Te dashurin/en apo familjen?

Florus

Forumium maestatis
Re: Te dashurin/en apo familjen?

Te dashuren, vetem ne rastin kur kjo eshte gruaja e ardhshme, personi me te cilen do te kalosh jeten. Prinderit e kane jetuar jeten e tyre.
Gjithsesi..
mos i besoni dhe shume ktyre ultimatumeve o prinderit o partneren/in. Ne fillim mund t'ju duket sikur duhet te zgjidhni por pastaj do shikoni qe do i keni te dyja.

R

remzi

Guest
Re: Te dashurin/en apo familjen?

une uroj qe asnje te mos kaloje nje eksperience te tille sepse te vret shume sidomos kur eshte serioze dhe ne nje moshe qe e di se ca kerkon nga jeta. nuk behet fjale per nje lidhje nga e cila do marresh eksperience edhe do mesosh se si te sillesh ne lidhjen e rradhes.

edhe familja edhe i/e dashuri/a jane te rendesishem por mendoni qe ndonjehere personi eshte shume i lidhur me familjen dhe per hir te qetesise ne familje do hiqte dore edhe nga lumturia e vet dhe do sillej si normal, do qeshte e do jetonte njelloj, por jo njeriu shtiret ne te tilla raste dhe vuan nga brenda, rrenohet dhe arrin ne piken ku humbet edhe ndjenjat dhe behet nje qenie qe jeton per inertesi. vjen nje moment qe njeri nuk ka me fuqi te kundershtoje dhe pastaj dorezohet dhe aty eshte fundi i gjithckaje megjithate po ju them nje shprehje qe me ka mbetur ne kujtese qe ma tha dikush kur une i ndava nga i dashuri im per hir te familjes: "e di qe vuan shume nga vendimi qe more por mendo qe njeri nga te 2 palet do vuante gjithesesi." dhe eshte e vertete

gangsterja

Primus registratum
Nuk ndahem me familjen per nje cun,mbasi prinderit me kane rritur dhe me kane edukuar te jem kjo qe jam sot.Dashuria shkon e vjen,por familjen me se gjen.