Te duash ne heshtje!

princ

Valoris scriptorum
Te duash ne heshtje!

Te duash ne heshtje nuk eshte gje e re!!!!!!! A mund te duash perjetesisht ne heshtje??????? Kjo po qe do te ishte dashuri.

sa e veshtir esht jeta te mendosh per nje vajz e ajo mos te di

SyZeza

Grupi i të moçmëve!
Te duash ne heshtje...
Nje grusht dhe’ marr nga toka e njome dhe e shtrengoj fort ne dore.
E mbledh grushtin, e cliroj, dhe shoh sesi dheu ende i bute merr trajtat e shtrengimit tim.
Je dheu i lagesht…e teksa koha kalon…ti ngurtesohesh nen shtrengimin tim…e zemra ime bashke me ty.

dr love

Locus omnem
Per mendimin e tim eshte e dhimbshme...dashuria platonike ose dashuria e pashprehur..te vret ngadale ..pa e marre vesh.....Por mendoj se ne kte shekull nuk ka me dashuri te tilla...ka vdekur koha e kesaj dashurie.

Hope

dans ton coeur
Nuk mashtrohen vajzat sa per t'u vjedhur nderin..
Ato pushtohen per t'u hequr trurin, per t'ja qetesuar shpirtin, per ta kenaqur me dashuri, per ta lumturuar me perkedhelje e ndoshta per ta shnderruar ne Princeshe. Pse jo!? Mjafton qe te mos e genjesh.
Veç l*g*n*t e uritur mashtrojne,ndersa pushtuesit e zemrave dine te dashurojne, te dhurojne kenaqesi. Nje femre mundohu ti vjedhesh zemren jo trupin. Mundohu ti vjedhesh vemendjen jo lumturin. Mundohu ti falesh buzeqeshje jo lot. Një mashkull eshte i vecante,nese vazhdon te beje per vete nje femer,edhe pse mund t’i kete fituar zemren !

Mirabel

Locus omnem
Te duash ne heshtje...eshte shume me e bukur se te shkruash ne cdo mur a cdo kend Te dua dikujt
Te duash ne heshtje eshte mistike , askush nuk kupton cfare ti ndjen dhe kjo e shton dozen e asaj qe merr

me pelqen te dua ne heshtje

dr love

Locus omnem
largea_depresion1354627465.jpg

Hektor12

Locus omnem
:furious: Hahaha po i postoj kot mar Hektor...kur ske ça me ba... tjeter.
Une per vete e dua ne heshtje e dua me ze e dua ne gjume e dua ne enderr e dua ne zhgjenderr ... ja them sia them e shaj zihem dhe duhemi, me heshtje pa heshtje, e nese smundem e dashuroj vetem me sy e shikime ... pa fund , as'eshte ne heshtje edhe kjo ... mos posto kot

Hektor12

Locus omnem
Te duash me heshtje eshte edhe kur e ndjen e smundesh e pamundur dhe ne heshtje eshte ... se shpirti zemra eshte tjeter kund dhe trupi tjeter kund as kjo nuk eshte heshtje

Hektor12

Locus omnem
Se kam une ate parim po shume e zbatojne mbase padashur ... kjo eshte fakt se flitet per dicka kur mbase sua din vleren