Te ndryshme

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Te ndryshme

Muni martohet dhe tere naten ai dhe gruaja e vet s'oushuan per asnje cast.E papershkrueshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne mengjes kur Muni po bente dushin dhe gruja re po lante dhembet, ai zgjat doren te merrte peshqirin por nuk gjen asnje aty.I lutet nuses se re t'i sillte nje nga dhoma.Shkon nusja ne dhome per te marre peshqirin dhe kur kthehet per nga banja sheh te shoqin e saj Majmunin statuje madheshtore krejt sic e kish bere mema natyre perpara syve te saj.Ishte hera e pare qe nusja e shihte te plote Munin ne driten e diellit.
me nje sy kritik fillon ta shohe nga lart poshte dhe per nje cast veshtrimi i mbetet ne pjeset intime :eek:

Nusja:
-Ca osht ajo :eek: ?-duke treguar me gisht nje pjesez te vockel aty mes kembeve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Muni i turperuar shihet per nje cast dhe eprgjigjet:
-Epo, me kete u zbavite tere nates dhe s'kishim te ngopur /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Wow, aq ka ngel tani!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja gjete tek e fek ....

Goca

Primus registratum

Mirembeçi .

Mos konsumoni shume sonte , leni ca edhe per neser... /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Sailor dhe plaka vet ishin hala shtri ne krevat nga ora 8 e mengjesit! Ndersa plaka lexonte gazeten, Salua filloi t'i ferkohej dhe i thoshte:
-He mi ti!
I pergjigjet ajo:
-Lere mre ato, se e di qe po lun bastunin. /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

LR çohet ne mesim ne oren e ushtarakes i papergatit. Presori i jep ne dore nje pushke dhe e pyet:
- Sa peshon pushka model 56??
Qetesi e modhe.. LR si gjithmon i papergatit..
- He mer qyp as kete nuk di??
Nji nxones i mire ka mesi kalses i peshperish LR-se- eeeejjj psssss... peshon 5,43 kg
LR per mos me u duk se ja kishin tregu ka klasa, kap pushken prej rripi dhe e peshon me dore:
- Po ja presor, nja 5,43 kg... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] LR çohet ne mesim ne oren e ushtarakes i papergatit. Presori i jep ne dore nje pushke dhe e pyet:
- Sa peshon pushka model 56??
Qetesi e modhe.. LR si gjithmon i papergatit..
- He mer qyp as kete nuk di??
Nji nxones i mire ka mesi kalses i peshperish LR-se- eeeejjj psssss... peshon 5,43 kg
LR per mos me u duk se ja kishin tregu ka klasa, kap pushken prej rripi dhe e peshon me dore:
- Po ja presor, nja 5,43 kg... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo ketu nuk eshte barsalet. Ka nodh me vertet dhe protagonisti eshte T.Z., nji i fort ke pallati im..

Zabelle ti duhet tja kesh nigju emrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Penelina shkon tek Psikiatri mbasi kishte marre nje takim me pare me te.

E rehaton veten e saj ne kolltuk dhe thote:
-Doktor, uh s'di sui t'ja u them...huh, e kam pak te veshtire, huh...me duket se jam nimfomane /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Nuk me duket ndonje problem i madh, mund te zgjidhet, por me pare me duhet t'ju them qe tarifat e mia jane 80 USD/ora
-S'qenka keq.Sa do per tere naten? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Kishte kohe qe Hirko runte njonen qe ja kishte ba zemren fertele!
I dite, kur kjo goca po kthehej nga shkolla, ky e ndalon ke cepi i pallatit dhe i rras i te puthme!
Ne ate moment syte i leshun xixa nga nje shpulle-predhe:
-S'ke turp!
-Pse moj, s'te pelqeu?
-Jo!
-Ma kthe prap atehere! /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Kjo me lart anallohet, Muni si GjergJ Klluni ka per te dek beqaaaaaaaaaar. [/qb]
Pse mi me dek, s'rrim dot beqar persgjalli a si??

Perfitoj ka ky postim (per mos me konsumu nji tjter) me ju pershnet se kom goxha pune per ti dhene dum.
Rrofshi e qiofshi per te gjitha buzagazet..
Shnet e dhomet jasht kahera..

çao çao

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] Kjo ketu nuk eshte barsalet. Ka nodh me vertet dhe protagonisti eshte T.Z., nji i fort ke pallati im..

Zabelle ti duhet tja kesh nigju emrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te maj men dhe ty edhe atë kur lujshim me peta para pallatit. Kur ju njofta une juve... ti sapo ishe bo synet !!!

:kiss:

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
....Te maj men dhe ty edhe atë kur lujshim me peta para pallatit. Kur ju njofta une juve... ti sapo ishe bo synet !!!

[/qb]
Me ke me ngatarrove mi?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
Te maj men dhe ty edhe atë kur lujshim me peta para pallatit. Kur ju njofta une juve... ti sapo ishe bo synet !!!

:kiss: [/qb]
Pranej ju afrove afer tina , kujtove se ishte naj goce e pallatit ngaqe kishte vesh fund...?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

None jeni bo si guerrilsit me gjethe ne kaptine te mshef mas pemeve !!! Kujtova se iket te gjithe... po thelle thelle /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni ktu mes nesh !!! Dhe ne ju ndjejme !!!

Majaft se mu terbu shefi. Nuk kam as ilac qeni me vete !!!

alinos

Forumium maestatis

Ah, s'ju kap dot!
Ky pc i l*shit ma mori shpirtin.

Nejse, ku e lame?

Ah, po!

LR, emigrant i armeve te para, kthehet ne shpi ke gruja mas 3 vjetesh. Puthen, perqafohen dhe i thote kjo:
-I dashur, si do ja bejme: do hame buke e do bejme seks, apo do bejme seks e pastaj do hame buke?
-Si t'dush! - i thot ky. - Masnej ham buk!