te lejosh te dashurosh...

miri-i-mire

Primus registratum
Re: te lejosh te dashurosh...

faleminderit per mesazhet e adresuar per mua.. i vleresoj sepse duken te sinqerta ne fund te fundit eshte ajo qe ju mendoni dhe e respektoj..
por nuk me duden mendime shume te menduara ju thjesht keni rene ndonje here ne dashuri e keni vuajtur keshtu jeni dorezuar porsi te mundur
MUNIER : Jeta eshte nje bomerang qe ti e hedh dhe n.q.s ti nuk arrin te godasesh asnje person tjeter jeta jote vjen nje kohe qe do te humb kuptimin..
Vjen nje moment ku do te mbledhesh frytet e jetes tende .. mos u dorzo kurre miku im edhe pse jeta eshte e ashper me ty ndonjegere
thumbsup.gif

Dua

Primus registratum
Re: te lejosh te dashurosh...

Fillimisht postuar nga Outofmind:
<span style="font-weight: bold">Kenga e preferuar e njeres qe me beri me probleme psiqike &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; </span>
Aha, e mora vesh!

Prandaj kalon kohen ne AF ti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

....nga Dua

gangsterja

Primus registratum
Te dashurosh eshte si vuajtjen ta kerkosh,ne krijojme iluzione dhe shpresojme se edhe personi qe duam do te ndjeje te njejten gje si ne,por ne zhgenjehemi atehere kur nuk e presim dhe nga njerezit e gjakut.Dashuria nderpritet kur hyn nje i/e trete ne mes.
Apo nuk jam edhe nga ato njerez qe edhe pse te dua e mbaj ne zemer dhe nuk kam as kurajon e duhur per ti thene dikujt te dua,por qendroj ne vetmi duke qare dhe shpresoj se ne enderra do ta shikoj,apo kenget e preferuara te tij te degjoj.Ishte shume e veshtire dashuria,vecanerisht kur rivalja ime zuri te dashur djalin qe e doja,si e si per te me lenduar dhe tashme nuk kam besim tek askush dhe urrejtjen kam aleate.
Nuk jam nga ata njerez qe do te marr hak,thjesht do ti kthej nderin.
"Per dashurin vdes,por per urrejtjen jetoj"