Te gjithe ata qe jane nga Saranda

Te gjithe ata qe jane nga Saranda

hei meqe ska asnje teme per ne nga saranda mendova te hap nje.
hajde hidhunoi thone njecik mendimet tuaja per saranden jo vetem ju qe jeni nga saranda por dhe te tjeret qe kane qene me pare aty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum
Re: Te gjithe ata qe jane nga Saranda

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] kete vere i kalova pushimet ne sarande...deti t'ju them te drejten me zhgenjeu se nuk ishte si ne himare, po ama kur ikem ne krorez ishte klas :thumbsup: i afrohej icik filmit the beach...vetem se nuk kishte rere dhe te vriteshin kembet dhe nuk ecje dot
ikem dhe te pema e thate...aty ishte me rere si ne durres vetem se ishte vend i vogel fare...ec me ne pergjithesi mire kaluan...
kishte edhe ca sarandiote te mira qe ma hoqen petllen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ua ky.. po ti mo ske qene tek plazhet e fshehura ne sarande atje ku i dime vetm ne sarandjotet...
pastaj kroreza vetm rere ka cudi si to vrane kembet ti.... :confused: ej sa per te fundit per gocat aty /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]

eros111

Primus registratum

gabim i vogel teknik...

po te shkruaja qe ne krorez rera ishte me gurra te vegjel dhe se vetem te pema e thate kishte lezet :rolleyes:
kur ikem ne krorez qelloi deti me dallge dhe shumica ngelen e kaluan naten andej se nuk hipnin dot ne anije /pf/images/graemlins/laugh.gif
kishte dhe nje franceze, asaj i iku truri
robt ishin me jeleke shpetimi dhe te gjithe gati per te vjelle (ca e inauguruan anijen) /pf/images/graemlins/laugh.gif
gje e paharrueshme, me ka ngelur ne mendje...
sarandiotet lahen nga pllakat apo jo?
Atij grand-it i beme zbor se andej ikin ato gocat qe ishin per komplimenta /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj cfare mos jene te mira sarandiotet i kanete gjitha, diellin, detin...vetem cunat i kishit icik toça (te na fale ndonje sarandiot po s'eshte faji im, ne fund te fundit as i juaji :shrug: ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] gabim i vogel teknik...

po te shkruaja qe ne krorez rera ishte me gurra te vegjel dhe se vetem te pema e thate kishte lezet :rolleyes:
kur ikem ne krorez qelloi deti me dallge dhe shumica ngelen e kaluan naten andej se nuk hipnin dot ne anije /pf/images/graemlins/laugh.gif
kishte dhe nje franceze, asaj i iku truri
robt ishin me jeleke shpetimi dhe te gjithe gati per te vjelle (ca e inauguruan anijen) /pf/images/graemlins/laugh.gif
gje e paharrueshme, me ka ngelur ne mendje...
sarandiotet lahen nga pllakat apo jo?
Atij grand-it i beme zbor se andej ikin ato gocat qe ishin per komplimenta /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj cfare mos jene te mira sarandiotet i kanete gjitha, diellin, detin...vetem cunat i kishit icik toça (te na fale ndonje sarandiot po s'eshte faji im, ne fund te fundit as i juaji :shrug: ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
thanks per komplimentat por ka dhe plazhe te tjera mgjt ska problem.
more mos me sha sarandjotet(kuptohet behet fjale per ata qe jane vertet nga saranda jo per te ardhurit)se i kam si shpirt.. :cry: sa me mungojne shoket dhe shoqet tani :cry:

E

EL-DIABLO

Guest

Ckemi patriota pse nuk beheni te gjalle fare? /pf/images/graemlins/tongue.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EL-DIABLO:
[qb] Ckemi patriota pse nuk beheni te gjalle fare? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hemo patriot...ne cvend je ti nuk me thua? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E

EL-DIABLO

Guest

Ne Athin kristina ne Athin te kta plerat /pf/images/graemlins/smile.gif
Po ti ku je??

nela_kristi

Primus registratum

[qb] Ne Athin kristina ne Athin te kta plerat /pf/images/graemlins/smile.gif
Po ti ku je?? [/qb]
ne norvegji.nuk me thua ne clagje ne athine.une isha ne dhjetor e janar aty.ne clagje te sr jetoje ti?

E

EL-DIABLO

Guest

Ne koder rri une mbi port! Ishe ne SR ne behar apo jo? Aty ne norvegji studjon apo jeton?? :angel:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] Ne koder rri une mbi port! Ishe ne SR ne behar apo jo? Aty ne norvegji studjon apo jeton?? :angel: [/qb]
studjoj dmth kam ardhe per studime.dhe une ne koder jetoja(jetoj)aty tek supermarketi i ri i myrtajve.kusherinjte e mij jetojne mbi port.ne vere sisha por isha tani per vit te ri.kete vit do vete dhe ne vere .po ti?nuk me thua ti ne cvend jeton tani? me dergo njecik emrin me pm.
podi ndonje tjeter nga sr ktu thuaj te futet qe te flasim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

E

EL-DIABLO

Guest

Ne athine pra jetoj /pf/images/graemlins/smile.gif

eros111

Primus registratum

ndersa une jetoj perballe gjykates te kati i trete /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] ndersa une jetoj perballe gjykates te kati i trete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
psee ti mo un4given jeton ne sr tani? :confused: :eek: