Te gjithe ata qe jane nga Saranda

Te gjithe ata qe jane nga Saranda

hei meqe ska asnje teme per ne nga saranda mendova te hap nje.
hajde hidhunoi thone njecik mendimet tuaja per saranden jo vetem ju qe jeni nga saranda por dhe te tjeret qe kane qene me pare aty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

mistrec-sarande

Primus registratum
Re: Te gjithe ata qe jane nga Saranda

O kristina mire bere qe e hape.
Saranda vendi me i bukur ne shqiperi po keto kohet e fundit eshte prishur cik sidomos andej nga lagja jon kristina. /pf/images/graemlins/wink.gif Po prap vendi me i mire eshte per te kaluar pushimet. /pf/images/graemlins/smile.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] O kristina mire bere qe e hape.
Saranda vendi me i bukur ne shqiperi po keto kohet e fundit eshte prishur cik sidomos andej nga lagja jon kristina. /pf/images/graemlins/wink.gif Po prap vendi me i mire eshte per te kaluar pushimet. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
cfare tyhua ti more tani eshte bere me mire se rregulluan ate rrugen kemi dhe me shume gjelberim etj etj...
e kemi si yll saranden...
ej ke qene ndonejhere ne krorez ti?...
une do vete per vit te ri o zot mezi pres...po ti do vish ndonje xhiro e?

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] kristia po une qe skam qen na nje her ne sarand a do ma besh a nje ftes :confused: :tipsy: [/qb]
patjeter zeqo si jo po ke deshire ikim bashke per vit te ri... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] kristia po une qe skam qen na nje her ne sarand a do ma besh a nje ftes :confused: :tipsy: [/qb]
patjeter zeqo si jo po ke deshire ikim bashke per vit te ri... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me nje kembe vi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
patjeter zeqo si jo po ke deshire ikim bashke per vit te ri... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me nje kembe vi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: [/qb]
ok.. hajde se do te bej ne guide speciale kur te vish

nela_kristi

Primus registratum

hemo ju patriot zgjohuni se ska ardhe akoma dimri si shpejt nuk rate te flini kete vit ju e?
hajdeni o dhe na nderoni icic faqen ketu mos na e leni bosh :wink: :cry:

fieraku1

Primus registratum

Pershendetje Kristina,
Kur kam qene une ne Sarande mu duk vetja si ne Greqi pasi njerezit flisnin greqisht. Per bukuri s'ka me te bukur se Saranda. Edhe gocat s'ishin te keqija. Do kisha qejf te shkoja edhe nje here me pushime. te fala fieraku

alinos

Forumium maestatis

po ne qe vdesim per Saranden, lejohemi ke kjo tema?
:confused:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hero:
[qb] Pershendetje Kristina,
Kur kam qene une ne Sarande mu duk vetja si ne Greqi pasi njerezit flisnin greqisht. Per bukuri s'ka me te bukur se Saranda. Edhe gocat s'ishin te keqija. Do kisha qejf te shkoja edhe nje here me pushime. te fala fieraku [/qb]
ej te lutem shuem mos shpif tani ne sr flasin te gjithe shqip madje em mire se dhe ne tr :smash:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] po ne qe vdesim per Saranden, lejohemi ke kjo tema?
:confused: [/qb]
alinos je wellcome... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] po une qe sdua saranden po kete kristinen a lejohem :tipsy: [/qb]
ti? do ta hedhim ne diskutim..por si do ti behet nqs ste dua une ti? :tipsy:
pastaj ti erdhe qe erdhe pa na pyetur ste kthejme dot mbrapa se ne nga saranda jemi si shpirt dhe i duam shume miqte /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

kete vere i kalova pushimet ne sarande...deti t'ju them te drejten me zhgenjeu se nuk ishte si ne himare, po ama kur ikem ne krorez ishte klas :thumbsup: i afrohej icik filmit the beach...vetem se nuk kishte rere dhe te vriteshin kembet dhe nuk ecje dot /pf/images/graemlins/laugh.gif
ikem dhe te pema e thate...aty ishte me rere si ne durres vetem se ishte vend i vogel fare...ec me ne pergjithesi mire kaluan...
kishte edhe ca sarandiote te mira qe ma hoqen petllen :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] kete vere i kalova pushimet ne sarande...deti t'ju them te drejten me zhgenjeu se nuk ishte si ne himare, po ama kur ikem ne krorez ishte klas :thumbsup: i afrohej icik filmit the beach...vetem se nuk kishte rere dhe te vriteshin kembet dhe nuk ecje dot /pf/images/graemlins/laugh.gif
ikem dhe te pema e thate...aty ishte me rere si ne durres vetem se ishte vend i vogel fare...ec me ne pergjithesi mire kaluan...
kishte edhe ca sarandiote te mira qe ma hoqen petllen :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ua ky.. po ti mo ske qene tek plazhet e fshehura ne sarande atje ku i dime vetm ne sarandjotet...
pastaj kroreza vetm rere ka cudi si to vrane kembet ti.... :confused: ej sa per te fundit per gocat aty /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

nela_kristi

Primus registratum

se harrova ..thanks un4given per komplimentin /pf/images/graemlins/wink.gif