te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit

te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit

Nga gazetat mesova per perleshjen e pergjakshme midis antareve te bandave te zanit dhe gaxhait ne burrel......
NE GJERMANI KA PATUR DIKUR NJE METODE ME TE CILEN PREJ KETYRE KRIMINELEVE BEHEJ SAPUN. Pse duhet te jetojne keta kriminele e kush e paguan te ushqyerit e ketyre PARAZITEVE te papermiresueshem.

kurkushi

Primus registratum
Re: te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit

Fillimisht postuar nga Rambo:
[qb] o kurrkush o pjelle e felliqur e kriminelit Enver ik ne kore te veriut mor shkerdhate [/qb]
Rambo,Unë kam kohë më shumë se ti të merrem me shkrime dhe fyerje,24 0rë në ditë dhe 365 ditë në vit pandërprerë,edhe pse nuk kam muskuj dhe vrazhdësi fizike që ka një RAMBO!Unë i kam muskujt në tru.Unë t`i kam thënë ato që doja të ti them dhe s`kam asgjë të shtonj më tepër.Më vjen pak keq për fyerjet fetare që kam bërë,por aty ku folet për Kombin nuk ka fe,pra fetë janë ...e kam thënë më parë!
Ti më dëbon të shkoj në Kore të veriut!...Unë jam shqiptar dhe shtetas i shqipërisë...por ti je një RAMBO(dem)nuk di se ç`shkruan.Shqipëria s`është e Papës as e Janullatosit,as e Bin Ladenit,por e imja,e Enverit...(s`dua të përsëris të mëparshmet...se ti i ke lexuar)

Enveri është,(jo ishte,por është)YLL=DIELL EPOKE!Unë mburrem që jam pjellë e fëlliqur e këtij krimineli dhe dëshiroj mundësisht të mbetem kështu përherë.Unë (dhe askush nuk e ka parë Zotin)ate e njoh si ZOTIN e njerëzimit(jo të natyrës)
Mirëmbetsh!

AnaBlue

Forumium maestatis

[qb] o kurrkush o pjelle e felliqur e kriminelit Enver ik ne kore te veriut mor shkerdhate [/qb]
Rambo, ky eshte shkrimi jot i fundit qe te con ne BAN. Eshte shkeleje flagrante e rregullave te Albforumit.

kurkushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]
Rambo, ky eshte shkrimi jot i fundit qe te con ne BAN. Eshte shkeleje flagrante e rregullave te Albforumit. [/qb]
I / E nderuar AnaBlue
Të lutem ,të lutem jo shumë por krejtë,mos e mbyll këtë temë dhe mos ia merr të drejtën askujt të shkruajë çka të dojë në këtë temë.Unë dua të marr fyerje,kundërshtime kërcënime fizike personale...krejtë çka del nga mendja dhe zemra e një shqiptari që e do Shqipërinë si shtet shqiptar të pavarur.Ju lutem,gjersa unë vet nuk e lajmëronj dike për shkelje të rregullave të "lojës" në Forum,mos na e prishni kënaqësinë
e komunikimit.Ide,mendime,mashtrime janë këto që ne bluajmë këtu.Pse të mos dëgjojmë edhe gjëra të padëgjueshme nga njëri tjetri?
Shkolla dhe shkollimi për Shqiptarët që nga 1991-shi ka mbaruar.Që nga kjo kohë e tutje në shqipëri mësohet vetëm për të huajt dhe jo më për asgjë shqiptare,sikur shqipëria të kishte rënë nga qielli në tokë për herë të parë me 1991-2.Mediat e huaja kuptohet se tani kanë radhën të hedhin helmin e tyre mbi çdo gjë shqiptare sepse e fituan robërimin e shqipërisë që e synonin.Rinia e sotme ështe rritur në frymën e "demokracisë" GREKE e SERBE;të Papës, Janullatosit dhe të Homeinit e Bin Ladenit.Nga kjo rini nuk pritet të dijnë më shumë,sepse këta janë mësuar të hajnë çdo gjë që u serviret në gjuhë të huaj!
Është koha e krizës së identitetit kombëtar shqiptar,tranzicioni,pastrimi-dializa apo elektroliza e gjakut shqiptar në përgjithësi,udhëkryqi më i vështirë dhe më i rezikshëm që njeh historia e kombit shqiptar gjer më sot!Në këtë moment nuk duhet askujt t`i shihet e madhe se reagon ashpër dhe ndyrë ndaj gjërave që bisedohen këtu në forum.Njeriu lufton me ate që ka.Të rinjtë e sotëm nuk kemi tjetër vetëm ate që na ka dhënë "demokracia"...fyerjet dhe kërcënimet,sepse këto nuk janë më të dënueshme në "demokraci"por mjerisht as fitim nuk sjellin...!!!se gjënë që e merr falas nuk ta blenë dikush me parâ!
Nderime dhe respekt ,KURKUSHI

xhoni

Primus registratum

Ore sa e bukur kjo tema per te burgosurit e Burrelit!!!!!
Qekeni ftof ne brime te sumes te gjithe me duket.
Na thoni meqe keni hap temen e po diskutoni ,si ishte puna me keta te burgosurit?????