Te kam thyer zemren......Me fal!!!

S

Scorpion

Guest
Te kam thyer zemren......Me fal!!!

Ata qe i duam edhe na lendojne, sa ia vlen kur na lendojne te na kerkojne falje,thone qe me lehte eshte te falesh se sa te kerkosh te falur, mirepo nese veprimi apo fjala qe na eshte thene na ka vrare aq shume,sa do kishte peshe nese na kerkojne te falur?
"Ndihem keq, tmerresisht keq per kete ,e di qe te kam thyer zemren,do me falesh?"
Cfare do benit ju?

marina s.

Forumium maestatis
Re: Te kam thyer zemren......Me fal!!!

Dua te bej nje dallim:tjeter eshte ta falesh e tjeter eshte ta pranosh serish /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shif e boj i thon muhabetit. Secili ka baremat e veta. Megjithate, po ta futi herën e par o faji tjetrit, po ta futi herën e dyt o faji jot.
Me i llaf, varet në ja vlen ta falësh!

cufi_bardhit

Primus registratum

E pra por 1 person qe ta fut heren e pare ta fut edhe heren e dyte. prandaj thash edhe une e coj ne motel. qe me ate nuk mund te kenaq me shpirtin por trupin po.

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ta ka fut prap se se e pagu ti motelin /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

ki parasysh se falja eshte hyjnore, dhe si e tille ajo kerkon si garnityre atmosfere romantike, kshtu qe gjej nje motel andej nga liqeni ku kno thithlopa per qef te vet, e ku tia knosh dhe ti bukur aq sa mos bohesh pishmon per paret qe do i japsh sportelistit.

ados

Primus registratum

thithlopa?..ca osht mer kjo epitet...
A e ke fjalen per ate femna qe i kane gjokset si lope..?

Kondrapedali

Kondrapedali

Je i vogël ti Ados ne nuk ke pas shku anej ka bregu lumit me kap bretkoca /pf/images/graemlins/laugh.gif. Hap i atlas botanik ne ke me e pa se ça o thithlopa ne ça veçorish ka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

O Cuna mos harroni qe po te puthesh 100 thithlopa brenda 1 dite njera nga ato do kthehet ne princeshe. pra kini kujdes se edhe thithlopa kthehet ne princesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Njona kthehet në princesh (dhe kjo do diskutu a o gjo emir apo jo) kurse 99 të tjerat ta bojn shurrën n'surrat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

cufi_bardhit

Primus registratum

huahuahuahuahuhuauhahuahuahuahuuhauhahuuhauhauhauhauhuah huahuahuahuhuauhauhauhauhauhauhauhauhuhauhauhauhauhauhau

ados

Primus registratum

thithlopa...
do shikoj se mos gjej nonji knej nga berlini..

Guest

Kush thote me fal sot aman...

U bo zemra... sikur eshte gote me vere te kuqe...

ados

Primus registratum

a e di ate kengen fanta..nga UB-40..." red red red whine"..
kjo eshte dashnia

Guest

Red red wine
Stay close to me
Don't let me be alone
It's tearing apart
My blue blue heart

P.s Bukur e lidhe, Ados

ere

Primus registratum

Nese do e ndieja se pari ne shpirtin tim qe do kisha bere gabim do beja cmos ta rifitoja perseri..po varet sepse ka dhe disa gabime ku falja eshte e kote ta thuash..kot s'thon dicka qe thyhet nuk ngjitet serish...

^Ira^

Forumium praecox

Te kam thyer zemren......
Ta kam bere shume mire se ma ke bere borxh

KoDoShi

Primus registratum

te kam thyer zemren e ca pastaj nuk i ma men ti 36 dashnoret e tuj mi qelpsine /pf/images/graemlins/laugh.gif
e po mire ... me fal e di qe kjo ishte dashnorja ime e 56 por te betohem se do ndrryshoj..
do ndrryshoj per mire
kesaj rradhe do gjej nji me te mire
/pf/images/graemlins/laugh.gif