" Te Dua"

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: " Te Dua"

Jo jo me pelqen kshu iher ,se flirtoj aq sa duhet ,me mjafton ndihem mire per te kenaqur egon /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

alora sei una rizza kazzo... scusaaa eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse i jep shpres te tjerve pra kur je mir kshu... ste vje gjynofff /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

shpresa eshte reciproke zemer,kur me kenaqet mua egoja i kenaqet edhe atij qe jam tu flirtu e pastaj ai shkon ne shtepi edhe ... dashnoren e vet plot deshire se sapo eshte ndjere i deshiruar /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ja ku i bera nder atij dhe nores se tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pse eshte kaq e komplikuar jeta??? /pf/images/graemlins/confused.gif

pse pikerisht ne momentin kur mendon se ke aritur 1 ekuiliber vjen dikush qe te trondit nga themelet??? /pf/images/graemlins/confused.gif

ekziston dashuria me shikim te pare??? /pf/images/graemlins/confused.gif

eshte dashuri??? /pf/images/graemlins/confused.gif

/pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

i_own_u

Primus registratum

aaaaaa paske strategji t'veçant ti LiPS

Arco... ke ngatruar tem /pf/images/graemlins/laugh.gif

çar te ka bo vaki amon se ma hongre shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

praktikisht kam pak kohe qe frkuentoj dike qe deri pak me pare mendoja se me pelqente dhe mbase me pelqen

sot takovia disa miqte e mi me te cilet hengra darke dhe bashke me ta ishte edhe nje cun, mbremja filloi kendshem por ne nje moment u pame ne sy dhe nuk e morra vesh pse por u drodha, booo thash se e kisha nga i ftohti, vazhdoi mbremja dhe u pame serisht ne sy dhe kete here mu duk sikur nuk po merrja dot fryme, vazhdoi biseda dhe ne nje moment tjeter u fiksuam te dy, u pame per nje kohe relativisht te gjate ne sy dhe zemra qe nisi te rrihte fort /pf/images/graemlins/confused.gif
nuk e di pse i thashe qe frkuentoj dike qe nuk me pelqen ose me sakte qe nuk me ngjall emocione te forta (edhe pse nuk eshte e vertete, ose te pakten deri para kesaj mbremjeje) dhe kur me ftoi para se te ndaheshim per te shkuar tek "art caffé" (ambient sh i kendshem ne rome ku te premten behen vetem festa gay "il circolo degli artisti") nuk pata guximin t'i thoja PO, jo sepse nuk doja por e shqiptova pa kuptuar se c'po thoja nderkohe qe vazhdoja ta fiksoja ne sy /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

nuk e di as pse po e shkruaj kete por.....nuk e di pse ndieva nevojen per ta ndare me dike....

i_own_u

Primus registratum

ja kalofshi mir Arco.. ashtu te keqen e ke fut n'thes /pf/images/graemlins/laugh.gif

fli nani nani rahat tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

me shpres qe ske humb kontakt ti me kte tipin... a i ndruat numrat e telefonit...?

VoGeLuShI

Primus registratum

nr i shkembyem dhe te them te drejten kam deshire ta marr ne tel por.... me mire jo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

dhe e keqja eshte se nuk me flihet /pf/images/graemlins/frown.gif

i_own_u

Primus registratum

jo ta maresh jo dergoi 1 sms... ku esht problemi...?

jam i sigurt qe dhe ai e mendon si ty... boje ti hapin e par

dergoja tani...

i_own_u

Primus registratum

e kam pik te dobet Arcon /pf/images/graemlins/laugh.gif

mu bone xheloze kshu...? /pf/images/graemlins/smile.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

hmmm me mire jo, nuk dua te zhytem me tej ne konfuzion /pf/images/graemlins/confused.gif

pastaj e dime sh mire te dy se ku do perfundojme nqse takohemi prap sot /pf/images/graemlins/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Arco,zemra ime,leri pak kohe vetes te fantazosh per te se jane shume te bukura keto pagjumesite nga njohje te tilla /pf/images/graemlins/smile.gif.Ti i di vete gjerat dhe pergjigjet qe kerkon i ke te ato qe shkruan.
P.S .te kam shume xhan ( se u be ca kohe qe sta kam thene)
P.S.S kisssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Noto ,seriozisht,xhelozine e njoh shume pak si ndjenje /pf/images/graemlins/wink.gif.
Po ti me ben te cmendem /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ste tha njeri te takohesh...

shiko, ti dergoi nje sms tani... te tipit qe sot kisha ne men te takoja, por smundem

ta dergoj kte sms thjesht per korektsi shpirterore, sepse ora 2 e un po te mendoj...

ja kaq Arco... çme bo si minorene dhe ti tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Do vdes fare una per Arcon time qe ma keshillon noto.Shyqyr qe ka dhe rob te civilizuar ne kte forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po iki te fle e qete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noto,Arco kissssssssssssssssssss e ma befshi gjumin e embel.

i_own_u

Primus registratum

ik LiPS... me pafsh n'oder duke te tregu ate muhabetin si tek ajo tema posh, posh posht lool

Arco... ta takosh do e qelbesh fare them un... sakrifikoje 1 dit

per mendimin tim bo ashtu si t'thash, e thuaj qe nese deshiron jam ne dispozicion me telefon sot se do jem larg nje e pa pritur me duhet te jem tek vllai

pastaj bo si t'dush Arcush... po e mira esht qe te mos e takosh them un

mir e ka ajo Grifsha me lart kto vuajtje jan te bukra /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dikur ushte embelsira e nje lidhje , sot po kthehet ne nje fjale te rendomte , ne nje fjale mashtruese, ne nje lajke te momentit.

[/ QUOTE ]

I would say its still a strong damn good word ....when used sincerely ......
vetem qe gocave u shkon me e perdor me shpesh , kurse cunat qe e thone shpesh me duken weak
Kam degju qe japonezet e perdorin shume shume rralle, per arsyen qe ath kur e thone te beje super efekt /pf/images/graemlins/laugh.gif