Te ben te vuash ...?

abs

nuk e di...
psh dje,beri vehten time te vuaj nje date qe ishte e shkrojtur gabim :eek:
vetja tha: sdua te vuaj, :ndihme:, bej dicka per mua me i llaf! :D
duhej te gjeja nje zgjidhje, per vehten :confused:
nje tel. u sqarua data :kerce:
keshtu vuajtja i tha vehtes: lamtumire!;)

Sweety el

Locus omnem
gjithecka,, jeta eshte e mbushur me vuajtje dhe gezime,, me vjen keq gjithsesi
nuk dua qe njerezve tu vije keq per vuajtjen time sepse une kete e kam nga sinqeriteti ne shoqeri dhe po e harroj vuajtjen me hakmarrjen qe po bej...

Anavlore

Forumium praecox
nuk dua qe njerezve tu vije keq per vuajtjen time sepse une kete e kam nga sinqeriteti ne shoqeri dhe po e harroj vuajtjen me hakmarrjen qe po bej...
nuk ka hakmarrje me te bukur se sa shperfillja,, duke i demtuar u kushton rendesi ,, megjithate secili ben zgjedhjet e veta

Sweety el

Locus omnem
nuk ka hakmarrje me te bukur se sa shperfillja,, duke i demtuar u kushton rendesi ,, megjithate secili ben zgjedhjet e veta
pse kur te demtojne ty ose te lendojne i le te qete dhe nuk ua var???une jam ndryshe shtirem sikur i kam miq kur di qe me kane lenduar shtirem sikur nuk di gje dhe i qelloj mbrapa shpine te kuptojne se ceshte vuajtja nga shoqeria dhe te kuptojne dhimbjen qe shkaktojne duke luajtur me lumturine e te tjereve....

Anavlore

Forumium praecox
pse kur te demtojne ty ose te lendojne i le te qete dhe nuk ua var???une jam ndryshe shtirem sikur i kam miq kur di qe me kane lenduar shtirem sikur nuk di gje dhe i qelloj mbrapa shpine te kuptojne se ceshte vuajtja nga shoqeria dhe te kuptojne dhimbjen qe shkaktojne duke luajtur me lumturine e te tjereve....
ne fakt asnjehere nuk e kam ndjer kaq thelle sac po e ndjen ti,, kam arritur ti shperfill,,, dhe kam qen e lumtur ,, gjithsesi bota eshte portokalle,,, kush ben keq i behet keq,, dhe un thjesht nuk me pelqen tju jap me shume rendesi sec kane njerezve

Anavlore

Forumium praecox
psh dje,beri vehten time te vuaj nje date qe ishte e shkrojtur gabim :eek:
vetja tha: sdua te vuaj, :ndihme:, bej dicka per mua me i llaf! :D
duhej te gjeja nje zgjidhje, per vehten :confused:
nje tel. u sqarua data :kerce:
keshtu vuajtja i tha vehtes: lamtumire!;)
interesante :duhan:

abs

nuk e di...
... shikon, krejt thjesht :D
ama mbas disa minutash vuajtje :furious:
me mir'athere se asnjehere :vrapusi:

per ato qe dashurojne vuatjen :oops: s'kam q'te them :lojacak:

gangsterja

Primus registratum
Me ben te vuaj kur shoh personin qe urrej te hiqet si e mire,kur te tjeret me marrin per budallaqe,dhe kur mundohen te me vene ne loje.Vuaj edhe kur e di se personin qe e dua aqi ngacmon dike tjeter ose dashurin qe ndjen e mban te fshehur ne zemer.

joetisti_

Locus omnem
Me ben te vuaj dashuria, sepse kur e kuptoj une s'me kupton ajo dhe kur me kupton ajo se kuptoj une. Vuaj kur dashuria vuan, sepse... kete se shpjegoj dot...

Mirabel

Locus omnem
tumblr_mm1b79VwDm1re40j6o1_500.jpg