Te ndryshme

Guest
Re: Te ndryshme

:lol:
mos me fusni ne valle se jam goc e tulpshme une /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

ildina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga l'AngE NoiR:
[qb] QBS! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'i ha une ato /pf/images/graemlins/laugh.gif se kam lexu Stendal-in /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ta gadis une ty neser /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O kordele merr hak ene per mu mi se me paska bo murgeshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

vejeni ne topic kete temen /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Shoqja e Kordeles /pf/images/graemlins/laugh.gif : - Im shoq eshte nje engjell...
Kordelja : - Lum si ti !!! Imi eshte akoma gjalle !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kordelja tek doktori /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja : - Doktor kam nje shqetesim te madh... dua te bej seks 3-4 here ne dite por im shoq nuk po mi korrespondon keto 'nevoja'...
Doktori: - Po mesatarisht sa here ne jave e beni ... 2-3 here te themi ???
Kordelja: - Jo doktor, me shume !!!
Doktori: - 4-5 here atehere ?
Kordelja: - Jo ... me shume !!!
Doktori: - Meqe qenka puna kshu akute /pf/images/graemlins/laugh.gif beni mire te keni nje te dashur...
Kordelja: - E kam ...
Doktori: - Po me te dashurin sa here e beni ... 2-3 here per shembull?
Kordelja: Me shume doktor... me shume !!! Por perseri nuk gjej derman...
Doktori: - Atehere beni mire te zini nje dashnor te dyte...
Kordelja: - I kam marre masat dhe per kete variant /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Doktori i neveritur disi /pf/images/graemlins/laugh.gif : Zonjushe... me vjen keq... po ju qenkeni vertete e 'semure'...
Kordelja: - Doktor a ma jep me shkrim te lutem ?? Im shoq ka ca kohe qe me quan kur*e !!!!

ps. xhan xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

mostro

Putraku

Na ishte njiher L-R,dhe shkon ne diell me mor nja dy rreze dill ne plazh.Hec e hec tere gezim me trasten e bukes ne dore,shapkat pri kallcuku,floket me shtrat mrapa dhe shkurt anash,kur i dalin nja dhjete tipa para
-O kina me te te shkep nji her fort ose do te te vrasim
-me shkepni....tha L-r i shkret duke e dashtun fort jeten...
hec e hec kur i dalin nja dhjet te tjere
-O kina me te shgkep ose do te te vrasim
-hajt mo me shkepni...tha prape L-r duk majt fort lotet ne sy
kur hec e hec i dalin dhjet tipa te tjere
-O kina me te shkep ose do te te vrasim
-Amon me vrisni se nuk po ja dal dot mooo
mblidhen cunat se u erdhi keq per te shkretin dhe vendosin
-Le ta shkepim deri sa te vdes.....

mostro

Putraku

Iher insane doli nji xhiro anej ka qyteti i gay-ve.Tu hec e hec bi ne grop me uje deri te gjoksi dhe smujt me dul mo..
-Ndihme ndihme se po mytem!!
kur kalon nji cun simpatik,çpu cicen tej per tej me nja dy teneqe
-ke nevoj per ndihme?po te qita a do e bejme nji her bashke?
-ik ere pederast dreqi
ene vazhdon-ndihme ndihme...nji tjeter
-a po dom me te qit nga gropa ere?ma lej i her!!
-ik ere pede <nej....
kur nji ti shku ujti deri te goja e nuk mujti mo...shef nji cun tu kalu
-amon te lej kete,te boj ate, meshkep e me boj cfare te dush vetem me qit qe knej!
e shef i her ai cuni dhe i pergjigjet
-ik ere pede anej...
ky cuni na ishte L-R,QE SAPOKISH DUL NGA NJI GROP ANEJ ME POSHTE...E SI KISH DUL DO THONI JUVE??

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Burrri Zabelles ndihej keq dhe shkon tek doktorri."Je keq i thote doktorri, edhe 24 ore jete te kane ngel".Tmerrohet ky i mjeri dhe shkon ne shtepi ne darke dhe i qan hallin Zabelles.Shtrihen ne shtrat per te fjetur dhe i thote:
-Grua e dashur meqe edhe 24 ore jete me kane ngelur, a bejme nje here dashuri per here te fundit?
-Bejme-thote Zabella
E keshtu lluku-lluku....bejne. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pas nja dy oresh sheh ky qe edhe 22 ore jete i kishin mbetur dhe e prek lehte me berryl Zabellen dhe i kerkon te bejne edhe njehere te fundit dashuri.E bejne dhe nje here....me pas pas nja 4 oresh te mundimshme dhe pa gjume, sheh ky oren dhe kupton qe edhe 18 ore jete i kane mbetur dhe kethehet nga Zabella e cila i kish kthy shpinen dhe gerrhiste per 7 pale qejfe.
E ngacmon pak me brryl:
-Ca ke re?-gati uleret Zabella e pergjumur
-Edhe 18 ore jete me kane mbetur, si thua e bejme dhe nje here?
-Ohuhaaaaaaaaaaaaaa rri re se vdiqa per gjume, une neser ne mjes do ngrehem heret se do shkoj ne pune, kurse ti JO. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Takohet PUTRAKU me nji shokun e vet i dit, e ky shoku vet fillo e i trego sesi kish pa nje enderr nje nate me pare: "lale, kom pa nji onderr ta llatarshme fare. sikur ishim me nji si tip xhungle, e na erdhen ca fise zulush, po nuk donin me ne vra, po me na kuvell. un gjeta i peme aty shpejt e shpejt e hypa, po ti s'ja arrite dot e te zune e te kuvellen kshu tok se bashku". e qeshen dy shoket me gjith zemer e dy pare muhabet e u ndane....
te nesermen prap u takuan dhe prap shoku i tregon Putros te njejten histori, me kuvelljen ne grup ngaqe Putroja kish ngel pa hyp ne peme...ky muhabet dhe te nsermen. "degjo-ja pret Putroja- mos na hec neser me po ket muhabet se tashi s'ka mo lezet"..
..vjen e nesermja dhe u takun prap Putro dhe shoku-miku /pf/images/graemlins/laugh.gif . "ho me?" e pyt Putraku; "aaaaa, mrom pash nji tjeter, sikur ishim prap ne xhungel, prap me zulut, po ksaj rradhe une isha poshte pemes e ti siper". Putroja u zgerdhi...."po zulut-ja preu te qeshmen shoku- sapo erdhen thane: hajt kapim kuvellim ate qe eshte siper pemes se ket qe rri poshte e kena bo telef mo"

Guest

Fillimisht postuar nga l'AngE BleU:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Burrri Zabelles ndihej keq dhe shkon tek doktorri."Je keq i thote doktorri, edhe 24 ore jete te kane ngel".Tmerrohet ky i mjeri dhe shkon ne shtepi ne darke dhe i qan hallin Zabelles.Shtrihen ne shtrat per te fjetur dhe i thote:
-Grua e dashur meqe edhe 24 ore jete me kane ngelur, a bejme nje here dashuri per here te fundit?
-Bejme-thote Zabella
E keshtu lluku-lluku....bejne. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pas nja dy oresh sheh ky qe edhe 22 ore jete i kishin mbetur dhe e prek lehte me berryl Zabellen dhe i kerkon te bejne edhe njehere te fundit dashuri.E bejne dhe nje here....me pas pas nja 4 oresh te mundimshme dhe pa gjume, sheh ky oren dhe kupton qe edhe 18 ore jete i kane mbetur dhe kethehet nga Zabella e cila i kish kthy shpinen dhe gerrhiste per 7 pale qejfe.
E ngacmon pak me brryl:
-Ca ke re?-gati uleret Zabella e pergjumur
-Edhe 18 ore jete me kane mbetur, si thua e bejme dhe nje here?
-Ohuhaaaaaaaaaaaaaa rri re se vdiqa per gjume, une neser ne mjes do ngrehem heret se do shkoj ne pune, kurse ti JO. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa katile kjo zabella!

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do shkojsha ne pune ore :shrug: !!!

Guest

po po ai i shkreti do nderrote bote...se pe ti se burri i tjetre se kishte vu ne list hic grune ..ndersa ai ii joti u shkly tu tu lut /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Tranofilja sapo ishte martuar dhe kishte nje burre nimfoman.
Ne mengjes pas nates se pare te dasmes, cohet Trany dhe e pyt burrin:
-Cfare do per mengjes i dashur?
Ky e sheh nga lart poshte dhe i thote duke i shkel syrin e duke bere me shenje nga dhoma e gjymit:
-C'me thua per nje perleshje /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Mire-thote Trany

Ne dreke vijne te dy ne shtepi per pushimin e drekes dhe Trany me nxitim e pyet:
-C'do te te pelqente per dreke i dashur?
Ky prape e shef lart e poshte dhe me nje nenqeshje kuptimplote i thote:
-C'me thua per nje perleshje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Mire-thote Trany prape..
.....

Nga ora 6 pasdite vjen burri ne shtepi, hap deren dhe shef Tranyn qe hipte e zbriste neper shkallet qe te conin tek doma e gjumit.I cuditur shume nga levizjet pa sens te se shoqes e pyet:
-Cfare po ben ashtu e dashur?
-Po te ngrof darken /pf/images/graemlins/laugh.gif - thote Trany /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kordele kete e kam degju ene une...po sikur ishin te varfer ne gruja po u ngofte afer oxhakut .... :lol:

tirana

Primus registratum

Suora Kordelja shkon tek gjinekologu e shqetesuar sepse sa here mbaron pune ne banje, WC mbushet me pulla poste. Doktorri mbasi e viziton me kujdes i pergjigjet:
- Sorella, nuk jane pulla poste. Jane stampat CHIQUITA

tirana

Primus registratum

NJi grup skinhead-sash ndalon LR ne rruge dhe doni ti hynin m'dru ronçem. Sapo iu afruan, komandanti tyre ben me shenje qe te ndalojne dhe tho:
- Nuk eshte e drejte ta rrafim pa arsye ket gjynafim. Un them ti japim dhe nji shanc.(dhe i drejtohet LR-se)
- Hidhe kete zarin dhe nese bie nga 1 tek 5 do te te rrafim ronçem
- po ra 6- thot LR-ja
- Hem.. po ra 6 do ta hedhesh prap..

personazh

Valoris scriptorum

u mlodhen trimat e Af-se qe nga Kumandar Muni e Xingoja (ky i funit perhere /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me shku ne kopsh zoologjik. kur arriten pane qe dera ish myll. i gerthiten rojes i cili doli dhe me shume njerzillik i thote: "çuna eshte myll". po grupi desh me hy sesbo e ngul kembe, dhe roja: "po eshte myll me jahu, se kena qit luanin nga kafazi". "po ho me jahu se s'ta ha njeri luanin po na lej me hy tashi" ja priti Kumandari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muni-Cili eshte pozicioni qe duhet evituar gjate seksit per te mos bere femije te shemtuar?
Kordelja-Pyt mamin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muni shtrire ne krevat me grune fillon duke iu ferku nga pas.
Gruja-Me fal i dashur por neser kam nje takim me gjenekologun e du me qene e paster dhe e fresket.
Muni-Oh...-dhe kthehet nga ana tjeter i merzitur.

Pas pak Muni kthethet serish dhe fillon duke iu ferku gruse nga pas dhe i peshperit ke veshi:
-Po me dentistin ke lene ndonje takim neser? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kordele te raft tele bingo ishalla( se ate gervisht e fito sta uroj dot :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif )

se :lol: :lol: je bo mo keq se kta cunakat e forumit

tirana

Primus registratum

Nje bande ne autostrade ndalon nje autobuz me turista. Hyn garipat ne autobuz dhe i pari i tyre, njoni shptaullgjere plot me muskuj e tatuazhe jep urdher:
- Te vidhen te gjitha grate dhe te perdhunohen te gjith burrat..... Opssssss... me falni, doja te thoja, vidhni burrat dhe perdhunoni grate!!
Degjohet andej nga fundi zeri i embel i LR-se:
- Aaaaaa, mos e dridh, nji here flet burrii!!

ahahahahahahahaah