Re: te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit
Fillimisht postuar nga Rambo:
[qb] mor te ****** ty e enverin tend [/qb]
...
A u lodhe z.RAMBO duke sharë(vetvehten)????Demokracia "kristiane" s`e ka me sharje,kërcënime,forcë fizike e shtazarake,por me lutje,mashtrime,benificione,"humanitet"ndihmë liri fjale dhe mendimi,liri shprehje dhe veprimi...sepse vet Krishti(dhe nëna e tij)kanë qenë demokratë,i kanë dhënë secilit çka u është kërkuar????Apo jo???
Enveri ishte i imi dhe është sepse edhe unë vet quhem Enver,dhe siq e sheh edhe ti vet jo rastësisht!Se ti je i revoltuar,kjo shihet por ti vet e ke fajin.Në forum ka gjithçka.Interneti është një Xhungëll.Këtu gjindet secili,insekt,shpezë,kafshë,bimë ,njeri etj.Ti e ke humbur,jo vetëm durimin, se kafshët s`dijnë ç`është durimi,por edhe drejtimin dhe çëllimin e jetës sate.Ti tregon muskujt tuaj për të zgjidhur problemet,e muskujt pa kokën nuk kryejnë asnjë shërbim të dobishëm për ate që i posedon.Unë jam, si të shkrova më parë, një i dobët,i thatë,i imët(i vogël)pa muskuj dhe forcë fizike,një si thot populli koc e lëkurë ,një askush,por falë "demokracisë" i barabartë me ty që je një RAMBO,një Rambo që then muret e burgut(sepse tipat e tillë ...Rambo nëpër burgje gjinden...kështu e kam parë nëpër filma)...
I nderuari MBRET i RINGUT RAMBO,unë jam një insekt kërcyes,3 DAN.Quhem Enver dhe jetonj në Zvicër 18 vjet.Urdhëro si për mik si për ...mik!jam shqiptar enverist dhe do ta gjenj gjuhën që e kupton ti pa asnjë dyshim,por të lutem lajmërohu dhe për këte unë do marr obligimin ta njoftoj rregullisht administratorin e forumit ,që asgjë të mos mbetet sekrete dhe e pa xhiruar!
Rroftë PROFETI ENVER HOXHA,njeriu më i ndritur i njerëzimit gjer më sot!(me të mirat dhe të këqijat e tija)
Të fala,respekt,shëndet,forcë fizike,psiçike, Fetare,morale...etj,etj.
nga unë Kurkushi vet!
nobody_666@msn.com