Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

Dorela

Primus registratum
Re: Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

Costata Azzurra mos fantazo shume ,po hiqe ate foto pls se sa here e shikoj me acaron eshte edhe e shemtut.

honey_4you

Primus registratum

un mendoj se njera do ti ngelet ne fyt,keshtu qe me mir me nji lug te haj....

N

nusret beqirovski

Guest

pse ckujtoni ju se bej shaka me seksin une ? Ouuuu per seks jam pi pari ne takim dhe i fundit ne largim dmth i vej gurin si ne rradhe te qumeshtit, ej po me kane futur te erosi bobbobobobob ju thashe qe hiqeni te nershem po nuk e dija se ishit kaq drastike bobobobo,po si do i tregoj tjetres ket teme une sa te shikoj EROS thote jo se ka fjale te pista une kerkoj ndihme e ju me hidhni ne gremine e tek sabie me thoni OOOO COSTAAAA KE HARRU PAAAAAAA ( E UNE THEM PAAAARaTE ? PAAAAAARTAFOLING ? ) JU JOOOOOO JOOOO ( UNE PO CA ? ) PAAAAARASHUTEN (DHE UNE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gifbum ME TE vogel SE ISHA LART AQ LART DHE NUK NGJOHET GJE )

HE NJE HERE TE SHIKJO SA SEXED UP FOLKS DUDS THERE ARE KTU ME NE
OH JES UNE COSTA JU PERSHNES dhe mos harroni eshte hap kampionati "Tek per tek ndyshek pa brek /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif"

mirdita

Papirus rex
Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

Ej si i behet kur don dy femra njeheresh , njeren qe femi e tjetren qe adoleshent , jeton me te dyja dhe vec njera e din per tjetren, a sdo ishte fantastike te jetohej ne treshe ? Nje burre me dy gra por si i behet qe mos te prishet lidhja nga xhelozia dhe perparsia ndaj njeres apo tjetres , me thoni dicka nga jeta juaj se mua po me curudite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif truri sdi nga tja mbaj , me nje rri e me tjetren jetoj por i dua te dyja ti kem ne shpi te shkoj me to te dall me to e pse jo ato te duhen nder veti nje dashuri treshe do ishte kryeveper ( njeres ja kam hapur ligjin e /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_liar.gif mashtrimit por spo han pyk ) ndersa tjetres kur ja shtroj si teme shoqerore me thote tutto e possibile ( pero tutto me te tjeret apo thua ajo e mendon qe po ti ndodhi asaj do e pranonte ... megjithse kjo e fundit ka nje shoqe tull fare dhe une duke lozur i them perhere ;"merre shoqen tende bejme nje treshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif jo thote se do plasja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif sikur ne krevat te shkoje me shume me te e une i shkreti i bej lloj lloj skenariosh qe ta bind qe sdo ndodhe dicka e tille dhe qe do isha i barabarte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif me te dyja ) ZOT ME FAL por kam nevoje per femrat shume ,lum ne per to, deksha une per ju. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

Rrofte Napoleon Shkurtabiq Bonaparti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

[GS]

Forumium maestatis
sa keq e merni dhe ju,njeren mund ta duash tjetjen e dashuron... perfundimi.. shkon me te dyja :p lol

dr love

Locus omnem
Pse dy femra..po dy meshkuj??

Jooo se besoj..edhe mundet..po do ishte e pamundur..te duash dy njeheresh.ne te njejten kohe them..por gjat jetes mund te duash shume.

joetisti_

Locus omnem
Sikur te me ndodhte! Jam simpatizant i aventurave te forta. Vetem se 3, besoj se personalisht do ta kisha te veshtire.