Te gjithe se bashkur tek #shqiperia ....

besnik

Forumium praecox
Te gjithe se bashkur tek #shqiperia ....

Pershendetje

Welcom to #shqiperia ..ajjajajaj kshu po ka lezet ... ne ate kanal ku natyrshem mund te flasesh me vajza dhe djem..dhe patjeter do hysh ne shoqerine e tyre....kshu ndodhi dhe me mua pas 6 muajsh chat(intensiv oreee) e ndiej vehten shum komod midis pjestareve te stafit #shqiperia....ne fillim si user i thjeshte tani ...ne ndihme te te gjitheve per te kaluar çaste te gezueshme ne shoqerin e bashkatdhetarve tane kudo ku jane...Nuk e kisha menduar ndonjehere qe kjo dhome do te behej nje pik-takimi per rinine shqiptare neper bot...edhe eshte pikerisht kjo vlere qe ja rrit akoma prestigjin ketij kanali....fjalet tani jane te teperta sepse flet me shume edhe me mire vete pjesmarja juaj ne ate kanal....dhe provojeni vete ndjesine qe te jep komunikimi mjaft komod midis jush....ahhh edhe nje gje tjeter mos te harojm edhe ata qe punojne ne stafin e atij kanali....e dini se ku jane.? tek #ndihme ne pritje te problemeve tuaj ne lidhje me chatin dhe per çdo gje tjeter qe ju keni nevoje...tani me mire tu le ne shoqerin e chatit #shqiperia me nje deshire te madhe mireutakofshim tek Welcome to #shqiperia chat.

Emanuela

Forumium praecox
Re: Te gjithe se bashkur tek #shqiperia ....

Flm Beni_Sh

Kemi nevoje per keto fjale. :thumbsup:
Edhe une i uroj te gjitheve chat te kendshem te dhoma #shqiperia :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Oqenja Beno kur tjena online po zhgarravisim nai thashethem t ri aty ...

besnik

Forumium praecox

eeeeeeeeeeeeee Emanuela po se aop nuk kujtohen as nje here........... jo se bej shaka :book:

hot

Hotgirl

beno na ka zon skleroza..
e ka fajin puna e modhe qe bojm /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ato qe thashe kujtoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Aaaaaa shyqyr qe qeka hap i teme e hajrit ene optimiste njekohesisht se ngelem duke pa tema kerkesash per Aop ene luftash per kick/ban.Peace kalamoja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps-Po ja filloj une i pari me Peace-in duke pufur te faqja ewe duke pewqafuar Hotgirwin :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pd-Te honksha avatarin :thumbsup:

hot

Hotgirl

:kiss: :kiss: :kiss: she jena bo pew mawll duwshako :kiss:

awatawin shi e do?? komplet apo ashuja te ndawe me pjeshe?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

Peace Brother & Sister hahahahahah Beno naqe hallall plako edhe une bej pjese ne kete staf te mrekullueshem edhe jam shum i kenaqur me shum se kaq nuk mund te them sepse jam shum i emcionuar edhe po qaj nga gezimi /pf/images/graemlins/tongue.gif hahaha edhe i her peace all.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Djalli_Vogel:
[qb] Peace Brother & Sister hahahahahah Beno naqe hallall plako edhe une bej pjese ne kete staf te mrekullueshem edhe jam shum i kenaqur me shum se kaq nuk mund te them sepse jam shum i emcionuar edhe po qaj nga gezimi /pf/images/graemlins/tongue.gif hahaha edhe i her peace all. [/qb]
paaaaaa sa emocionohet ky njeri!! :kiss: :kiss: :kiss:

Djalli_Vogel

Primus registratum

o Hotgirl kjo qe do shkruaj eshte nje tekst kenge dridhu sperdhridhu deri ne maksimum shiki bum shiku bum shiki bum luajde deri ne maksimum :rockband: hahahahahhahaha edhe kjo kenga i pershtatet 100% pictures tende prandaj perdridhu se me kenoqe hahahahahahahahahahah /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

hahahahaha e forte kjo kenga :lol: :lol: :smash: :lol:

Ermali

Primus registratum

hallall beno !!! Tema jote me shtoi kurajon per te bere per here te (nuk me kujtohet se sa here) kerkesen per aop tek #shqiperia /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: :smash:

Guest

ua po ju keni qene me kohe me te miret pse tani e gjetet per ta thene juve? :cry:

Libido

Primus registratum

Hotgirl me ke lene 1 jave pa gjume kur ta pashe avawarin ...shiko me sy e plas me zemer kur thone..