" Te Dua"

olololol

Primus registratum
" Te Dua"

Te dua , kjo fjale qe shkakton emocion tek personi tjeter qe i themi, kjo fjale qe shpreh ndjenjat tona karshi dikujt,Dikur ushte embelsira e nje lidhje , sot po kthehet ne nje fjale te rendomte , ne nje fjale mashtruese, ne nje lajke te momentit.

Si mendoni ju ka me te DUA te sinqerte , me gjithe zemer ne ditet e sotme ? /pf/images/graemlins/confused.gif

TranofiljA

Primus registratum
Re: " Te Dua"

do me thuash "te dua" po t'i lava? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une i bashkohem mendimit te CANDY-it, besoj se egziston akoma sinqeriteti dhe naiviteti i kesaj shprehjeje.

NikaAhmet

Primus registratum

Le mos i laj, se nuk di me thene "te dua".
Ose laj vetem po pate lavatriçen qe une "e dua".

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

...te pakten di t'a shkruash, se per te thene do te t'vije rradhe edhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une i bashkohem mendimit te CANDY-it, besoj se egziston akoma sinqeriteti dhe naiviteti i kesaj shprehjeje.

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/smile.gif
...dhe i personit qe e thote.

NikaAhmet

Primus registratum

Me ngadale t flas pa reshtur,
Te dua te them
dhe ti me veshtron e heshtur
pergjigje s'me kthen.

melankolikjaE

Primus registratum

Nqs ka akoma njerez te sinqerte qe dashurojne me gjith zemer e qe thone ate cfare ndiejne atehere ka edhe 'te dua ' te sinqerte...

ssssssss

Primus registratum

pse mos ket...mendoj se mund te jete e rralle po jo se ska /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

Bab Lymi, po sa t'paskan ra ne qafe dhe ty /pf/images/graemlins/frown.gif
...por eshte edhe me fat ne fakt, s'ke ca ben, por qe ekziston, ekziston! /pf/images/graemlins/wub.gif

marina s.

Forumium maestatis

Eshte pune fati,eshte e rralle... se duan njerezit vetem te tallin menderen shkon bota ashtu si shkon /pf/images/graemlins/shrug.gif

tushi

Valoris scriptorum

Bab Lymi dikush q1 thote "te dua" tash e pare pa lidhje vetem mashtrus nuk asht

fakir po /pf/images/graemlins/laugh.gif

normalisht numri i rasteve q1 kjo shprehje perdoret sinqerisht ka ra ndjeshem bashke me seriozitetin e njerezine /pf/images/graemlins/shrug.gif

alblita

Primus registratum

Une mendoj se ka akoma ka shume biles. une per vete skam thene kurre te dua se se kam ndjere edhe pse kam patur gjith ato lidhje, por kur kam gjetur njeriun e duhur e kam thene me gjith sinqeritetin me te madh.

policia

Forumium maestatis

gjithmone kane ekzistuar njerez te sinqerte me shprehje te sinqerta...
une jam nje prej tyre...

DANNI_Kapedani

Primus registratum

Jam DANNI-Kapedani tyrylyly mendoj se kjo fjala eshte nje fjale e madhe si zor me perdor me zemer vetem ne raste mashtrimi per qellime seksuale looooooooool ahahahah se une e kam perdor shpesh tyrylyly

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une mendoj se ka akoma ka shume biles. une per vete skam thene kurre te dua se se kam ndjere edhe pse kam patur gjith ato lidhje, por kur kam gjetur njeriun e duhur e kam thene me gjith sinqeritetin me te madh.

[/ QUOTE ]

Edhe une nuk e kam thene kurre pasi nuk e kam ndjere, pavarsisht se kam patur lidhje me persona te ndryshem.

Por nuk medoj se jane te shumte ata qe e thone me sinqeritet...shumica jane si ky Tryrylyja /pf/images/graemlins/laugh.gif