te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit

te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit

Nga gazetat mesova per perleshjen e pergjakshme midis antareve te bandave te zanit dhe gaxhait ne burrel......
NE GJERMANI KA PATUR DIKUR NJE METODE ME TE CILEN PREJ KETYRE KRIMINELEVE BEHEJ SAPUN. Pse duhet te jetojne keta kriminele e kush e paguan te ushqyerit e ketyre PARAZITEVE te papermiresueshem.

Albert Zylyftari

Primus registratum
Re: te burgosurit e burrelit rrihen mes njeri tjetrit

C'fare shkruan kesi budalliku mor RAMBO! Ata jane te gjykuar njehere, perse duhet ti denojme tani per se dyti me vdekje.Duhet gjetur metoda per te bere riedukimin e tyre aty ne burg ku ata ndodhen.Ne fund te fundit keto banda jane pjella te shoqerise shqiptare.

S6T6N6

Forumium maestatis

titulli dhe permbajtja e kesaj teme perbejne me shume nje lajm te rralle se sa nje problem thelbesor te shqiperise prandaj dhe e shoh me vend ta transferoj kete teme tek media.

wave.gif

Nobis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rambo:
[qb] Nga gazetat mesova per perleshjen e pergjakshme midis antareve te bandave te zanit dhe gaxhait ne burrel......
NE GJERMANI KA PATUR DIKUR NJE METODE ME TE CILEN PREJ KETYRE KRIMINELEVE BEHEJ SAPUN. Pse duhet te jetojne keta kriminele e kush e paguan te ushqyerit e ketyre PARAZITEVE te papermiresueshem. [/qb]
e di cfare,?
sapun benin dhjamin ndersa me kockat benin kopsa
shrug.gif

TAO-TAO

Primus registratum

Ej o Rambo kush je ti mo lale per te vendosur se kush duhet te jetoje e kush duhet te vdese?

Mos e nxirr Zotin ne pension!!!

Rambo

Primus registratum

Djall po pse mor djale po ata qe vendosnin vite me rradhe me kallashnikove kush jeton e kush vdes........eshte koha te lajn hesapet

TAO-TAO

Primus registratum

[qb] Djall po pse mor djale po ata qe vendosnin vite me rradhe me kallashnikove kush jeton e kush vdes........eshte koha te lajn hesapet [/qb]
Kane vrare ata dhe ti do qe NE ti vrasin keta. Pastaj do te duhej qe dikush tjeter qe na vriste NE se edhe ne te njejten gje beme, dmth vrame njerez.
Nuk e di si i shikon gjerat ti, po mua me duket se nuk ka shume ndryshim midis atyre qe vrasin per *qejf* e atyre qe vrasin ne emer te ligjit. Ne fund te fundit rezultati eshte i njejti!

Albert Zylyftari

Primus registratum

C'fare ke mor rambo me burgaxhinjte e shqiperise? Nuk thuj tu permiresohen kushtet sa me pare (nqs duam te futemi ne evrope) por te vriten! Shteti duhet ti shfrytezoje burgaxhinjte duke i fute ne pune ata (per te miren e tyre).Se kur punojne nuk kane pse te rrifen me njeri-tjetrin ata.

Rambo

Primus registratum

horrat e shqiperis duan dajakun e ta shifni sa shepjt behet shqiperia.....e duan alla hitlerce!!!!

TAO-TAO

Primus registratum

Nuk hoqe dore ti re?
Duhet te bej kujdes njerezia te mos veje nje pushtet njerez si ty se na erdhi perseri diktatura!
sleep.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DEVIL's Dance:
[qb] Nuk hoqe dore ti re?
Duhet te bej kujdes njerezia te mos veje nje pushtet njerez si ty se na erdhi perseri diktatura!
sleep.gif
[/qb]
Ne fakt:po vrave duhet te vritesh....
kete e ka edhe shteti me demokratik ne pese kontinentet..Amerika!
Lapangjozet e '97(ata qe kane mbeter se shumica kane shku per lesh)duhet te ishin tashme ne toke...theeeellee!

Albert Zylyftari

Primus registratum

Fatmiresisht kane ngele gjalle banda te tilla si ajo e Xanit, Kaxhajt, Nehatit etj, etj, sepse keto banda do e nxjerin te verteten e 97-es ne shesh, nqs ka vullnet politik per kete gje nga ana e PD-se.
Me ane te ketyre bandave kriminele Ish-komunistet erdhen ne pushtet.

TAO-TAO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllis:
[qb] Fatmiresisht kane ngele gjalle banda te tilla si ajo e Xanit, Kaxhajt, Nehatit etj, etj, sepse keto banda do e nxjerin te verteten e 97-es ne shesh, nqs ka vullnet politik per kete gje nga ana e PD-se.
Me ane te ketyre bandave kriminele Ish-komunistet erdhen ne pushtet. [/qb]
Po e kthen ne debat politik pa qene nevoja. Kurseji komentet per temat e duhura!

Rambo

Primus registratum

toka mbillet vetem kur te jene shkulur rrenjet e vjetra, dmth komunistet megjithe pinjollet e tyre te rinj ala nano dhe lakejte e tyre si zani etj!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurkushi

Primus registratum

[qb] toka mbillet vetem kur te jene shkulur rrenjet e vjetra, dmth komunistet megjithe pinjollet e tyre te rinj ala nano dhe lakejte e tyre si zani etj!!!!!!!!!!!!!!!!! [/qb]
Rrënjët më të vjetra që i llogaritë historia e njerëzimit janë ato psai që një femër Hebreje në një shtallë lindë një fëmi me të fejuarin e saj nga seksi paramartesor.Nga lindja e këtij dobiçi njehsohet edhe koha,sepse për atë kohë ishte gjë e pa toleruar dhe e pa dëgjuar të lindë një femër fëmi pa u martuar,bile dënohej me vdekje.rrenjët e vjetra,pra janë këto të lidhura për një Dobiç dhe lindjen e tij në shtallë,sepse fëmijët(të pafajshëm)dobiçë lindin gjithkund në mëshehtësi bile janë zhdukur dhe zhduken që t`mos shihen edhe sot.
Pra Rambo(ti mendon sigurisht që je një RAMBO me musklaturë dhe me trup të një bishe njeri...)rrënjët e vjetra janë aty.Këto rrënjë janë që e kanë ndotur botën me flliqtinë e tyre të një feje Kurvë.Komunizmi,Rambo(po ti sigurisht je një nga minjët e dollapeve të vjetra)ishte dhe është e vetmja fe dhe sistem i botës dhe ky jo stalinizmi,por ENVERIZMI.Po të kesh tru(sepse kokën ndoshta e ke)do të kuptoje se çdo gjë që sot po ndodhë në botë,PROFETI ENVER e kishte paraparë para 50 vitesh.Kriza e sistemit imperialist,Globalizimi,njëherë reduktimi e pastaj zhdukja e fesë,zhdukjet e gjuhëve të ndryshme dhe imponimi i vetëm njërës,i një kulture,i një mënyre të jetesës,skllav i punës për Padronin multimiliarder ose lypës e i lënë në meshirën e natyrës.Kur shoh që ti quhesh RAMBO më vjen keq që detyrohem të ta them,por ti edhe sipas shkrimeve shihet që je i TRASHE.Unë jam i dobët,i imte,gadi i padukshëm,prandaj dhe quhem kurkushi!
Nëse ti dëshiron ta këthejmë historinë prapa,unë do e këthej,jo vetëm gjer aty ku ka qenë bota para Komunizmit,por gjer aty ku ishte pa pjellur kurva hebraike Marie,pra para lindjes së Dobiçit !

Rambo

Primus registratum

o kurrkush pse s ma jep adresen tende mor klysh kurve se ta tregoj une dobicin e maries ty mor klyshi enver kurves

kurkushi

Primus registratum

[qb] o kurrkush pse s ma jep adresen tende mor klysh kurve se ta tregoj une dobicin e maries ty mor klyshi enver kurves [/qb]
Po shoh që je një RAMBO,një kafshë e madhe dhe e trashë,por kjo s`prishë punë aspak,ti je për vedi.Forumi është për shkrime e jo për duele fizike që janë karakteristike për kafshët si ti.Se po më frikëson këte po e pranoj këtu, kam frikë nga ti se kafshët e egra janë të rrezikshme apo?Adresën time nuk ta jap sepse shoh që je bir KURVE dhe Dobiç sikur Jesusi që ishte. Kam gabuar diku më lartë që shkrôva se po shkoj ke nëna e tij(maria)por tani tërhiqem se edhe unë njeri jam dhe gaboj, pra nuk e shkërdhej at KURVE se ¨eshtë e ndyrë,është shkërdhyer nëpër shpella dhe shtalla dhe si e tillë ka ndonjë epidemi!Hebrenjtë e dijnë dhe e urrejnë këtë lavire që ua ka ndyer Kombin...
Pra,meqenëse unë jam "frigacak"sikur Enveri që ka qenë kur ka shkerdhyer tërë botën,po të përshëndes dhe të uroj ditë të mira në daç si njeri në daç si kafshë...si të duash!
Rroftë ENVER HOXHA,PROFETI I VETEM I BOTES NJEREZORE!

Rambo

Primus registratum

mor te ****** ty e enverin tend

kurkushi

Primus registratum

[qb] mor te ****** ty e enverin tend [/qb]
...
A u lodhe z.RAMBO duke sharë(vetvehten)????Demokracia "kristiane" s`e ka me sharje,kërcënime,forcë fizike e shtazarake,por me lutje,mashtrime,benificione,"humanitet"ndihmë liri fjale dhe mendimi,liri shprehje dhe veprimi...sepse vet Krishti(dhe nëna e tij)kanë qenë demokratë,i kanë dhënë secilit çka u është kërkuar????Apo jo???
Enveri ishte i imi dhe është sepse edhe unë vet quhem Enver,dhe siq e sheh edhe ti vet jo rastësisht!Se ti je i revoltuar,kjo shihet por ti vet e ke fajin.Në forum ka gjithçka.Interneti është një Xhungëll.Këtu gjindet secili,insekt,shpezë,kafshë,bimë ,njeri etj.Ti e ke humbur,jo vetëm durimin, se kafshët s`dijnë ç`është durimi,por edhe drejtimin dhe çëllimin e jetës sate.Ti tregon muskujt tuaj për të zgjidhur problemet,e muskujt pa kokën nuk kryejnë asnjë shërbim të dobishëm për ate që i posedon.Unë jam, si të shkrova më parë, një i dobët,i thatë,i imët(i vogël)pa muskuj dhe forcë fizike,një si thot populli koc e lëkurë ,një askush,por falë "demokracisë" i barabartë me ty që je një RAMBO,një Rambo që then muret e burgut(sepse tipat e tillë ...Rambo nëpër burgje gjinden...kështu e kam parë nëpër filma)...
I nderuari MBRET i RINGUT RAMBO,unë jam një insekt kërcyes,3 DAN.Quhem Enver dhe jetonj në Zvicër 18 vjet.Urdhëro si për mik si për ...mik!jam shqiptar enverist dhe do ta gjenj gjuhën që e kupton ti pa asnjë dyshim,por të lutem lajmërohu dhe për këte unë do marr obligimin ta njoftoj rregullisht administratorin e forumit ,që asgjë të mos mbetet sekrete dhe e pa xhiruar!
Rroftë PROFETI ENVER HOXHA,njeriu më i ndritur i njerëzimit gjer më sot!(me të mirat dhe të këqijat e tija)
Të fala,respekt,shëndet,forcë fizike,psiçike, Fetare,morale...etj,etj.
nga unë Kurkushi vet!
nobody_666@msn.com

Rambo

Primus registratum

o kurrkush o pjelle e felliqur e kriminelit Enver ik ne kore te veriut mor shkerdhate