Te martohem me nje mashkull i cili fiton para

LUANESHA

Primus registratum
Re: Te martohem me nje mashkull i cili fiton para

importante avere le ide chiare,sa quello che vuole...
a sognare è gratis,buon risveglio...

Singapuras

Primus registratum

non mi sentirei colpevole di sposarla con un chinese 40 enne ...pero molto ricco direi .. :). Comunque dopo vorrei sapere se le sue ide geniale sono rimaste ancora le stesse dopo aver consumato le nozze ..svegliandosi con il chinese vecchietto al suo fianco... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ciao bella, miracomando ok /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Adeli

Primus registratum

ha ha ha ha mos po don me e martue me zhan zo fan budallen ha ha ha sa kam qesh bre shahir

Singapuras

Primus registratum

Zhao ZO FANIN? me cilin prej 3-ve e pate fjalen ahaha ???
Lene vajzen e qet se ajo kerkon nji te pasun dhe te squt.
Ma i pasun e i squt se zhaoja nuk cohet plak en kam.
E pame i dit me esatin en mes t'rrugs tmalle
tu kerku dicka neper xhepa. Ja ban esadi -he zhan cka tka humb?
Se ku me ra nji 10 cent nuk e di- tha.
Esati asht antik e filloi tu e ngacmu.. hajt zhan se 10 cent asht, nuk asht gja e malle.... Ta kishe pa si u ngri zhani prej inatit e ja ban me seriozitet e anger te mall " 10 cent dolali sot e 10 cent dolali neser... mas nji mujit bahen 1 miljon dolal .... ahahaha

gangsterja

Primus registratum
Po te martohem me nje mashkull qe ka lek,i bie qe te jem per gjithe jeten skllavja e atij per gjithe jeten.Me mire te martohem me nje te rrangut tim dhe te kemi te dy te drejta te barabarta sesa te me perdore si tia doje atij.

mirdita

Papirus rex
Nuk kam qejf qe p.sh burri im te punoj dhe une te rri ne shtepi,ne duhet ti kemi te drejtat e barabarta nese ai punon do te punoj dhe un dhe do te kemi nje jet te lumtur dhe nje ardhmeri per femijet tan