Te dobta apo te shendetshme?

Guest
Re: Te dobta apo te shendetshme?

115754872
Gusto gusto eshte kjo dynja..
Te shendosha apo te dobeta???
Dihet qe dheplra kur si arriti rushte, tha qe jane te pabere... :goofy:

regele

Forumium maestatis

Fantazia G! Sa mire qe e dike ate perrallen e dhelpres ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Ate fotografine mire e ke vene, ashtu sic me pelqen mua /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Po he mo Regele..si do pergjigjeshe ti..se nuk me takon mua jo per gje..
Te shendosha??? :eek:
Te dobeta?????? :eek:
Fotoja, eshte per nje ide...per femren qe qendron, mes ketyre te dyjave..(te shendoshes dhe te dobtes)
Dhe kjo eshte rrushi, ne kete rast.. /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Po he mo Regele..si do pergjigjeshe ti..se nuk me takon mua jo per gje..
Te shendosha??? :eek:
Te dobeta?????? :eek:
Fotoja, eshte per nje ide...per femren qe qendron, mes ketyre te dyjave..(te shendoshes dhe te dobtes)
Dhe kjo eshte rrushi, ne kete rast.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pse s'e thashe une si e pelqej? /pf/images/graemlins/smile.gif Ja kaq..................te madhe e pelqej! Marshallah te jete /pf/images/graemlins/smile.gif

Persa i perket atij rrushit qe ke vene aty, me mire te mos diskutojme per te, se do fillojne diskutimet jo si eshte rrushi, jo ca shije ka etj.etj /pf/images/graemlins/smile.gif

Megjithate, raki do beja me te /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Regele....me verte ja dike shijen Rakise ti..... :thumbsup:
Spo te ngacmoj ,se je dhe para gjumi..
/pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Regele....me verte ja dike shijen Rakise ti..... :thumbsup:
Spo te ngacmoj ,se je dhe para gjumi..
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb][/QUOTE

Qenke tip ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Jo moj, jo! Nuk jam para gjumi une, mos u bej merak, por meqe me zbulove shijet /pf/images/graemlins/smile.gif , po te pershendes me kengen e Mimoza Paravelit: Do te pi raki, deri sa te vdes ! /pf/images/graemlins/smile.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
Sugar,po une mundem te shof ndonje gje nga ty :angel:
Ti me dukesh ca si shume i perdorur /pf/images/graemlins/wink.gif
qe te tregoj ndonje gje ty duhet te zihem me 50 per qind te femrave te forumit ..too much competition
:angel: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Cke ti ylli...
I bejme mceftas ato muhabete,ne intimitet :angel: Si themi njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Vetem ti dhe Zeri Popullit /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka te tjere neper kome jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Cke ti ylli...
I bejme mceftas ato muhabete,ne intimitet :angel: Si themi njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si thua ti dmth ILEGALEEEE /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj kij kujdes se ka moderatore qe te moderojne po te besh ato gjera lol

assassino26

Primus registratum

Cke mi ti me moderatoret...Pse i kaq fryke,si kujto ti se ato sbojne ashu si do bejme ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Mire mo mire leri ata ti se ne s'jemi te degjeneruar si ata /pf/images/graemlins/laugh.gif neve jemi kshu :angel: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sugar Babe:
[qb] Mire mo mire leri ata ti se ne s'jemi te degjeneruar si ata /pf/images/graemlins/laugh.gif neve jemi kshu :angel: :kiss: [/qb]
Une se di per ty,por une nuk me pelqen ai mashtrusi kshu :angel:
Se ka gjet njeri e keqe nga degjenerimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Nuk jam mashtruese une jooo , une jam ajo qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ajo qe jam une quhet ndershmeri lol
biles ndershmeria vete e ka kopjuar emrin nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te degjenruarit han te njejten gjelle per dit une dua varjacion :cool:

assassino26

Primus registratum

S'theshe per ty mashtruse mi...PSe keqkuptohesh.UNe thashe per kete ikonen :angel:
Sme pelqen ai angel,me duket meshtrus.
Nuk e vej ne dyshim ndershmerine tende,por se dija qe e ke emrin ndershmeri /pf/images/graemlins/laugh.gif
variacioni e ka marre emrin nga uune :rockband:

Verizion

Primus registratum

mire e ke jam shume okej me ty per faktin se ata qe duken kshu :angel: ndonjehere dalin kshu :devil:
se kto te urtet kshu e kan vetem kur ja bejne pafffff lol

sa per emrin tim e kam sugar babe sheqere me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse ndershmeri eshte my nickname lol

Per punen e variacionet ... deshe te thoshe qe ke provuar e pare shume ? /pf/images/graemlins/laugh.gif juve peshkataret keshtu jeni gjithmone me eksperjence lol

assassino26

Primus registratum

[qb] mire e ke jam shume okej me ty per faktin se ata qe duken kshu :angel: ndonjehere dalin kshu :devil:
se kto te urtet kshu e kan vetem kur ja bejne pafffff lol

sa per emrin tim e kam sugar babe sheqere me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse ndershmeri eshte my nickname lol

Per punen e variacionet ... deshe te thoshe qe ke provuar e pare shume ? /pf/images/graemlins/laugh.gif juve peshkataret keshtu jeni gjithmone me eksperjence lol [/qb]
Per te pare kam pare,per te provuar ncuq...Te pakten jo aq shume sa kam dashur.
ME duket se ne te 2 do vazhdojme dhe ne te ardhmen te kuptohemi mire.Emri eshte pasqyra e njeriut thone dhe une sot e besova perfundimisht.Je vertete sheqer sic ke edhe emrin :wave:

regele

Forumium maestatis

Mu nderruan shijet mua! Tani dua nje te dobet, ngordhalaqe fare! Te kete dy leke b.y.the, te mos kete nevoje per sutjena, pantallonat t'i bleje tek reparti i femijve, jo me shume se 42 kg...qe kur ta dergoj ne pune, ta marri era e te mos harxhoj leke per autobuzin /pf/images/graemlins/smile.gif Makine s'kam /pf/images/graemlins/frown.gif

Te jete me floke te gjata, deri tek mesi, kembuce dimri - tip traktor /pf/images/graemlins/smile.gif ....

assassino26

Primus registratum

[qb] Peshkatar :kiss: merre se e meriton zemer ..
ika tani [/qb]
Ohhhh sa e embel...MEzi mblodha veten :angel:
:kiss: :kiss: :kiss: