert cohet, merr paret dhe shko ke pijetorja dhe i thote banakieri:"vere te kuqe?"..."Jo-thote Muni-sot ma nderro me te bardhe se mu ka skqu suma" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Shumeeeeeeeeee xhan :cool:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Muni i pire takon Rrugen ke cepi shallvareve /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Muni: - None sa i shemtut qeke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!
Rruga: - Une i shemtut ... por ti ama je i pire !!!
Muni: - Vallaj ska gjo ... se te pakten mu neser kjo me kalo...

ps. Rruga xhan xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ishalla nuk i del pija kurr, se do ishte gjo e frykshme ti dukesha i bukur Munit! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Qe nji here muni dhe takon L-r
-aaaaa l-r kom pa nji enderr dje sikur me ke shpetu jeten.rrofsh lale se si e gjeta une veten dje!!!!u tmerrova fare,po shyqyr qe ishe ti dhe me ke qit nga situata.
-e sheh te paskam shpetuar edhe jeten!!!po si ishte enderra?
-po ja..thote muni-sikur erdhi nji gjarper dhe me kafshoi ne ven te keq..dmth te /pf/images/graemlins/wink.gif ene kur te kesh ardh ti or mik dhe te ma kesh thith te gjithe helmin /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Putraku tek frutashitsi:
- dua nji kile molle
- si i do, te kuqe apo te verdha
- s'ka rendesi se un i ha pa lekure.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Njoni pyt LR-ne:
- Sa cigare pi mbas seksit??
- nja 10 steka... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Putraku kthehet ne shtepi me heret se zakonisht. Ne krevatin ku rrinte gruja vet shtrire nuhat parfum burrash. I terbuar fillon te kerkoje neper shtepi lart e poshte. Hap dollapin dhe brenda shef nji burre:
P- me falni po ç'fare beni ne shtepine time lakuriq brenda dollapit??
- Mirdita tokesor! Une jam XBT82/1, vij nga alfacentauri per te shpetuar token nga pushtimi i alinave bip...!
P- ça eshte kjo pergjigje leshi.. :confused: !??
- .. kshu osht kur ben pyetje leshi! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

shkon iher Muni se i kishte humbur gomari dhe duke kerkuar e kap nata ne nje qilar e shkon e gjen nje krevat dhe shtrihet aty i shkreti ai duke pare gomarin e tij ne enderr /pf/images/graemlins/laugh.gif
aty na mesi i nates hyn Lr me dashnoren e vet dhe i thote
E dashur ne syt e tu un shof gjithe boten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Muni qit koken ne ja bon
Po gomarin tim e ke pa ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Mbasi kishin pire mire e mire Kordja me Isabellen po benin muhabet per qejf.Te dyja ishin çakerqejf,kur na ngrihet nga tavolina Isabella dhe me gojen qe i merrej nga pija kuptohet i thote Kordeles:
Sikur te flija kete nate me burrin tend atehere do ishim nji familje.
Jo ja pret Kordja(esëll fare kjo),do ishim barazim.

Kollarja

Primus registratum

Shkon Ester ne Itali per me pa Firencen, viziton gjithe parqet, dhe noten kerkon per Hotel me fjete. Firencja ven turistik, zone, zone, vetem njeni i thote kemi nje vend tek nje dhome dyshe, po eshte nje student.
Iken kjo me kerku prap, por kthehet se nuk gjeti vend fare.
Hap driten me u bo gati me fjete, i del gjumi Munit, dhe shef nji alamet femre.
Xhvishet Esteri, dhe ven nje jastek n'mes kervatit, dhe fik driten me fjete.
Pse e zente gjumi mo Munin, menon si me i fut duret, po vjen mjesi e çohet Esteri. Muhabet shofin qe ishin te dy shqiptar, dhe vendosin me shku nga parku i çifteve ne Porta Romana. Muni gjithe entuzjazem po donte me ju shfaq si atlet, dhe donte me kalu kanalin, qe te çonte tek nje vend i fshehte, por Esteri e ndalon.
Ec ktej mer çun se do bish mrena, ti nuk kapercen dot nje jastik, jo mo me kapercy ket kanal.