Te ben te vuash ...?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
me ben te vuaj...injoranca e robve...sa me shume koha iken, aq me pak i dua njerezit! sidomos ata qe jane gdhe fare!....me ben te vuaj se shpirti im eshte i brishte; e debil-lleku i ben dem...

Hektor12

Locus omnem
Asje per momentin , po shikoj si dola nga udhetimi, kam marre ca cokollata te papara atje njesh fare ...:D

Trea

Valoris scriptorum
Se gjithmone them , jo nuk e bej kete gje. Nuk jam e afte etj etj! Jam deshtake.... Kjo me shfaq pasiguri...mosbesim. Kam nje nenvlerisim te tepruar ndaj vetes... :(:(:(

dr love

Locus omnem
Se gjithmone them , jo nuk e bej kete gje. Nuk jam e afte etj etj! Jam deshtake.... Kjo me shfaq pasiguri...mosbesim. Kam nje nenvlerisim te tepruar ndaj vetes... :(:(:(

po nenvlersove ti veten tende ..po te tjeret ty

merre veten me te mire ..jepi force se je me e mira.. te tjeret nuk kan asgje me teper se ty

joetisti_

Locus omnem
Gjej nje arsye kot qe te qeshesh. Ai eshte vetem nje mendim dhe s'ka lidhje fare me realitetin. Une vuaj shume pak sepse s'e lexoj kurre "kilometrazhin" e merzise dhe te vuajtjes. Sidoqofte dihet se vuajtja gjithmone kthehet ne force. Pra s'eshte dhe aq e panatyrshme te kesh te besh me te.