Re: Te dashurosh dike qe eshte i martuar.
E pra, edhe nje beqar paska dicka qe e shpon ne drejtim te kundert te deshires dhe pasionit te tije.
Dreqi ta haje, si i behet kur une e shikoj ate "te deshiruaren" dite per dite ne shtepine time me shkakun si mike e familjes time?
Si i behet kur ajo me shikon mua te vishem dhe te zhvishem me shkakun te me japi ndonje vleresim per takimin e mbremjes me nje vajze?
Si i behet kur ajo tregon mendimet e veta per vajzen qe kishte pare duke u puthur me mua ne mesdite para shkolles?
E pra. Si i behet qe une frenohem nga dicka qe une do ta quaja moral.
Eshte e drejte ajo qe thua qe morali nuk ka te beje me nje beqar kur dashuron nje te martuar(sidomos ne rrethin shoqeror shqiptar). Por si do ta quaje kur nje djale bie ne dashuri me nje te martuar dhe ai nuk ka kurajo te shprehet nga paragjykimet qe i zjejne koken si, "Ajo e ka lumturine e vet, pse te behem une si shkaktar e nje ndarje bashkshortore?", "Une me te vertete e dua por ajo e ka dashurine e saj dhe me te' eshte martuar.", "Po sikur te me thote qe si e merr ti kurajon duke me propozuar nje lidhje me ty kur une e kam bashkshortin.", etj.etj.Fillimisht postuar nga Lara Croft.:
[qb] Se pari une do thoja qe pytja eshte bere ne drejtimin e gabuar. Duhet te jete A eshte e moralshme qe nje i martuar te dashuroje dike tjeter?? Sepse ne momentin qe pyetet A eshte e moralshme te dashurosh nje te martuar, nuk kemi te bejme me probleme morali po thjeshte me fakt qe ndodh. C'probleme vrarje ndergjegje apo morali mund te kete nje beqar qe dashurohet qofte dhe me nje te martaur??.
[/qb]
E pra, edhe nje beqar paska dicka qe e shpon ne drejtim te kundert te deshires dhe pasionit te tije.
Dreqi ta haje, si i behet kur une e shikoj ate "te deshiruaren" dite per dite ne shtepine time me shkakun si mike e familjes time?
Si i behet kur ajo me shikon mua te vishem dhe te zhvishem me shkakun te me japi ndonje vleresim per takimin e mbremjes me nje vajze?
Si i behet kur ajo tregon mendimet e veta per vajzen qe kishte pare duke u puthur me mua ne mesdite para shkolles?
E pra. Si i behet qe une frenohem nga dicka qe une do ta quaja moral.