Te kam thyer zemren......Me fal!!!

^Ira^

Forumium praecox
Re: Te kam thyer zemren......Me fal!!!

hahaha bastardino hahahahha 56 /pf/images/graemlins/smash.gif nje me te mire kesaj radhe /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gentushja

Primus registratum

haahaha hunni na mallegjeve me keto tema tine /pf/images/graemlins/laugh.gif puccccccc /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
sa per kete temen Te kam thyer zemren......Me fal!!! ta them me vone /pf/images/graemlins/tongue.gif se skom bo gjo deri tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jo po te duash beje, se jashte te kolibja qenit do flesh /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kerkoji te falur vetes dhe tregohu i pafalshem qe mos te te duhet te kerkosh falje here tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po nuk u realizua ajo ideja motelit, provo ate te restorantit dhe se fundmi provo dhe te shkumen ne kish se sic u tha dhe me pare e falmja osht hyjnore. /pf/images/graemlins/laugh.gif

rO_k

Primus registratum

ajo ideja e pranimit - faljes me duket me interesante, sesa falja eshte hyjnore.

pse ca u be ketu " ta theva zemren .. por me fal ti tani"
zemra po u thye nuk ngjitet kollaj

cufi_bardhit

Primus registratum

Scorpion he mer e fale apo jo ??
Ne fund te fundit nuk quhet tradheti nq se ta ka thyer zemren per ndonje flirt te vockel fare, se ndoshta ka qen e pavetdijshme, ka pire kokaine ose ndonje teke fernet apo ponc /pf/images/graemlins/laugh.gif

gazetarja_turke

Forumium praecox

ohh cufi bardhit ke gjetur more ma femer qe kerkoje /pf/images/graemlins/tonguee.gif
nese un do ja theja zemren njeriut qe e dua zemren ateher boj cmos qe aj te me fal, dhe i kerkoi falje me gjith zemer...
mpuuuqqq gjitheve

cacol

Forumium maestatis

Sa kot kjo gazetarja... tek ato revistat qe shesin leter higjenike shkruan ti moj ? Ueeeeeeee ca postimi pa kuptim...

cacol

Forumium maestatis

Zemer, shpirt, o jeta ime, me fal qe i futa duart asaj tjetres ne sy tend, te betohem qe nuk e bera me dashje, po kerkoja thjeshte celesat... ose cigaret...ose celularin... ah jo, e thashe gabim, asaj po i kruhej e une e ndihmova, e bera per nje akt njerezor kupton ? Nuk doja t'ia fusja duart edhe poshte brekeve, por ajo me tha qe aty i kruhej me shume... do me falesh zemer tani qe ta derrmova zemren ? Hajde me fal se une te dua shume, here tjeter nuk bej me keshtu gjerash, te betohem mbi dashurine tone...

Gazo, si thua, do me fali kjo ?

alban bala

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sa kot kjo gazetarja... tek ato revistat qe shesin leter higjenike shkruan ti moj ? Ueeeeeeee ca postimi pa kuptim...

[/ QUOTE ]

ja tek na dolen dhe gjykatesit. mos shkruaj kot per njerezit qe nuk i njeh. fundja ajo e di me se miri se ça ben. ti nese do lexoje nese do mos e lexo.ajo shkruan per qejf te vet ashtu siç shkruan dhe ti apo une per qejfin tone. per mendimin tim kur kam lexuar disa shkrime te gazetares qe i ka nxjerre dhe ketu kam krijuar nje ide qe ajo nuk ka te ardhme si gazetare por si nje shkrimtare dhe qe do bej emer(per kete jam me se i bindur dhe ajo nuk e ka kuptuar apo nuk e ka zbuluar akoma kete dhunti te sajin)

alb_girl82

Primus registratum

nese e kam dashur me gjith shpirt ate njeri... dhe mos ket ber ndone gje te pabere... dmth ta ekzagjeroj, une e fal!

E fal per zotin!

picasso

Forumium maestatis

Ata qe i duam edhe na lendojne, sa ia vlen kur na lendojne te na kerkojne falje,thone qe me lehte eshte te falesh se sa te kerkosh te falur, mirepo nese veprimi apo fjala qe na eshte thene na ka vrare aq shume,sa do kishte peshe nese na kerkojne te falur?
"Ndihem keq, tmerresisht keq per kete ,e di qe te kam thyer zemren,do me falesh?"
Cfare do benit ju?

[/ QUOTE ]goxha teme
te kerkosh te falur...nuk eshte thjeshte te thuash me fal...dikush ka nevoje te degjoj fjalet "me fal"e dikush ka nevoj te shof pendimin...e dikush ka nevoj te shof e te degjoje...(per te falur)por mvaret per ca behet fjale.une per vete fal gjithnje edhe pa me kerkuar te falur edhe pa par pendimin...por meqe jam nje njeri qe i jap secilit besimin e duhur...dhe me qetesi mund te shof (ne lirshmerine e plote)te me vrasin...fal krejt kollaj...pasi e di qe njerezit vrasim me a po pa dashje...ashtu si une te gjithe...por misuar me e vogel qe marr...eshte te mos e le me ate pike te pa mbrojtur do ish verte budallallek.pra ne fillim jipem koplet i pambrojtur(dhe mund te me lendoje kush do...e kur me vrasin...e mbroj me fanatizem ate pik...zakonish nuk jam me rast per lendim!

erimire

Primus registratum

TE KERKOSH TE FALUR ESHTE NJEREZORE, TE FALESH ESHTE HYJNORE.
KUR DIKUSH KERKON TE FALUR DO E FALJA MEGJITHSE PER MUA DO ISHTE PERSERI SI NE NJE PROVE...
NESE E KALON KETE PROVE ATEHERE ME TAMAM SE DO E FALJA ME ZEMER

policia

Forumium maestatis

kjo eshte shume e pergjithshme, varet se per cfare behet fjale, varet sa here te tjera me eshte thyer zemra, varet se cfare humori kam ate dite...
rrthanat kane shume rendesi...
une nuk shquhem si person tolerant por nese do ia vlente do falja dhe nese do ta beja kete nuk do ia kujtoja me kurre dhe do ti veja kapak.

Immortal_goddess

Primus registratum

"Ndihem keq, tmerresisht keq per kete ,e di qe te kam thyer zemren,do me falesh?"
Cfare do benit ju?

[/ QUOTE ]
Mund ta falesh ne shume forma: ka ndonje shoqe te ngushte ajo femra e cila mund te ti kete hedhur syte ndonjehere? /pf/images/graemlins/winkwink.gif Falje ne raste te tilla?Sbohet fjale.Fjala magjike eshte hakmarrje! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Cfare do benit ju?

[/ QUOTE ]
Mund ta falesh ne shume forma: ka ndonje shoqe te ngushte ajo femra e cila mund te ti kete hedhur syte ndonjehere? /pf/images/graemlins/winkwink.gif Falje ne raste te tilla?Sbohet fjale.Fjala magjike eshte hakmarrje! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Hakmarrja s'eshte zgjidhje /pf/images/graemlins/wink.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Hakmarrja s'eshte zgjidhje /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
Hakmarrja s'eshte asnjehere zgjidhje por eshte sodisfaksioni me i madh ne ate moment /pf/images/graemlins/laugh.gif Shpresoj te mos e provoj ne lekure kete temen tende se autori do vuante keq /pf/images/graemlins/angel.gif