Te dua pergjithmone!

sabrina

Primus registratum
Re: Te dua pergjithmone!

sikur ta dinim se sa na duan ,.sikur ta dije se sa e dua sikur tme thonte se tani ai vuan kur oqeani e ndau nga mua do ti hypte avijonit dhe do vinte te me thonte qe ska kuptim jeta me pa mua
kiss.gif

sabrina

Primus registratum

sikur ta dinim se sa na duan ,.sikur ta dije se sa e dua sikur tme thonte se tani ai vuan kur oqeani e ndau nga mua do ti hypte avijonit dhe do vinte te me thonte qe ska kuptim jeta me pa mua
kiss.gif

Florus

Forumium maestatis

Te dua pergjithmone thuhet vetem 1 here ne jete...ne altar
eusa_angel.gif
ne raste te tjera jane vetem fjale
shrug.gif

Florus

Forumium maestatis

<span style="font-weight: bold">Merr guximin thuja ne privat.</span>

Kordelja

Valoris scriptorum

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Ju te dy me keni lodh, urte ju thashe!

ermaliurnick

Primus registratum

per mendimin tim egziston....por eshte veshtire te gjehet..dhe sa per ta ditur ..meshkujt jane me te sinqerte se femrat kur thone te dua pergjithmone...jo se dua te them qe jane njesoj te gjitha por mesa kam degtjuar and pare kete konkluzion kam nxjerre..

Marimba

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Asgje nuk ekziston pergjithmone, sepse askush nuk eshte i pazevendesueshem!</span>

Problemi eshte se shqipot i mesojne femijet e tyre (gocat kryesisht) me idene e princit te kalter qe e zgjon nje dite nga gjumi dhe jetojne pergjithmone te lumtur.

Behuni pak me realiste, hapni syte, shikoni c'behet perreth, ku jane 40 dhe 50 vjecaret e sotem (gra e burra) dhe pastaj do shikoni se nuk ka vend per fjalen 'pergjithmone'!!!

olti

Neo

Se di se nuk e kam provuar (normale kjo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ) por do te doja te ishte e vertete &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Pastaj pse JO?!
rolleyes.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] <span style="font-weight: bold">Merr guximin thuja ne privat.</span> [/qb]
me guxim se kaq kordele &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; une ja thashe ne publik
wub.gif

nejse do mundohem qe mos te te lodh shume ne te ardhmen
eusa_angel.gif

Princesha

Primus registratum

Edhe un them qe mund ta thuash vetem nje her, kur je duke i dhen premtimin njeriut te zemres, se do kaloni te mire e te keqe bashk, ath ajo esht me gjith shpirt
wub.gif

Iness

Primus registratum

Mbase tregon &quot;dobesi&quot; por une e besoj!
eusa_angel.gif
Besoj qe nje njeri mund te te doje pergjithmone dhe besoj se mund te duash dike gjithe jeten...
Sigurisht qe dashuria me kalimin e viteve ndryshon, transformohet por perseri mbetet nje ndjenje e forte per personin tjeter.
E di qe shume prej jush mund te thone &quot;get real!&quot; por une brenda meje do vazhdoj te kem shprese...
wub.gif

Florus

Forumium maestatis

Iness vazhdo beso ti (seriozisht) leri se ca thone te tjeret :tipsy: ndjenja te pastra si kjo e jotja vleresohen sot se jane me pakice
shrug.gif
wave.gif

rovena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] he si thua ti ekziston apo jo pyet njehere babin dhe mamin e pastaj do ta kuptosh qe ekziston dhe per mendimin tim ekziston qe cke me te po pse moj cfare i dini meshkujt krijesa te ftohta pa ndjenja qe smund te dashurojne asnjehere epo e keni gabim dhe po paten tegjitha femrat mendimin tend do te zhduket ajo fjale por jo per faj te meshkujve por per faj te femra qe mendojne si ti. [/qb]
Po te pyes mamin dhe babin do marr me shume qe ekziston me shume respekti besimi dhe gjera te tjera si keto sepse ajo fjala te dua me kalimin e kohes venitet dhe ia len vendin gjerave te tjera..
Per mendimin tim nuk ekziston....dhe as do te ekzistoje te asnjeri..

Kollarja

Primus registratum

Isalla na qellon ndonje grua e tille, dhe nuk na len kur te plakemi :rockband:

rovena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Isalla na qellon ndonje grua e tille, dhe nuk na len kur te plakemi :rockband: [/qb]
Si te shtrosh kane me te mbulu... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bolonjezja

Primus registratum

une nuk do te them,dhe nuk them kurre:te dua gjithmone....Me pelqen te them:te zgjedh perdite!!!!!!!
wub.gif
wub.gif

Florus

Forumium maestatis

Nuk e di cfare frazash mund te perdorin ata qe nuk thone te dua pergjithmone
rolleyes.gif
por shpikin ndonje batute aty per aty komplet siperfaqesore
smash.gif

bolonjezja

Primus registratum

nese ty te duket siperfaqesore t'i thuash njeriut qe don,qe e zgjedh per dite,atehere s'ke dashuruar ndonjehere me te vertete.Ne dashuri e nesermja nuk ekziston...eshte e sotmja ajo qe ka rendesi...te dashurosh sot,sot,sot...te shfrytezosh cdo moment qe te jepet,por tani ama,sot...neser nuk e di ne do jem apo jo.
wub.gif