Re: te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit
Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rambo:
[qb] o kurrkush o pjelle e felliqur e kriminelit Enver ik ne kore te veriut mor shkerdhate [/qb]
Rambo, ky eshte shkrimi jot i fundit qe te con ne BAN. Eshte shkeleje flagrante e rregullave te Albforumit. [/qb]
I / E nderuar AnaBlue
Të lutem ,të lutem jo shumë por krejtë,mos e mbyll këtë temë dhe mos ia merr të drejtën askujt të shkruajë çka të dojë në këtë temë.Unë dua të marr fyerje,kundërshtime kërcënime fizike personale...krejtë çka del nga mendja dhe zemra e një shqiptari që e do Shqipërinë si shtet shqiptar të pavarur.Ju lutem,gjersa unë vet nuk e lajmëronj dike për shkelje të rregullave të "lojës" në Forum,mos na e prishni kënaqësinë
e komunikimit.Ide,mendime,mashtrime janë këto që ne bluajmë këtu.Pse të mos dëgjojmë edhe gjëra të padëgjueshme nga njëri tjetri?
Shkolla dhe shkollimi për Shqiptarët që nga 1991-shi ka mbaruar.Që nga kjo kohë e tutje në shqipëri mësohet vetëm për të huajt dhe jo më për asgjë shqiptare,sikur shqipëria të kishte rënë nga qielli në tokë për herë të parë me 1991-2.Mediat e huaja kuptohet se tani kanë radhën të hedhin helmin e tyre mbi çdo gjë shqiptare sepse e fituan robërimin e shqipërisë që e synonin.Rinia e sotme ështe rritur në frymën e "demokracisë" GREKE e SERBE;të Papës, Janullatosit dhe të Homeinit e Bin Ladenit.Nga kjo rini nuk pritet të dijnë më shumë,sepse këta janë mësuar të hajnë çdo gjë që u serviret në gjuhë të huaj!
Është koha e krizës së identitetit kombëtar shqiptar,tranzicioni,pastrimi-dializa apo elektroliza e gjakut shqiptar në përgjithësi,udhëkryqi më i vështirë dhe më i rezikshëm që njeh historia e kombit shqiptar gjer më sot!Në këtë moment nuk duhet askujt t`i shihet e madhe se reagon ashpër dhe ndyrë ndaj gjërave që bisedohen këtu në forum.Njeriu lufton me ate që ka.Të rinjtë e sotëm nuk kemi tjetër vetëm ate që na ka dhënë "demokracia"...fyerjet dhe kërcënimet,sepse këto nuk janë më të dënueshme në "demokraci"por mjerisht as fitim nuk sjellin...!!!se gjënë që e merr falas nuk ta blenë dikush me parâ!
Nderime dhe respekt ,KURKUSHI