Te dashurosh!!...kam harruar ...

sweet eda

Primus registratum
Re: Te dashurosh!!...kam harruar ...

vallai edhe kam harruar te dashuroj!! ose ndoshta edhe nuk dua ne keto momente, kjo ka te beje shume me llogjiken e momentit ne te cilin ndodhet personi. psh une ne keto momente nuk dua te bie ne dashuri me asnje.

p.s kur them ne keto momente e kam fjalen per nje fare periudhe kohe, njerezit ne pergjithesi kane shume mundesi t'a gjejne kohen kur duan te dashurohen, ose te kujtohen me mire, se per nja fare periudhe, edhe mund ta' kesh harruar si ndjenje, pasi mund te jesh i zene me gjera te tjera te jetes, si puna, shkolla, karriera etj. shume njerez thone qe s'dua te lidhem se e kam mendjen per shkolle a pune a etj etj.

kaq kisha.

NYC_GUY

Primus registratum

Ka kohe qe nuk me ben asgje pershtypje , kur ndonje shok apo shoqe qe jane te dashuruar flaisn per dashurine ose i thone njeri tjetrit te dua , me duket shume fallco , filmat romantike me vene ne gjume ndersa serenatat qe i kisha aq qejf kam kohe qe nuk i degjoj . Nganjehere kur shfaqet ndonje fotografi apo kujtim i vjeter , kafshoj lehte buzen dhe mundohem te humbas mendjen .
Kam harruar apo me kane harruar ...........

abs

nuk e di...

<span style="font-style: italic"> <span style="font-weight: bold">vallai edhe kam harruar te dashuroj!!</span> ose ndoshta edhe nuk dua ne keto momente, kjo ka te beje shume me llogjiken e momentit ne te cilin ndodhet personi. psh une ne keto momente nuk dua te bie ne dashuri me asnje.

p.s kur them ne keto momente e kam fjalen per nje fare periudhe kohe, njerezit ne pergjithesi kane shume mundesi t`a gjejne kohen kur duan te dashurohen, ose te kujtohen me mire, se per nja fare periudhe,<span style="font-weight: bold"> edhe mund ta' kesh harruar si ndjenje, pasi mund te jesh i zene me gjera te tjera te jetes, si puna, shkolla, karriera etj. shume njerez thone </span>qe s'dua te lidhem se e kam mendjen per shkolle a pune a etj etj.

.

.

.

.

<span style="font-weight: bold">kaq kisha.</span> </span>

ulu n vend!
katersh
devil.gif

-------------------
eusa_angel.gif

alinos

Forumium maestatis

Hahahahhahahahahahhahahahahahaahhahahahaha

You go Doctor Love
thumbsup.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] <span style="font-style: italic"> <span style="font-weight: bold">vallai edhe kam harruar te dashuroj!!</span> ose ndoshta edhe nuk dua ne keto momente, kjo ka te beje shume me llogjiken e momentit ne te cilin ndodhet personi. psh une ne keto momente nuk dua te bie ne dashuri me asnje.

p.s kur them ne keto momente e kam fjalen per nje fare periudhe kohe, njerezit ne pergjithesi kane shume mundesi t`a gjejne kohen kur duan te dashurohen, ose te kujtohen me mire, se per nja fare periudhe,<span style="font-weight: bold"> edhe mund ta' kesh harruar si ndjenje, pasi mund te jesh i zene me gjera te tjera te jetes, si puna, shkolla, karriera etj. shume njerez thone </span>qe s'dua te lidhem se e kam mendjen per shkolle a pune a etj etj.

.

.

.

.

<span style="font-weight: bold">kaq kisha.</span> </span>

ulu n vend!
katersh
devil.gif

-------------------
eusa_angel.gif
[/qb]
e di e meritoj katren!!!! po c'te bej kjo lenda e dashurise shume e veshtire dhe sikur s'po me hyn ne zemer shume keto kohet e fundit

abs

nuk e di...

mbaj mendjen tende qe te permirsohesh n msim
devil.gif

eusa_angel.gif

Elti...

Primus registratum

Dashuria seshte qe tjeter pervecse vujtje me shume qe ja shtone vetes.
E doja jashte mase e dua akoma nje tipe nga durresi.
Por ajo prefiroj qe te ngelim vetem shoke e nuk kam arritur akoma pse beri nje gje te tille, ndersa ne e pelqyem shume njerin tjetrin (sidomos une) qe jam gati te bej gjithcka per te iu luta e u ula shume para asaj por ajo me tha ne qofte se me do kaq shume mos me bej te vuaj.
dhe une qe jame trape bera ate qe ajo me kerkoj e pres akoma e kam tel nja dy her me duket sikur e besdise e tani po pres qe ajo te me bej te pakten nje zile, neqofte se nuk ndothe ateher do derzohem ta dua marresishte. e nuk do dua asnjeren kaqe shpirterishte...
mos dashuroni kurre seriosish ne qofte se jeni nen 20 vjec.
pershendetje te gjithve.
wave.gif

Ilir Bllaca

Primus registratum

Ti e the mir, mos dashurofsh kurr nen 20 vjec, por un po them mos u dashurofsh kurr deri sa te martohesh me nje vajz.
Be qejf lale, be qejf sa je i ri akoma. Shikoje keshtu: ti ben qejf se kap nje vajz, por edhe vajza ben qejf se te ka kapur ty. Keshtu qe ju ndihmoni njeri-tjetrin. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Lori

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po mo mir me asnji me!! tka lezet shpirti!! [/qb]
Rrushi nuk kalohet jeto pa nje ledhatim, pa nje person ne kraharori tend qe te ben te ndihesh me shume se nje vajze e thjeshte. Thuaj ti si spo gjejme ndonje sagallame po?!

Kallashnikov

Primus registratum

E ke shume gabim rrusho.Me mire pa nje ledhatim se sa me nje ledhatim hipokrit qe te ben te vuash perjete.Dhe me e keqja eshte qe nqs je larg harrojne se cfare kane thene kur jane bashke me ty.Te dashurosh eshte thjesht nje iluzion qe ekziston ne boten e enderrimtareve dhe te njerezve pa nje vizion te qarte per te ardhmen.

puci

Primus registratum

kAM DASHURUAR DIKUR KAQ SHUME SA TANI NUK E DI C'PO ME NDODH NUK MUND TE PROVOJ TJETER DASHURI APO KAM HARRUAR TE DASHUROJ.

Alesio

Primus registratum

e padukshmja

Ke te drejte se njeriu nganjehere harron te dashuroje kjo si pasoje e ftohjes se ndienjave.
Sa per te provuar tjeter dashuri une te sygjeroj te provosh te gjesh dashurine tende te re sepse ditet e vetmise ne shumicen e rasteve jane jo shume argetuese.
Ne kete jete qe eshte shume e shkurter duhet te shijosh c'do sekond duke marre parasysh mundesite.

Hape zemren per ate qe e meriton
nje ndodhi e tille lumturine e zmadhon

beshbossi

Primus registratum

kujto gjithmone momentet e bukura,e kjo te ngroh te ben me mire.por mos harro se ata kane kaluar e duhet te gjesh te tjere si ato
wub.gif

Alesio

Primus registratum

Une kujtova qe ti je vetem tifoze futbolli!

Me sa duket E PADUKSHMJA nuk po vjen me ne forum dhe si pasoje mbeti e pa dashuruar !!!!!!!
Dhe me keshillat tona duket se hargjuam fryme kot.

puci

Primus registratum

Jo jo keshillat qe me dhate do ti kem ne konsiderate faleminderit te gjitheve.

saimir08

Primus registratum

vetem ata qe jane te dashuruar harrojne te dashurojne ...............shume motive ftoja...etj
por ata qe nuk jane te dashuruar nuk harrojne sepse shpresojne te dashurojne ............

Jam dakort me prafolesin
rolleyes.gif
....... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Alesio:
[QB] Une kujtova qe ti je vetem tifoze futbolli!

epo mos harro se edhe tifozat kane ndjenja!!!!dhe une mund mos te dukem e tille por jam e ndjeshme sidomos ndaj dashurise(qe s'e kam provuar akoma te paster te paster)OK juventino?
wub.gif
wub.gif
wave.gif

bellissima

Primus registratum

Un them se esht vetem problemi qe ti s'e ke gjetur njeriun e duhur me te cilin te dashurohesh vertet...mos u merzit...me ta gjetur dashuria te vjen fluturim dhe ti s'mund te mos ia hapesh portat e zemres. Te uroj ta gjesh same shpejt se dashuria eshte gjeja me e bukur ne kete jete!
wave.gif