Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

Hellena

Primus registratum
Re:Waiting for Costa !!!!!!!!!!!

big15we4.jpg

abs

nuk e di...

... ma sakt, deshta me than qe s'ju nda lufta burrave, brez mas brezi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ps: kjo siper qe po e pret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif , vec taken me ja vu re ksaj, kur t'ja nguli ndokund t'shkretit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif duket qe e paska mpref keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis
Re: Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheWanderer</div><div class="ubbcode-body">Nuk e di nga me erdhi ideja, po ky kabiri bashkejeton me nje infermiere me duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif dhe tani do te shkoje me nje karabiniere... Ku te jete lidhja valle? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif</div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pse me shkon menja te shiringa dhe shkopi gomes? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">... duket qe e paska mpref keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>
U are creazy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...

na /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif te dhuna ju shkon truni ktyne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif
kajher m'thot mendja, ktu ka calu balanca e dhuns /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif n'koh t'monos,ngaqe ka ken si t'thush e njeanshme, dmth pa karabiniere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

nizzaboy

Primus registratum

degjoni jeni shume te dhuneshem une flas per pjeshke dhe marmalate e ju per shirniga e hunj e shkopa gome , o shoke ka ardhur koha te myllim birat kudo qe jane e te kujdo te jene ne duhet ti mbyllim sa here ti gjejme hapur :) karabinierja do vije te marten dhe po me la do i bej foto e do i postoj ketu keshtu tju ushet menja une per dy gjera srrej kurre lek e pi.. lol

ik se me beni te ndjehem i flliqte me shume sec jam , jeni xheloze hahahahahahahaha

antip

Primus registratum

Kam hall se do t'vej prangat e s'do i bosh dot foto... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Se c'kom pershtypjen se n'ven qe t'morresh hak per bashkepatriotet do bertasesh "Policia osht me ne!" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po kto qe na ke von ktu? Apo jane ato 2 te tujat qe kan bo paqe? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

nizzaboy

Primus registratum

kjo eshte dashnorja ime eshte ne demostrate ne rumani duke bertit DUAM KOSTEN SI PAPON DUAM KOSTEN SI PADRON DUAM KOSTEN PER MARTON

KOSTA KOSTA KOSTA

vec te shikoj biren une se bertas rrofte sala enveri dhe tere shqipria bashke me mua zdruktharin qe gozhdoj gozhda :)

Ky ketu jam une ne nje portret per ekspozite

392110979_b62a3bd77d.jpg

truth_hurts

Primus registratum

o kosta qe genjen edhe haop thesin sa her shkruan ketu kjo nuk diskutohet por rendsi ka qe je njeri optimist edhe me nje fantazi te mbizhvilluar...te sygjeroj te botosh nje liber.per titullin ste jap sygjerime se ke vet fantazi ti...

MLK

Primus registratum

Ne itali pra, mama mia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

MLK, c'ne qe qeshke kaq fort? Shenove emrin keshtu ti?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Si ta mer menia tu Moza, qe duhet te shenoj emrin per te mar pjese ne festa te tilla ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

Shi shi... jane mbledh tere shitmensat ne kete forum... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Ho pra, na trego ca fakte se keshtu me llafe s'besoj njeri une...
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Fakte.... hummm, kam frike se mos te skuqen faqet e avatarit masnej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Sa per punen e menve, nuk do thuajse asnji çik te shkruhesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif veç te kesh aq sa mos harrosh emrin qe ke dhen ke lista kur je shkrujt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Aha... faqet e mia ( me tere ate puder siper) kane aq mundesi te skuqen sa ka gishti yt per ta kap ngerci... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Gishti im...qaji hallin kalit, ashtu kaloresit qe i varen kembet ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Ne mos boj shume numra se i thashe atyne mos te te lejn te hysh te dera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

UA me kishte humbur sa sexi qenka Costa.....Magnifico /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

Kush eshte Costa iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif se un se njoh si personazh ...Costa I am waiting with the rest for u /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

abs

nuk e di...

...mir qe i rrikan vesht ngref /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif