Te dashurosh e te duash do te thote te vuash

Landa

Forumium praecox
Re: Te dashurosh e te duash do te thote te vuash

Te dashurosh eshte bukur o njerez pse duhet ti vini citate vuajtjesh. Nuk eshte kusht qe te dashurosh duhet edhe te vuash. Njeriu vuan vetem atehere kur e ka humbur ate qe ka dashur jo kur eshte me te.

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeeeeeeeehhhhhhhhhh
po neve jami pak pesimista...
pastaj dashuria eshte diçka qe nuk kontrollohet...qe nuk parashikohet...qe nuk llogaritet, dhe gjith keto do te dhone se ka shum rrezik....edhe rreziku me i madh ne dashuri eshte te vuash nga kjo ndjenje.

Landa

Forumium praecox

Pinkparadise nuk i dilet me pesimizma edhe duke bere uf e buf dite nate dikur te duket sikur nuk di me as te vuash prandaj eshte gjithmone me mire qe ti shikosh gjerat ne anen pozitive te tyre. Ne kete rast pse te mos mendosh qe dashuria eshte kaq e bukur sa ska vend dreqi ta haje aty per vuajtje.
take care
Esper

pinkparadise

Forumium maestatis

ok s'duhet me qene pesimist, por te pakten realist...
dashuria nuk eshte gjithmon shesh me lule...duhet menduar edhe pak per zhgenjimet e mundeshme gjat nje lidhje me dike...ndaj duhet ta mendosh edhe anen e keqe...

por ti i dashur Esper e ke mire duhet menduar vetem te bukurat..dhe me pelqen besimi qe ke akoma per nje dashuri pa dhimbje ose vujtje...

Landa

Forumium praecox

E para jam goce e dyta jam e bindur qe kam vuajtur edhe po vuaj akoma nga dashuria edhe nga humbja e te vetmit njeri qe kam dashur ne jete. Eshte e vertete qe dashuria nuk eshte shesh me lule po po te them prape qe kur dashuron nuk ke pse i ngjit nga prapa edhe fjalen vuajtje si per force zakoni jo jo idioma qe po te dashurosh vuan sme duket aspak e drejte. Une besoj akoma ne dashuri

sandra

Primus registratum

Dashuria eshte gjeja me e bukur e kesaj bote dhe nese na ben te vuajme,ska problem,prape mbetet gjeja me e çmuar.

Prandaj DASHURONI e mos mendoni per vuajtjen.

MLK

Primus registratum

Mire e ke ti, po hajde mushi menien vuajtjes qe te mos mendoj per neve se!

jona20

big bum bam...

Vuatja ka menien e vet, leje rehat edhe ajo te le rehat...po ama nese e mendon gjithe diten, ajo ta ze ngercin.

MLK

Primus registratum

Po kur e ke komshie perballe si i behet halli!

eniad

Forumium maestatis

<span style="font-weight: bold"> [color:&quot;brown&quot;]Atehere, nuk gerricesh duke i rene ziles se deres se saj per te kerkuar fare kosi. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tonguee.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/color] </span>

pinkparadise

Forumium maestatis

çare....fare kosi... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/lol.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/lol.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/lol.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

MLK

Primus registratum

More une nuk shkoj po ça ti boj komshijes qe vje gjithmone me kerku faren hahahahaha

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahhahaha morte de rire...

edhe ja jep ti dmth faren kur ta kerkon ajo...sa zemer gjere qe je ....

MLK

Primus registratum

Ca te boj ne une, me rujt komshillikun e mire jam i detyruar tja jap lol

jona20

big bum bam...

Jepja faren ti edhe pastaj ankohesh qe nuk te le rehat...pa pa si jane disa, shume te cuditshem:D

ere

Primus registratum

e dini ca te dashurosh do te thote te vuash,,,e te te iki tepeleku..te behesh xheloze, nevrike, e pasigurte ne vetvete, etj

pinkparadise

Forumium maestatis

e thashe un kur do ti, e thu 1 fjal me mend...vetem kur do veçse..

MLK

Primus registratum

Bravo, identik si komshija ime qeke ti pretty

pinkparadise

Forumium maestatis

se mos eshte komshija jote more...
pse mi pretty ti ja paske lyp faren ketija