Te jesh i dashur i nje vajze dhe te nesmen te puthesh shoqen e saj me te mire.....

Kollarja

Primus registratum
Re: Te jesh i dashur i nje vajze dhe te nesmen te puthesh shoqen e saj me te mire.....

Ta puthish sa here te kete qejf, jini pak xhentila me femrat more çuna!
Sa do ju shajme pastaj qe s'jeni hiç <span style="font-weight: bold">romantik</span>

Don_Mondi

Primus registratum
Re: Te jesh i dashur i nje vajze dhe te nesmen te puthesh shoqen e saj me te mire.....

hmmmmm

cfare nuk ndodhin po ti te jeash e gezuar qe e more vesh shpejt se ka edhe me keq kur nuk din gjo edhe mbas 2-3 vjetesh del

perfundimisht v.l mos u merzit hic

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ta puthesh ku...ta puthesh si
rolleyes.gif
varet per ca puthje po flisni... [/qb]
nuk e di nqsi kexuar fillimin,
nje puthje me vrull,dhe disa fjale rollen
te kam si shpirt
puthje ku do thuash tani
&lt;ne buzkat&gt;!!!!

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] une vetem ne nje menyre di te puth ne faqe.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
po kjo mund te pranohej,se e puthura ne faqe eshte respekt per te gjith!!!!!por nuk qe keshtu!!!

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ta puthish sa here te kete qejf, jini pak xhentila me femrat more çuna!
Sa do ju shajme pastaj qe s'jeni hiç <span style="font-weight: bold">romantik</span> [/qb]
ti puthni po ne faqka kur nuk jeni vetem,,kur jeni te lire po tju lejojne ti puthni ku te doni!!!

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] hmmmmm

cfare nuk ndodhin po ti te jeash e gezuar qe e more vesh shpejt se ka edhe me keq kur nuk din gjo edhe mbas 2-3 vjetesh del

perfundimisht v.l mos u merzit hic [/qb]
edhe kjo eshet nje ane e mire...
se me vone ka probleme me te renda!!!!

Florus

Forumium maestatis

[qb] Flobooooooooo do te propozoj per BAN ty dhe Bolonjezen qe personalizoni cdo teme. [/qb]
kordele, do me beje nder...keshtu te pakten do me dilte emri diku (per mir a per keq nuk ka rendesi)...vec nje kerkese kisha une: mos e bej denoncimin deri ne fund te dhjetorit qe te mos e prishim ambjentin e festave qe po afrojne...GEZUAR 28 NENTORIN !!!
wave.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga bLuE IcE:
[qb]
rolleyes.gif
te kam si shpirt
puthje ku do thuash tani
&lt;ne buzkat&gt;!!!! [/qb]
po te jete keshtu atehere ke te drejte te revoltohesh

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Fajin ekeni ju qe dilni nga tema.
smash.gif

Mos u anko qe ishe ne teme duke fol per djepin eee &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
E qepa :tipsy:

Belinea

Primus registratum

[qb] po sikur tju shohe nje dite me te dashurin,psh tju takoje ne ruge,ate do e gryej perbrenda nga kurioziteti qe ti tja prezantopsh?!!!! [/qb]
Jo jo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; se ha ate k*oqe ullir une &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Megjithate ca sben vaki. Do me behej shume qefi qe nori im do **** provonte edhe shoqen e ngusht, biles do i ngrija lapidar qe te dyve hehehheh u prish dynjaja &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
[qb] po sikur tju shohe nje dite me te dashurin,psh tju takoje ne ruge,ate do e gryej perbrenda nga kurioziteti qe ti tja prezantopsh?!!!! [/qb]
Jo jo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; se ha ate k*oqe ullir une &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Megjithate ca sben vaki. Do me behej shume qefi qe nori im do **** provonte edhe shoqen e ngusht, biles do i ngrija lapidar qe te dyve hehehheh u prish dynjaja &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
jo u prish po ka qene e prishur po prishet e do vazhdoje te prishet!!!

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb]
[qb]
rolleyes.gif
te kam si shpirt
puthje ku do thuash tani
&lt;ne buzkat&gt;!!!! [/qb]
po te jete keshtu atehere ke te drejte te revoltohesh [/qb]
po te qe per mua ok qe do revoltohesha,po s'eshte!!!

samanta

Primus registratum

Epo kesaj i thone te te tradhetojne dyfish.Sinqerisht s'ja vlen as shoqeria me ate&quot;shoqe zemermire&quot;e as me ate te dashur &quot;bamires&quot;.Le t'i injoroje fare te tregohet indeferente.Gjithsecili merr nga jeta ate qe meriton,prandaj edhe ata do ta marrin ate qe meritojne.
smash.gif

burimi

Primus registratum

Nuk ka gje me te mire se kur e puthe nje shoqe te te dashures,shum ma mire ke me i pase punet me te dashuren pastaj hahahahahahah

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

Ne vdiqem duke dashurar e sna do njeri,miku le njeren edhe mer shoqen
lol.gif
ANY WAY po ja fus dhe une nje here kot:Djali ka qene i dashuruar por ai ka gjetur boshlleqe ndaj dashuris apo indirentizem ndaj saj dhe keshtu ai duke e provuar shume here dashurin e vajzes qe sipas mendimit tim ka qene pa rezultat apo vajza jo tip shume i shpreheshem apo e pasigurt ai ka gjetur menyren me te shkurter duke i shprehur dashurin qe ai ka pasur,me ane te shoqes se saj.1Mendon akoma ajo vajze per ate djale (po)mund te vazhdoje ti flasi dhe NQS djali i ofron dicka(me e shumta kafeja
lol.gif
)gjithashtu vajza duhet te ndihet e lumtur me shoket apo shoqet e atij djali,dhe te jete indiferente ndaj asaj qe ka ndodhur....Eshte thjesht per mendimin tim nje formule qe djali ka zgjedhur per ta pare vajzen se e dashuronte apo jo(tani eshte teper vone).Perfundimi:mund ta quash edhe dashuri te pare ose vajza veten ZHULIET.Mund ta lere ate grep(ta quajm)deri sa te zere peshk.Jeta vazhdon ika une se u lodha

Princesha

Primus registratum

Si e mbroni gjithmon sojin tuj, mrapsht mrapsht.

korcari12

Primus registratum

[qb] ....dhe ja historia me vlere
mbas nje nate fantastike,vjen mengjesi plot sher...
strukur ne nje qoshe sheh te dashurin me shoqen e saj bashke per nje moment..
nje puthje me vrull dhe nje fjal qe thot,&lt;te kam si shpirt,kete mos e diskuto&gt;
nje fjal me urrejtje,dhe ca pika lot,dil nga jeta ime e me mos te te shoh...
jo kjo gje ska kuptim,ti je xheloze dhe kjo ska dyshim,
per mua ti je zemra ime..
si ka mundesi te ndodhin keto gabime..
te lutem mos ve asgje ne dyshim..lere xhelosin ne vendin e saj te rij..
nje gje nuk ka ketu kuptim,eshte xhelozi apo s'esht xhelozi!!????? [/qb]
Nuk jam shume i qarte !ky problem te ka ndodhur ty apo ndo nje shoqes tende ??

Guest

<span style="font-weight: bold">EDITUAR -JASHTE TEME</span>

Durrsaku_King

Forumium praecox

<span style="font-weight: bold">EDITUAR -JASHTE TEME</span>